Υδραυλικά Ερωτήσεις

Εμείς συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με υδραυλικές εγκαταστάσεις όπως ένα φραγμένο σύστημα αποχέτευσης ή μια leaky βρύση, η οποία μπορεί να είναι ενοχλητική για τους εγχώριους ιδιοκτήτες. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα υδραυλικών και αυτό το άρθρο ασχολείται με συνήθεις ερωτήσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων, μαζί με τις απαντήσεις τους.
Υδραυλικά Ερωτήσεις και απαντήσεις
Υδραυλικά τα προβλήματα στα σπίτια μπορούν να αποτελεί αιτία ανησυχίας ιδίως όταν επηρεάζουν την βρύσες, τουαλέτες, αποχετεύσεις, τα συστήματα διανομής νερού και σηπτικών και υπονόμους. Εφ 'όσον όλα δουλεύουν ομαλή, θα ελέγχει σχεδόν το υδραυλικό σύστημα μας ή να τα επαληθεύσει εκ μέρους ενός εργολάβου. Αλλά τα προβλήματα υγιεινής στιγμή να προκύψουν, θα βιαστούμε να το λύσουμε, διότι μερικές φορές αυτό μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ενόχληση στα σπίτια και να παρέμβει με δουλειές του σπιτιού μας.
Τι πρέπει να κάνω για να καθαρίσει ή να καταργήσετε φραγμένους αγωγούς;? Αυτή είναι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων που είναι πιο συχνές από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Φραγμένους αγωγούς είναι μερικές φορές εφιαλτική as διακοπή στη ροή του νερού μέσω των υπονόμων μπορούν να οδηγήσουν σε κατακράτηση νερού σε νιπτήρες και λεκάνες νερού. Αν υπάρχει ένας ανήλικος φράξει σε σωλήνες αγωγών, μπορεί να καθοριστεί από τον εαυτό σας. Απλά πρέπει να αρθούν τα υλικά που είναι βούλωμα το σωλήνα.
Ωστόσο, αν φράξει τα υλικά είναι βαθιά μέσα στο σύστημα και να είστε σε θέση να τα εντοπίσει, μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια. Το πιο απλό μέθοδος για να κρατήσει τους αγωγούς σας from getting φραγμένα είναι να εξασφαλίσει ότι τα στερεά απορρίμματα τροφίμων ή παρόμοια υλικά clogging δεν παίρνουν στο σας αποχετεύσεις. Πλένουμε τα λαχανικά που εξασφαλίζει τη μη σωματίδια πάρει μέσα στις λεκάνες νερού. Πέρα από αυτό, μπορείτε να βάλετε μερικές φορές 1 ή 2 φλιτζάνια σόδα μαζί με το βραστό νερό για να καθαρίσετε την σωλήνα. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης το πλύσιμο σόδα σκούπα διαρροή ή ένας συνδυασμός ξύδι και μαγειρική σόδα. Διαβάστε περισσότερα στο πώς να unclog έναν αγωγό.
Γιατί οι σωλήνες νερού μερικές φορές τη διάρρηξη το χειμώνα;· Όσον όλοι γνωρίζουμε, το νερό επεκτείνεται για τη δέσμευση και έτσι όταν σωλήνων νερού που είναι γεμάτα νερό get εκτίθενται σε εξωτερικές θερμοκρασίες κατάψυξης, η ύδατος στις σωληνώσεις επέκταση και κατά συνέπεια, λόγω της μεγάλης πίεση στις σωληνώσεις, να εκραγούν. Διαβάστε περισσότερα για: κατεψυγμένα σωλήνες: τι πρέπει να κάνουμε.
Γιατί το νιπτήρα μου και το νερό αποστράγγισης μπανιέρα πολύ αργά;? Η ερώτηση αυτή υδραυλικών μπορούν να απαντηθούν καλύτερα, όταν η γνώμη σας για τα υλικά που παίρνουν μέσα στο νιπτήρα ή το νερό μπανιέρα αποχετεύσεις. Κυρίως, σκέλη της τρίχας είναι ο κύριος ένοχος. Κάνοντας σκόνη λεύκανση μπορεί να είναι μια χρήσιμη θεραπεία, ωστόσο, αν δεν δουλέψει, να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Αποφυγή μαλλιά για να μπει σε νιπτήρες είναι πάντα καλύτερη. Διαβάστε περισσότερα για την επισκευή drain ντους.
Μερικές φορές βρύση μου κάνει χτυπάει τον ήχο όταν είναι ενεργοποιημένο. Γιατί είναι έτσι;? Ο λόγος για τον θόρυβο στο στρόφιγγες οφείλεται στη χαλάρωση των πιάτων στην βρύση. Σύσφιξη τα πάντα να παρέχουμε την αντιμετώπιση από αυτή χτυπάει ήχο. Read more on επισκευής στρόφιγγα κουζίνα.
Μερικές ερωτήσεις Plumbing Asked Συχνά
Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων που είναι συνήθεις από τους ανθρώπους και πρέπει να κληθούν να υδραυλικοί και αν επισκεφθούν το σπίτι σας για τα έργα επισκευής. ? Ποια είναι τα διάφορα είδη στρόφιγγες διαθέσιμο προς χρήση; ? Ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από κροτάλισμα σωλήνες; ? Πώς μπορώ να αυξήσει την πίεση του νερού; ? Έχω μια παροχή νερού από το βαθύ δεξαμενή νερού; Η πίεση του νερού είναι όμως πολύ χαμηλή. Ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από αυτό; ? Λεκάνη της τουαλέτας μου πηγαίνει ξαφνικά στεγνό. Γιατί; ? Είναι απαραίτητο να αλλάξει πλυντήριο βαλβίδες εάν κάποιος πρέπει να αλλάξει την εξωτερική φωτιστικά.? ? Τι πρέπει κανείς να αποφύγουμε να θέσουμε σε σκουπίδια; ? Πώς να αφαιρέσετε τον αέρα από τις γραμμές του νερού; ? Does θειικό οξύ βοηθά στον καθαρισμό αποχέτευσης; ? Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για:? Υδραυλικά: Ερωτήσεις και επισκευής Συμβουλές? Do It Yourself Υδραυλικά? Αυτά ήταν μερικά από τα πολλά ερωτήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων. When προβλήματα υδραυλικών συμβαίνουν στην κατοικία σας, μπορείτε να πάρετε την επαγγελματική βοήθεια ή διαβουλεύσεις για τα διάφορα προβλήματα υγιεινής. Ενώ εσείς πήρε μερικές από τις ερωτήσεις υδραυλικά σας απαντηθεί εδώ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με υδραυλικούς εμπειρογνώμονα στην περιοχή σας για να αντιμετωπιστούν πολύπλοκα προβλήματα υγιεινής.