Teenage Love Quotes

Η εμπειρία της πτώσης στην αγάπη στην ηλικία των δεκατριών ή δεκατέσσερις είναι ασύγκριτη! Σε αυτή την ηλικία, η εμπειρία της αγάπης είναι πολύ μοναδικό και φρέσκο! Δεν είναι πολύ γνωρίζει τα κόλπα και «τακτική» του έρωτα. Σε αυτή την ηλικία, μπορούμε εν γένει δεν προβλέψουμε πώς ο άλλος αντιδρά ή τι αυτός / αυτή υποτίθεται ότι θα κάνετε και ότι μυστήριο και αγωνία is αυτό που κάνει τον εφηβικό love πιο όμορφη! Μέχρι τη στιγμή φτάνουμε είκοσι, είμαστε σχεδόν θετικά διακείμενοι προς τις αντιδράσεις του αντίθετου φύλου του! Αλλά για εφήβους, πρόκειται για ένα έργο. Έτσι, υπάρχουν αποσπάσματα εφηβική αγάπη και ρήσεις για τη βοήθειά τους! Δεδομένου παρακάτω είναι μια λίστα των εφήβων αποσπάσματα, από τις οποίες είναι μερικές αστείες εφηβική αποσπάσματα αγάπης και μερικές πολύ ρομαντικούς, έτσι δικαστής διάθεση φίλη σας και να χρησιμοποιήσετε ένα απόσπασμα ανάλογα! Διαβάστε περισσότερα για διάσημη εισαγωγικά.
Χαριτωμένο εφηβική αγάπη αποσπάσματα
Οποιοσδήποτε μπορεί τραβήξω την προσοχή σας? Αλλά παίρνει κάποιον? Ειδικό για να πιάσει την καρδιά σου - Ανώνυμη.
Υπάρχουν 3 μεγάλα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο.? Το πρώτο πράγμα είναι για σας να αγαπάς κάποιον.? Το δεύτερο πράγμα είναι για κάποιον να αγαπώ πίσω? Και το τρίτο μεγαλύτερο πράγμα είναι για το πρώτο? Και το δεύτερο πράγμα που πρέπει να συμβεί την ίδια στιγμή ... - Ανώνυμος.
Η αγάπη είναι όταν u να δίνουν προσοχή επίκλισης στην τάξη? Αιτία σας γραπτώς για πάντα το όνομά σας με το τελευταίο του. - Ανώνυμος.
Μαθαίνετε να αρέσει κάποιος όταν βρείτε έξω τι τους κάνει γελάτε, αλλά μπορείτε ποτέ δεν μπορεί αγάπη αληθινά κάποιον έως ότου βρείτε έξω τι τους κάνει κραυγή. - Ανώνυμος.
Τι είναι αγάπη: Είναι τυφλός αφοσίωσης, ανενδοίαστης αυτο-εξευτελισμό, την απόλυτη υποβολή, την εμπιστοσύνη και την πίστη της στον εαυτό σας και εναντίον όλου του κόσμου, να εγκαταλείψουμε όλη την καρδιά και την ψυχή σας στο πατάξει .... - Charles Dickens.
Μου λείπεις περισσότερο όταν είμαι λυπημένος.? Μου λείπεις όταν είμαι μόνος.? Αλλά περισσότερο από όλα,? Μου λείπεις όταν είμαι χαρούμενος. - Ανώνυμος.
Μας δόθηκε: Δυο χέρια να κρατήσει. Στα πόδια για να περπατήσει. Δύο μάτια για να δει. Δύο αυτιά για να ακούσει. Αλλά γιατί μόνο μία καρδιά; Επειδή το άλλο δόθηκε σε κάποιον άλλο. Για μας για να βρούμε. - Ανώνυμος.
Το πιο καυτό έρωτας έχει το πιο κρύο τέλος. - Σωκράτης.
Πολλοί μια νεαρή κοπέλα, δεν συνειδητοποιεί ακριβώς? Πόσο ισχυρή αγάπη της για έναν νεαρό άνδρα δηλαδή μέχρι? Αποτυγχάνει να περάσει τη δοκιμή έγκρισης μαζί με τους γονείς της. - Ανώνυμος.
Ξέρετε πότε έχετε βρεθεί πρίγκιπας σας επειδή δεν έχετε μόνο ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, αλλά μέσα στην καρδιά σας επίσης. - Ανώνυμος.
Η ηλικία δεν σας προστατεύει από την αγάπη, αλλά αγάπη, ως ένα ορισμένο βαθμό, σας προστατεύει από την ηλικία. - Ζαν Μορώ.
Η φωνή σας με κάνει να τρέμω στο εσωτερικό? Και το χαμόγελο σας είναι μια πρόσκληση? για τη φαντασία μου να τρελαθούν. - Ανώνυμος.
Φορά σε λίγο,? Δικαίωμα στη μέση μιας συνηθισμένης ζωής,? Αγάπη μας δίνει ένα παραμύθι. - Ανώνυμος.
Είμαι τόσο ερωτευμένος, κάθε φορά που κοιτάζω ψυχή μου εζαλίσθηκε. - Jaesse Tyler
Ξέρεις είναι η αγάπη, όταν η μικρές λεπτομέρειες σχετικά με ένα άλλο πρόσωπο, αυτά που είναι ασήμαντα για τους περισσότερους ανθρώπους, φαίνεται συναρπαστικό και απίστευτη για να σας .... - Ανώνυμος.
Δώστε δύο κόκκινα τριαντάφυλλα της, το καθένα με μια σημείωση. Το πρώτο σημείωμα λέει Για τη γυναίκα που αγαπώ και το δεύτερο, για τον καλύτερο φίλο μου. - Ανώνυμος.
Μην αφήσετε κάποιον become τα πάντα σας, διότι όταν θα φύγουν έχετε τίποτα δεν! Κένυα Mitchell. - Ανώνυμος.
Όταν έχετε μείνει τίποτα, αλλά η αγάπη, τότε για πρώτη φορά που θα αντιληφθούν ότι η αγάπη είναι αρκετό .... - Ανώνυμος.
Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, ποτέ δεν μπορεί να τηρηθεί · · πρέπει να δοθεί μακριά.? Ένα χαμόγελο, ένα φιλί, και της Αγάπης. - Ανώνυμος.
Αν αγαπάς κάποιον, πες τους ...? Για τις καρδιές συχνά σπασμένα? Από τις λέξεις αριστερά αμίλητος. - Ανώνυμος.
Αγάπη είναι σαν ένα άγριο τριαντάφυλλο, όμορφο και ήρεμο, αλλά τα οποία επιθυμούν να επιστήσω αίματος για την άμυνά της. - Mark Overby
Είμαστε όλοι λίγο παράξενο και ζωής λίγο παράξενο, και όταν βρούμε κάποιον του οποίου weirdness συμβιβάζεται με δική μας, ενώσει επάνω με τους και πτώση αμοιβαία weirdness και καλέστε το αγαπούν. - Ανώνυμος.
Σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εμείς μπορούμε να κάνουμε μόνο και μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη. - Μητέρα Τερέζα.
Βρίσκεται στην αριθμητική της αγάπης, ένα συν ένα ίσον τα πάντα και δύο μείον ένα ίσον τίποτα ...Κανείς δεν μπορεί να πει κανείς τι αγάπη είναι? Θα ξέρετε ότι απλά όταν νιώθεις τίποτα άλλο ....Love Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή και σχεδόν πάντα όταν τουλάχιστον το αυτό .... - Ανώνυμος.
Πρέπει να το έχουμε κερδίσει λίγο, · χάσει λίγο Και πάντα τα blues, απλά λίγο, · Αυτή είναι η ιστορία της, · Αυτή είναι η δόξα της αγάπης. - Ανώνυμος.
Αγάπη ενός φίλου λέει:? Εάν χρειάζεστε πάντα τίποτα,? Θα είμαι εκεί.? Αληθινή αγάπη λέει:? Ποτέ δεν θα χρειαστεί τίποτα?? Θα είμαι εκεί. - Ανώνυμος.
Μια φορά κι έναν καιρό, κάτι συνέβη σε μένα,? Ήταν το πιο γλυκό πράγμα, ότι θα μπορούσε ποτέ να είναι,? Μια φαντασίωση, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ήταν η μέρα που σε γνώρισα. - Ανώνυμος.
Διαβάστε περισσότερα για: Η αγάπη Αποσπάσματα και ρήσεις για Αυτήν: Αγάπη Αποσπάσματα από Ρωμαίος και Ιουλιέτα Η αγάπη Δηλώσεις του Σαίξπηρ? Χαριτωμένο αγάπη ζευγών εντολών, Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα εφηβικά εισαγωγικά αγάπη και τα λόγια. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα για εισαγωγικά για τα εφηβικά κορίτσια. Είστε σίγουρος για να κάνει φίλη ή φίλος σας ευχαριστημένοι με αυτά τα εισαγωγικά!