Μέσο κόστος των λουλουδιών Γάμος

Άνθρωποι λένε ότι γάμος είναι το σημαντικότερο εκδήλωση για μια νύφη και ένα γαμπρό και τις αντίστοιχες οικογένειές τους. Είναι μια χαρούμενη ευκαιρία όπου οι δύο άνθρωποι ενωμένοι στην ιερά δεσμά του γάμου. Γάμοι προγραμματίζονται με μεγάλη λεπτομέρεια πολλούς μήνες πριν την πραγματική ημερομηνία. Απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά. Ας δούμε ορισμένες πληροφορίες για ποια είναι η το μέσο κόστος του γαμήλια λουλούδια και τι μπορεί να γίνει για το ελαχιστοποιήσετε.
Λουλούδια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ημέρα γάμου σας. Όμορφη λουλούδια γάμος μπορεί βοηθήσει ορίσετε το δικαίωμα διάθεση για το γάμο. Είναι επίσης αλήθεια ότι το κόστος των γαμήλιων λουλουδιών σας μπορεί να είναι τόσο πολύ ή τόσο λίγα όπως θέλετε. Το τίμημα των λουλουδιών, ειδικά εξαρτάται σε μηνιαία βάση όπου ορίζετε τον γάμο σας για π.χ. αν είστε σχεδιασμό ενός γάμου, τον Φεβρουάριο, τα λουλούδια θα σας κοστίσει περισσότερο, δεδομένου ότι είναι ο μήνας του έρωτα. Οι μελέτες υποστηρίζουν ότι το μέσο κόστος ενός γάμου στις Ηνωμένες Πολιτείες κυμαίνεται από 10.000 έως $ 30.000 δολάρια?, Ενώ το μέσο κόστος των λουλουδιών του γάμου και την υποδοχή είναι από 500 έως $ 1.970 δολάρια.
Το μέσο κόστος της γαμήλια λουλούδια καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Αυτές περιλαμβάνουν την εποχή του έτους παίρνετε hitched, η διαθεσιμότητα των ανθοπωλείο σχεδιαστών σας και τη συζήτηση του κατάλληλου ποσοστού των λουλουδιών καθώς επίσης τον αριθμό των ατόμων στην λίστα καλεσμένων, τον αριθμό των πινάκων που θα απαιτούσαν κεντρικά, ειδικά του γάμου θέμα, τυχόν και ο αριθμός μπουκέτα γάμο για την παράνυμφος. Διαβάστε περισσότερα για γαμήλιου προγραμματισμού.
Γαμήλια λουλούδια Μέσο κόστος? Έρευνας αξιώσεις του μέσου κόστους των γαμήλιων λουλουδιών συμπεριλαμβανομένων ανθοδέσμες για νύφης, ο bridesmaids και μπουτονιέρες για γαμπρό και groomsmen και τα κορσάζ για τις μητέρες των συνόλων νύφης και του γαμπρού περίπου $ 700. ? Ανθοδέσμη της νύφης κοστίζει $ 50 έως $ 150 και η παράνυμφος κόστος μπουκέτο περίπου 7 έως $ 25. The κορσάζ και boutonnieres έξοδα κάπου μεταξύ 8 έως $ $ 30. Κόστος του λουλούδια εξαρτάται συνήθως κατόπιν πόσα λουλούδια χρησιμοποιούνται και πώς περίκομψο τις διακοσμήσεις είναι. Ο χρόνος του έτους του γάμου, είτε πρόκειται τοπικά άνθη ή εξωτικά αυτά που ήδη απεστάλησαν από μακριά. Για παράδειγμα, οι ορχιδέες είναι οι πλέον δαπανηρές οποία θα κόστιζε περίπου $ 300 μια ανθοδέσμη ενώ ένα μάτσο τουλίπες έκανε σε ένα απλό ανθοδέσμη μπορεί να πολύ λογικό οποίο θα σας κοστίσει περίπου $ 120. ? Λουλούδι περιοδικά για νυφικα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ανθοδέσμες λουλουδιών στα απορριμμένα ποσοστά. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσει το κόστος του γάμου. ? Διαβάστε περισσότερα καθεξής? Inexpensive Γάμος Μπουκέτα Μετάξι? Γάμος Μπουκέτα Απλή? Τώρα αυτό είναι πολλή να λάβει. Οι οικογένειες πρέπει να απολαμβάνοντας την ευτυχισμένη ευκαιρία και δεν πανικοβάλλονται στη μεγάλη ποσό ξοδεύουν.
Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για ζευγάρια που θέλουν υπέροχο λουλούδια γάμου για γάμο τους χωρίς καθιστώντας ένα τεράστιο τρύπα στις τσέπες τους. ? Book τα λουλούδια προτέρων, πιθανώς έξι ή οκτώ μήνες πριν το γάμο. Επιλέξουν λιγότερο ακριβό λουλούδια όπως τουλίπες και γαρίφαλα. Θα κόστος γύρω $ 128 μια ανθοδέσμη ενώ ορχιδέες κοστίζει $ 300 σε 400 δολάρια μια ανθοδέσμη. ? Ελέγξτε λίστα καλεσμένων και τον αριθμό των πινάκων και πάρετε την τραχύ φιγούρα του πόσα γάμου centerpieces θα θέλατε να έχουν. ? Χρησιμοποιείτε μόνο εκείνες λουλούδια οποίες είναι διαθέσιμες εύκολα. Να τίμιο να ανθοκόμο σας ενώ συζητώντας προϋπολογισμό γάμο σας. ? Δώστε τοπικό ανθοκόμο σας μια σύντομη ιδέα του τι συμπαθείτε και αντιπαθείτε, αλλά επιτρέψτε τον το επιλογή να επιλέξει το λουλούδια οποία είναι φθηνά και in-σεζόν. Read more on συμβόλαιο ανθοπωλείο γαμήλια. ? Αποφύγετε εκμετάλλευση γάμο σας κατά τους μήνες εορτασμών όπου οι τιμές λουλούδι διατρέχουν αιχμή τους. ? Χρησιμοποιήστε ανέξοδες λουλούδια όπως γαρίφαλα και τριαντάφυλλα για την διακόσμηση του βωμού Αυτός θα μειώσει μέσου κόστους γαμήλια λουλούδια αγοράζετε. A 10 μακρά βλαστικών τριαντάφυλλο ή γαρίφαλα μπουκέτο σας κοστίζει περίπου $ 50 οποία είναι σχετικά λιγότερο και σας εξοικονομεί κάποια χρήματα. ? Book ένα site τελετή που είναι πλούσια και πράσινο όπως πάρκο ή έναν κήπο. ? Γαρίφαλα και τριαντάφυλλα αποτελούν μία από τις φτηνότερες λουλουδιών διαθέσιμες, εάν τους χρησιμοποιείτε σαν ανθοδέσμη ώστε τονίζονται τα ανθίσεις, καθιστά τους αρκετά όμορφο. ? Φτηνές νυφικά μπουκέτα μετάξι και λουλούδια είναι μια καλή εναλλακτική λύση στην πραγματική πράγμα και δεν έχετε να ανησυχήσετε για τους ξήρανση. ? Μιλήστε με ενοικιάσεις προμηθευτές ποιος νοικιάσετε έξω μεγάλες εγκαταστάσεις πολύλογες. Αυτό μπορεί να μια σοφή επιλογή επειδή ενοικίαση ενός φυτό είναι πολύ φθηνότερη από αγοράζουν μεγάλες λουλούδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φυτά για διακόσμηση το βωμό. Ενοίκιο τις λουλουδιασμένες φυτά χύμα έτσι ώστε παίρνετε κάποιες έκπτωση. Το μίσθωμα για μια ολόκληρη ημέρα πηγαίνει γύρω $ 10 ανά φυτό οποία είναι σχετικά φθηνότερο από ανθοδέσμες λουλουδιών οποία κοστίζουν $ 50 έως $ 60. ? Εξετάστε παραγγελία άνθη από το Internet. Υπάρχουν πολλές online χονδρέμποροι που μπορεί να σας τις καλύτερες τιμές. Η παραγγελία σας τα λουλούδια χύμα και κάνει χρήση βαρέων εκπτώσεις, 40% έκπτωση επί της πραγματικής τιμής. ? Σπιτική νυφικές ανθοδέσμες είναι μια καλύτερη επιλογή για να εξοικονομήσουν χρήματα και μπορείτε να έχετε μια όμορφη ανθοδέσμη πρωτότυπο όποτε θέλετε. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικό νυφικές ανθοδέσμες. ? Διαβάστε περισσότερα για? Floral ρύθμιση για Γάμους? Γαμήλια λουλούδια Προϋπολογισμός? Ελπίζω αυτό το άρθρο σας έχει παράσχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον προσδιορισμό του μέσου κόστους των λουλουδιών γάμου και να την κρατάτε στο ελάχιστο. Σας εύχομαι πολύ χαρούμενος έγγαμου βίου και οι τόνοι της ευδαιμονίας γάμου.