Ιαπωνικά πεύκο

Τι είναι μια ιαπωνική πεύκο; Οι Ιάπωνες πεύκο, ανήκει στο γένος Pinus από την οικογένεια Pinacea. Εγγενής στην Ιαπωνία, καθώς το όνομα προτείνει, αυτό το μέλος του πεύκου οικογένειας μπορούν να βρεθούν και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως η Κορέα και η Κίνα και ορισμένες νότιες περιοχές της Ρωσίας. Ένα δημοφιλές διακοσμητικό δέντρο, η ιαπωνική πεύκο έρχεται σε μερικά δημοφιλή ποικιλίες, δηλαδή, η κόκκινη πεύκη, μαύρη πεύκη και το λευκό πεύκο.
Ιάπωνες Μαύρη Πεύκη δέντρο? Η μαύρη πεύκη είναι botanically γνωστή ως Pinus thunbergii, και ονομάζεται έτσι γιατί σκούρα, σχεδόν μαύρου χρώματος bark που βρέθηκαν στα ώριμα δέντρα. Το δέντρο μπορεί αυξηθούν έως και 40 μέτρα σε ύψος, σε κατάλληλες συνθήκες μόνο. Ακανόνιστο πυραμιδική δέντρο, λαμπερό σκούρο πράσινο φύλλωμα ή βελόνες the πεύκου διατηρηθεί στην ΤΕΕ για σχεδόν τρία έως τέσσερα έτη, πριν από την αποβολή. Μια γρήγορη καλλιεργητή, θα επιτευχθεί η μέγιστη ύψος του σε ηλιόλουστες, και όταν φυτεύονται σε όξινα, πλούσια, υγρά εδάφη με μια κλίμακα pH από 5 έως 6,5. Παρά το γεγονός ότι, πολύ ανεκτική της θερμότητας, η ξηρασία και ισχυρούς ανέμους, αυτό το δέντρο είναι ευαίσθητο στον παγετό και θερμοκρασίες κάτω των -10 ° F. Το ιαπωνικό δέντρο μαύρη πεύκη είναι παράσιτο ανθεκτικό, αλλά και πτώση της δημοτικότητας προκαλείται από εδαφογενών, ρίζα διατροφή νηματώδεις που κάνουν το δέντρο ευπαθή σε θρόμβους.
Ιαπωνικά White Pine Tree · Μια εντυπωσιακή δέντρο, η ιαπωνική λευκό πεύκο, γνωστή ως Pinus parviflora επιστημονικά, είναι ένα μεσαίου μεγέθους παραγωγού · 25 με 50 πόδια έχει η διάδοσή τους πυραμιδική μορφή και ένα εξάπλωση στέμμα από 25 έως 50 μέτρα, ανάλογα με το ύψος του δένδρου. Το δέντρο είναι συνήθως εκπαιδευτεί σε ένα ενιαίο σύστημα ηγέτη, και στη συνέχεια να υποκατάστημα, όταν το πάχος στελέχους είναι για ένα ζευγάρι των ποδιών και άφυλλους. Οι Ιάπωνες λευκό πεύκο έχει πιο ανοιχτό χρώμα λεπτότερο φλοιός, σε σύγκριση με άλλα πεύκα. Το δέντρο ευδοκιμεί σε ηλιόλουστες και προτιμά καλά στραγγιζόμενα, πηλώδες χώμα που είναι ελαφρώς όξινο. Αυτό το πεύκο είναι συγκρατημένα ανθεκτικές στην ξηρασία. ξύλο της πεύκης είναι αδύνατη, και τείνει να σπάσει. Ως εκ τούτου είναι μια καλή επιλογή για να κλαδέψετε νεαρών δένδρων για τη δημιουργία μια ισχυρή δομή. Περισσότερες πληροφορίες για τη λευκή πεύκα.
Ιαπωνικά Red Pine Tree? Μια πολυεπίπεδη δέντρο διακλάδωση, Ιαπωνικά κόκκινη πεύκη, επίσης γνωστή ως Pinus densiflora φθάνει σε ύψος και εξάπλωση των 30 έως 50 πόδια με ίση κατανομή στέμμα. Το δέντρο μπορούν να εκπαιδευτούν με πολλούς κορμούς, σε όρθια θέση, ή με ένα μόνο κορμό επιδεικτικός. Το δέντρο προτιμά μια θέση με πλήρη ήλιο και ελαφρώς όξινη και καλά-αποστραγγιζόμενο χώμα. Ο νεαρός φλοιός ξεφλουδίζει σε λεπτές κλίμακες για να εκθέσει ένα κοκκινωπό χρώμα, αλλά ως το δέντρο ωριμάζει ο φλοιός γίνεται γκρι. Υπάρχουν μερικά παράσιτα που στόχαστρο δέντρο, αλλά ο κατάλογος της πεύκης ασθενειών των δένδρων είναι γενικά καιρό? blight βελόνα, οξυδώνει, σαράκι ασθένειες, κ.λπ. pine Το κόκκινο είναι ευρέως καλλιεργείται στην Ιαπωνία, για both ξυλεία και διακοσμητικά. Αυτό το δέντρο είναι ένα σύνηθες χαρακτηριστικό στην κλασική ιαπωνική κήπους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα δέντρα από τα πεύκα οικογένεια, έχουν διαβάσει:? Πεύκο τύποι? Πεύκο Ειδών? Πεύκο Ταυτοποίηση? Ιαπωνική φροντίδα πεύκο αρχίζει με αυξανόμενη τα δέντρα από τους κώνους πεύκων, όχι μόνο ως μεσαίου και μεγάλου δέντρα εξωραϊσμού, αλλά και as μπονσάι, ή μικροσκοπικά δέντρα αυτά καλλιεργούνται σε μεγάλα εμπορευματοκιβώτια κήπο. Επαρκής πότισμα, κλάδεμα, λίπανση και κρατώντας ένα μάτι για εχθρούς και ασθένειες αποτελούν τμήμα της ιαπωνικής πεύκο μέριμνα των δένδρων.