Αλουμίνιο αντικατάσταση Παράθυρο

Παλαιότερα τα σπίτια συνήθως έχουν μόνο τα παράθυρα αλουμινίου παράθυρο εγκατασταθεί. Υπάρχει μια ενιαία υαλοπίνακα που τείνουν να είναι λιγότερη ενεργειακά αποδοτικά σύγκριση με άλλους παράθυρα. Το νέο παράθυρο θα περιλαμβάνει κανονικά τα δύο υαλοπίνακες αντικατάστασης που χωρίζονται με ένα στρώμα μονωτικού. Μόλις αποφασίσετε πόσα παράθυρα πρέπει να αντικατασταθούν, ίσως έχετε μόνο μία αντικατάσταση παράθυρο αλουμινίου ή περισσότερα από ένα, μπορείτε να πάτε για να πάρει την εκτίμηση ολόκληρου του έργου. Επίσης, βοηθά στη διαχείριση του χρόνου όπως εσείς δεν θέλετε να συνεχίσει να τρέχει πέρα ​​δώθε από το κατάστημα. Οι οδηγίες που εξηγούνται παρακάτω θα σας δώσει μια ορθή ανάλυση από εσάς να πάμε για φινίρισμα αλουμινίου αντικατάστασης παραθύρων. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αντικαταστήσετε ένα παράθυρο.
Πώς να αντικαταστήσει τα Windows Αλουμινίου
Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε σχέδιο εγχώρια βελτίωση, έχετε να κάνετε κάποια εργασία γι 'αυτό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάτε στο τοπικά καταστήματα σας και ρωτήστε για τις προτάσεις σχετικά με το είδος των τύπων παραθύρων θα ήταν καλύτερο για αυτή τη δουλειά. Αυτή η ιδέα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είδους εξοικονόμηση ενέργειας Windows που μπορεί να θέλετε.
Υλικά που απαιτούνται? Ταινία μέτρο? Sealant? Παλινδρομικές είδε? Γυψοσανίδας? Μόνωση? Hammer? Βήμα # 1: Πρώτα απ 'όλα, θα χρειαστεί να πάρουν οι μετρήσεις της παλιάς παράθυρα αλουμινίου. Αντ 'εικασία, αυτό είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει το σωστό μέγεθος από το τοπικό κατάστημα εγχώριας βελτίωσής σας. Αγοράστε την αντικατάσταση παράθυρο αλουμινίου, σύμφωνα με προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας.
Βήμα # 2: Χρειάζεται να αφαιρέσετε το παλιό παράθυρο αλουμινίου από τον τοίχο και να αναζητήσουν πώς είχε εγκατασταθεί στην πρώτη θέση. Ρίξτε μια ματιά στο τι εργαλεία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση της εργασίας. Μερικές φορές, τα παράθυρα ήταν bolted με βίδες τα στηρίγματα που χρειάζεται να κοπούν.
Βήμα # 3: Για να ξεκινήσετε από αλουμίνιο επισκευή παραθύρων σας, προσπαθήστε να (με προσοχή) τραβήξτε το παλιό παράθυρο από τον τοίχο. Αν βρείτε οποιαδήποτε συντρίμμια σαν καρφιά και / ή κομμάτια του χρώματος, πάρτε το παλινδρομικό πριόνι για να καθαρίσετε την περιοχή σωστά.
Βήμα # 4: Για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης παράθυρο αλουμινίου, κρατήστε τον νέο παράθυρο μέσα στο άνοιγμα του τοίχου. Θα πρέπει να εξασφαλίζεται μέσα με τα στηρίγματα. Σήμερα, σύμφωνα με το μέγεθος του νέου παραθύρου, θα χρειαστεί περίπου 2 με 3 βίδες για να ασφαλίσετε κάθε πλευρά.
Βήμα # 5: Η μόνωσης και η drywall χρειάζεται να πάρετε τοποθετηθεί γύρω όλες τις πλευρές του παραθύρου. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα της συγκόλλησης από μέσα και έξω, γύρω από τα άκρα του παραθύρου. Αυτό θα βοήθεια για τη διακοπή κάθε είδους διαρροές όλο το χρόνο.
Read more on:? Αντικατάσταση Windows? Παράθυρο Επεξεργασίες? Συμβουλές σχετικά Aluminum Παράθυρο αντικατάσταση? Κατά χειμώνες, καθαρίστε το νέο παράθυρο (s) πριν τις θερμοκρασίες πάρουν χαμηλό. Τούτο θα βοηθήσει στη ελαχιστοποίηση λογαριασμό της ΔΕΗ και τη χρήση σας. · Εάν θέλετε να εφαρμόσετε φρέσκια μπογιά κατά τα κουφώματα, στη συνέχεια, καθαρίστε τυχόν υπολείμματα του σφραγιστικού. ? Όταν είστε έξω από το σπίτι και να εργάζονται για τη μόνωση και γυψοσανίδας, βεβαιωθείτε ότι η σκάλα που έχετε πατήσει στο χώμα είναι στην επιχείρηση ή σταθερή επιφάνεια. ? Πάντα να φοράτε γάντια ενώ εργαζόταν σε αντικατάσταση παραθύρων αλουμινίου σας. · Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αντικατάσταση παράθυρο αλουμινίου, πηγαίνετε στο:; Παράθυρο Frame επισκευές · Εγκατάσταση αντικατάσταση των Windows, Οι παραπάνω οδηγίες αντικατάστασης παράθυρα αλουμινίου, είναι για ένα μόνο παράθυρο αλουμινίου. Εάν έχετε περισσότερες από μία παράθυρο αλουμινίου έργου αντικατάστασης (πιθανώς γύρω από το σπίτι), μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που παρέχονται στο συγκεκριμένο άρθρο. Να είναι προσεκτικοί κατά τη χρήση του παλινδρομικό πριόνι για να αφαιρέσετε τα συντρίμμια, δεδομένου ότι μπορεί να πετάξει παντού. Μερικά γυαλιά που φοράτε προστατευτικά γυαλιά, έτσι ώστε δεν παίρνετε οποιαδήποτε βρωμιά / σκόνη στα μάτια.