Σοφίτα Ιδέες

Πατάρι είναι ένας συχνά αγνοείται περιοχή, χρησιμοποιείται ευρέως για την αποθήκευση. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε χωματερή τα παλιά έπιπλα, άχρηστες συσκευές και σπασμένα αντικείμενα στο σπίτι σας. Λοιπόν, αυτό σίγουρα θα μπορούσε να εξοικονομώντας πολύ χώρο στο σαλόνι, υπνοδωμάτια σας και την κουζίνα, σωστά; Αλλά έκανε να αναρωτιέσαι να έχουν ένα πρόσθετο δωμάτιο στο σπίτι σου, που θα επιτρέψουν έχετε πιο οργανωμένο χώρο αποθήκευσης, ανάπαυσης χώρου ή ακόμα και έχουν καθορισμένη περιοχή για τα παιχνίδια, τη μουσική, ψυχαγωγία ή ξεκούραση. Συνεχίστε για να πάρετε μερικές καταπληκτικές ιδέες σοφίτα.
Σοφίτα αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες
Stairs? Όποια και αν είναι ο τρόπος να φτάσετε στην σοφίτα επί του παρόντος, ζητήστε από κάποιον καλύτερο και άνετο τρόπο να ανέβει. Αν είστε σύντομα σε έναν όροφο, μία από τις ιδέες σοφίτα είναι να έχουμε πτυσσόμενο σκάλα που θα διπλώσει στο πλάι. Μια άλλη ιδέα είναι να εγκαταστήσετε το αναδιπλούμενο σκάλα που με αναδιπλούμενη επάνω στο ταβάνι. Εάν σχεδιάζετε να έχουν ένα υπνοδωμάτιο ή ένα δωμάτιο παιχνιδιών, κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έχουν καθορισμένες σκαλοπάτια της καλής ποιότητας εγκαταστήσει να φτάσει άνετα μέχρι τη σοφίτα. Μάθετε για την εγκατάσταση σκάλα στη σοφίτα.
Windows? Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξεταστούν, ενώ σχεδιάζετε να μετατρέψετε το σοφίτα σε ένα ζωτικό χώρο είναι ο εξαερισμός. Having τέλειος εξαερισμού μπορεί επίσης να προσθέσετε μέχρι το ντεκόρ σοφίτα. Υπάρχουν μερικές καταπληκτικές τρόποι για την προσθήκη τα παράθυρα σε αυτή την περιοχή. Δύο πράγματα που χρειάζεται να ληφθούν υπόψη είναι φυσικό φως και τον αέρα. As σοφίτα βρίσκεται υπό υψηλότερο επίπεδο, έχετε το πλεονέκτημα του να πάρει αυτά τα στοιχεία εύκολα, αρκεί να κάνουμε τις σωστές ρυθμίσεις για να τους φέρει in. πατάρια συχνά διαθέτουν επικλινείς στέγες που καθιστά δύσκολο να σχεδιάσουν τα πλευρικά παράθυρα. Εάν η στέγη είναι συνάντηση στο δάπεδο ή λίγο πιο πάνω, ζητήστε από τους αριστοκρατικούς dormers, που εκτείνονται παράθυρα. Εφόσον η οροφή του τελειώνει τέσσερις ή πέντε πόδια πάνω από το δάπεδο, μπορείτε να έχετε μικρά παράθυρα σε αυτόν τον τοίχο. Μία από τις πιο εκπληκτικές ιδέες σοφίτα είναι να έχουν φεγγίτες. Αυτές θα φωτίσει ένα δωμάτιο και να δώσει μια εντυπωσιακή αφή σε αυτό το θαμπό περιοχή. Place Κρεβάτι σας παρακάτω αυτό και να δώσει ένα γενναιόδωρο αισθάνονται στη σοφίτα.
Αποθήκευση? Αξιοποιώντας την περιοχή σοφίτα για αποθήκευση είναι κάτι που δεν μπορείτε να χάσετε. Αλλά εκείνοι άνιση τοίχους και γωνίες είναι περίπλοκα, να εργαστούν πάνω. Μπορείτε να έχετε κλείσει ντουλάπια να χρησιμοποιούν τέτοιους χώρους. μία από τις ιδέες αποθήκευσης σοφίτα είναι να έχει οριζόντιο τα ράφια και τις πόρτες για την κάλυψή τους, να ξεχάσουμε την πίσω πλευρά των εν λόγω γραφείων, καθώς υπάρχει ήδη ένας τοίχος πίσω τους. Αυτός ο τρόπος που επίσης εκτός από κάποια χρήματα και γίνεται πιο εύκολο να εργάζονται σε ανώμαλες επιφάνειες. Σιγουρευτείτε ότι η αποθήκευση αυτή δεν είναι πολύ ευρύ. Σοφίτες, δεν έχουν πολλά ύψος και έτσι τα γραφεία ενδέχεται να αφήσει μερικές φορές λιγότερο χώρο παρακάτω χώρο, για κάποιον να σταθεί εκεί. Σε αυτή την περίπτωση τοποθετήστε μερικά χαμηλά σκαμνιά ή καρέκλες εκεί, μια από τις έξυπνες ιδέες σοφίτα! Μπορείτε, επίσης, σχέδιο για να έχουν μια μικρή μελέτη τραπέζι εδώ με κάποια συρτάρια για πρόσθετη αποθήκευση.
Σοφίτα που διακοσμεί τις ιδέες
Μόλις έχετε εργαστεί για τα βασικά, ο χρόνος του να διακοσμήσει το υπέροχο χώρο σοφίτα. Πρώτον εξετάσουμε το ενδεχόμενο στόρια για τα παράθυρα. For φεγγίτες μπορείτε να έχουν πολλές επιλογές των αποχρώσεων που μπορεί να κλείσει να μπλοκάρει το φως και άνοιξε για να έχει την τέλεια νυχτερινή θέα ή φυσικό φωτισμό. Next, εγκαταστήστε εσωτερικό φωτισμό καθώς και για να το illuminate ωραία. Χρησιμοποιήστε διακοσμητικές λάμπες και το φωτισμό πολυέλαιο για αυτό. Διάθεση ψηλός και στενός γλυπτά είναι μια μεγάλη ιδέα να προσθέσετε το ύψος της περιοχής. Paining τους τοίχους σε λευκό, υπόλευκο ή μπεζ να δημιουργήσετε ένα ευρύχωρο βλέμμα είναι μεγάλες ιδέες πατάρι. Εδώ είναι μερικές πατάρι ιδέες διακόσμησης.
Έχοντας ένα άνετο κρεβάτι σε περίπτωση που η μετατροπή της σοφίτας σε ένα υπνοδωμάτιο δεν χρειάζεται αναφορά. Των προαναφερθεισών αποθηκευτικός χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των απαραίτητων στοιχείων. Αν είστε μετατροπή αυτό το δωμάτιο σε μια θέση για την ψυχαγωγία, να αναθρέψουν τα απαραίτητα πράγματα εδώ, όπως μουσικά όργανα για αίθουσα μουσικής ή παιχνιδιών και χρειάζεται τα έπιπλα για το δωμάτιο παιχνιδιών. Κάνοντας μια χαλαρωτική περιοχή είναι μια λαμπρή ιδέα. Έχετε μια υπέροχη recliner, κεριά και μυροδοχεία τοποθετηθεί εδώ. Επίσης, έχοντας μια μεγάλη μπανιέρα μπανιέρα ή μια μίνι πισίνα με δικαίωμα στα αποχετευτικά συστήματα εγκαταστάθηκαν εδώ είναι από τον τελικό ιδέες σοφίτα. Λοιπόν, αυτό πρέπει ουσιαστικά να να γίνει από έναν φημισμένο επαγγελματία. Έχουν ληφθεί τα αναγκαία πετσέτες, είδη τουαλέτας, άλατα μπάνιου, αρώματα και τα αιθέρια έλαια κοντά στην μπανιέρα ή την πισίνα δεν χρειάζεται αναφορά. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι σοφίτες μπορούν να λειτουργήσουν ως τις καλύτερες περιοχές χαλάρωσης λόγω ζεστή αίσθηση τους. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι στάβλοι ντους και λεκάνη, καθώς και.
Αυτές ήταν κάποιες ιδέες σοφίτα. Διαφήμισης μέχρι τις ιδέες σας και να εξερευνήσετε τα διάφορα στοιχεία εγχώριας βελτίωσης που μπορεί να είναι κατάλληλες για να μετατραπεί αυτή η περιοχή σε ένα πολυτελές δωμάτιο.