Ηλιακή απόδοση Panel

Με αύξηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, οι πόροι για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αυξήθηκε επίσης. Ηλιακή ενέργεια είναι ανεξάντλητη και μπορεί να αξιοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ηλιακό κύτταρο είναι η κύρια συσκευή που καταγράφει την ηλιακή ενέργεια και μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια από την επίδραση των φωτοβολταϊκών. Ηλιακά κύτταρα μπορούν να συγκεντρωθούν για να κάνουν διάφορες ηλιακές συσκευές όπως ηλιακοί συλλέκτες, ηλιακή ενότητες και φωτοβολταϊκών κυττάρων που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Κάθε φορά που η ενέργεια που παράγεται, η αποτελεσματικότητα της συσκευής ή η διαδικασία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες. Αν η απόδοση είναι χαμηλή, η παραγωγή μειώνεται επίσης. Ομοίως, πριν από τη χρήση ηλιακής ενέργειας για πολλαπλούς σκοπούς, πρέπει να γνωρίζουμε την ηλιακή απόδοση κύτταρα για μέγιστη παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Οπότε διαβάστε το ακόλουθο περιεχόμενο να γνωρίζουν σε λεπτομέρειες σχετικά με ηλιακά πάνελ απόδοσης. Ίσως να είναι πρόθυμοι να γνωρίζουμε πώς ηλιακά πάνελ εργασίας.
Αρχική Solar απόδοση Panel
Χρήση ηλιακών συλλεκτών, σε επίπεδο νοικοκυριού σας έχετε αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Οι ηλιακοί συλλέκτες χρησιμοποιούνται στη μαγειρική, θέρμανση, βράζει και ένα μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών συσκευών. Οι ηλιακοί συλλέκτες εγκατασταθεί για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας για φούρνους μικροκυμάτων, ψυγείο, ηλεκτρική αέριο, σίδηρο, θερμοσίφωνα, air condition, inverter, θερμάστρα αίθουσα και πολλών άλλων συσκευών στο σπίτι. Ηλιακή ενέργεια είναι άφθονη, ανανεώσιμη και φθηνή.
Ενώ τον υπολογισμό της ηλιακής απόδοσης πάνελ στο σπίτι, θα πρέπει πρώτα να κάνει μία μέση εκτίμηση της συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται από αυτές τις ηλεκτρικές συσκευές και στη συνέχεια να υπολογίσει το ηλιακό πάνελ απόδοσης. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι από το σύνολο της ηλιακής ενέργειας που κτυπάει το ηλιακό πάνελ, μόνον το 20% μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι ηλιακή απόδοση πάνελ είναι κατά μέσο όρο 20%, όταν η ηλιακή ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια. , Όταν πρόκειται για λαμπτήρες φωτισμού ή φώτα σωλήνα, τότε η αποδοτικότητα πέφτει ακόμη περισσότερο. Για παράδειγμα, αν η ηλιακή απόδοση των κυττάρων είναι 20%, το υπόλοιπο τμήμα πηγαίνει κατά τη μετατροπή σε συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο ρεύμα που καταναλώνει 15% περισσότερη ενέργεια. Της ενέργειας που απομένει είναι τελικά χρησιμοποιείται για ηλεκτρικούς λαμπτήρες και η παραγωγή είναι μόλις 5% αποδοτικότητα. Λόγω της χαμηλής απόδοσης, ηλιακά πάνελ είναι κανονικά δεν χρησιμοποιούνται για να ανάβουν τα σπίτια. Αυτή ήταν μια κατά προσέγγιση εκτίμηση των ηλιακών πάνελ απόδοσης στο σπίτι.
Διαβάστε περισσότερα για: · οι Φωτοβολταϊκά Εργασίας στον χειμώνα · οι Φωτοβολταϊκά εργασίας στη νύχτα, Ηλιακή ενέργεια για τα σπίτια · ευέλικτες ηλιακά πάνελ Απόδοσης
Τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ used για συσκευές που απαιτούν χαμηλή ηλιακή παραγωγή πάνελ και παράγουν λιγότερη ενέργεια. The εύκαμπτα ηλιακά πάνελ συσκευές οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ζεστό νερό, ηλιακά φώτα τοπίο όπως ηλιακά φώτα κήπου, ηλιακά φώτα ασφαλείας, ηλιακή sunlights και ηλιακή φώτα από τις πλημμύρες ηλιακές πηγές και αντλιών, ηλιακοί φορτιστές μπαταριών, τα φωτοβολταϊκά ηλιακά κύτταρα, κλπ. Αυτά τα ευέλικτα συστήματα απαιτούν επίσης έναν μικρή κατανάλωση της ηλιακής ενέργειας, επομένως, χαμηλή απόδοση ηλιακό πάνελ μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μεταξύ 5% έως 20%.
Ηλιακά πάνελ Βασισμένο σε τελευταίας τεχνολογίας
Επειδή η κατανάλωση της ηλιακής ενέργειας που έχει αποκτήσει μια γρήγορη ώθηση, οι τελευταίες τεχνολογίες που εφαρμόζονται για την αύξηση της παραγωγής και των ηλιακών πάνελ της αποτελεσματικότητας. Τα λεπτά φιλμ ηλιακά κύτταρα επικαλύπτονται με ελαφρά υλικά απορρόφησης πρόσφατα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της αποδοτικότητας ηλιακών πάνελ σε περίπου 40%. Silicon κύτταρα wafer είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ηλιακούς συλλέκτες και έχουν υψηλή απόδοση της τάξης του 40%. Οι σύγχρονες τεχνολογίες, όπως μαγνητικών ηλιακών μονάδων και νανοσωματιδίων χρησιμοποιούνται για την αύξηση της αποτελεσματικότητας. Με την έλευση της νανοτεχνολογίας, μέχρι απόδοσης 80% μπορούν να επιτευχθούν. Τα ηλιακά κύτταρα αποτελούνται από νανο-σωματίδια, οι οποίες είναι σε θέση να αξιοποιήσει κατάλληλα το υπέρυθρη ακτινοβολία από τον ήλιο σε αφθονία, ακόμη και τη νύχτα. Οι Πτυσσόμενο ηλιακοί συλλέκτες χρησιμοποιούνται τα οποία δίνουν μια καλή απόδοση με απόδοση 80%. Αυτές δεν είναι μόνο υψηλής απόδοσης, αλλά είναι επίσης το κόστος αποτελεσματικά. Διαβάστε περισσότερα για ηλιακών συλλεκτών για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας
Αυτή η μελέτη για το ηλιακό πάνελ απόδοση δείχνει ότι, αν και η ηλιακή ενέργεια είναι η πιο άφθονη πηγή ενέργειας, η αποτελεσματικότητά του είναι λίγο λιγότερο. Αλλά με το επερχόμενο εφευρέσεις, τεράστια προσπάθεια έχει τεθεί για την αύξηση της αποτελεσματικότητάς της. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ηλιακών συλλεκτών είναι ότι πρόκειται για τη ρύπανση ελεύθερη. Ο συνήθης ηλιακό πάνελ απόδοση έως και 20% μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα for τρέχουν διάφορες συσκευές στο σπίτι, ενώ τα υψηλής απόδοσης πάνελ χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία μηχανών που καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια.
Ελπίζω αυτό το άρθρο σίγουρα σας βοήθησε να πάρετε κάποια ιδέα για την ηλιακή αποδοτικότητα πάνελ. Εάν σχεδιάζετε να τρέχει σπίτι σας με ηλιακή ενέργεια, απλά yourself εξοπλιστούν με τα καλύτερα ηλιακά πάνελ διατίθενται με μέγιστη απόδοση.