Standard Μέγεθος Postcard

Καρτ ποστάλ αποτελούν ένα πολύ ανέξοδος τρόπος να επικοινωνούν, αν και είναι ελαφρώς ξεπερασμένη σήμερα, λόγω της έλευση του Διαδικτύου. Υπάρχει ένα τυπικό μέγεθος καρτ-ποστάλ, ωστόσο, ότι ακολουθείται across κράτη και τις χώρες και όλοι έχουν να προσχωρήσουν στο παρόν. Μερικές κάρτες μπορούν να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από τους άλλους, αλλά του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους είναι προ-αποφασιστεί και όλα τα συνήθη μεγέθη καρτ-ποστάλ είναι σύμφωνες με αυτό.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του καρτ-ποστάλ είναι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια που απαιτούνται και το μήνυμα μπορεί να προβληθεί αμέσως μόλις η κάρτα φτάνει. Αυτό εξοικονομεί πολύ συσσωρευμένο κόστος σε μακροπρόθεσμη βάση, έστω και αν η κάρτα δεν είναι πολλοί λαοί πρώτη επιλογή της επικοινωνίας σήμερα.
Standard Διαστάσεις καρτ ποστάλ? Το τυπικό μέγεθος καρτ ποστάλ καθορίζει τις διαστάσεις για τα ελάχιστα και ανώτατα όρια μιας καρτ ποστάλ. Εάν το μέγεθος υπερβαίνει αυτά τα όρια είναι αυτόματα υπολογίζεται ως το υψηλότερο ή χαμηλότερο πακέτο mail, και χρεώνεται ανάλογα. Το ελάχιστο μέγεθος για μια καρτ ποστάλ είναι 5 ίντσες μακρύ, 3 ½ ίντσες υψηλό και 0,007 ίντσες παχύ. Από την άλλη μεριά, το μέγιστο μέγεθος για κάρτες είναι 6 ίντσες μακρύ, 4 ¼ ίντσες υψηλό και 0,016 ίντσες παχύ. Όλες δημοσιευμένες καρτ ποστάλ είναι σύμφωνες με πρότυπο αυτό κανόνα μέγεθος καρτ ποστάλ.
Υπάρχουν κάποιες άλλες προδιαγραφές, καθώς και ότι όλες οι κάρτες είναι υποχρεωτικά υποθέτει να τηρήσει, προκειμένου να χαρακτηριστεί ως μια καρτ ποστάλ. Είναι οι ακόλουθοι:? Βίβλος: SFI πιστοποιημένο, 12 πριμοδότηση σημείο βαρέων απόθεμα? Εκτυπώσεις: 240 μεταξοτυπία γραμμή? Επικάλυψη: Enviro φιλικές υδατικό? Χρώμα: Πλήρης εμπρόσθιο χρώμα / πλήρες χρώμα (4/4) ή B & W (4 / 1) πίσω? Mail ποσοστό: Πρώτη συντελεστής κάρτα class - χωρίς φακέλους. ? Standard καρτ ποστάλ μέγεθος? Επιστολικό δελτάριο μπορούν να εκτυπωθούν από οποιοδήποτε άτομο, επιχείρηση ή οργανισμό και για οποιοδήποτε σκοπό, αλλά θα πρέπει επίσης να χορηγείται από τις αρμόδιες ταχυδρομικές αρχές εκεί. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η αμερικανική ταχυδρομική υπηρεσία αποφασίσει το μέγεθος ενός προτύπου καρτ ποστάλ. Υπάρχουν κάποιες κάρτες shaped, ωστόσο, ότι δεν εμπίπτουν στην καθορισμένη κατηγορία. Η μελέτη των καρτ-ποστάλ και τις διάφορες μορφές τους, είναι επίσης γνωστή ως Deltiology.
Κάποιος πρέπει κατανοήσουν επίσης τη διαφορά μεταξύ ενός καρτ ποστάλ και μια ταχυδρομική κάρτα. Εξ ορισμού, αμφότεροι ορθογώνια κομμάτια πολύ χονδρή χαρτί ή λεπτό χαρτόνι, και δεν απαιτούν προς ταχυδρόμηση σε έναν φάκελο. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν κάποια εικόνα από τη μία πλευρά, και το μήνυμα είναι συνήθως γραμμένο σε άλλη. Ορισμένες χώρες επίσης να τους επιτρέπει να αποστέλλονται σε ποσοστό χαμηλότερο από ένα γράμμα. Ο πρωταρχικός διαφορά είναι όμως ότι μια κάρτα απαιτεί μια σφραγίδα που πρέπει να δοθεί σε αυτήν, ενώ μια ταχυδρομική κάρτα έχει ήδη το γραμματόσημο που επισυνάπτονται σε αυτήν. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το κόστος να ταχυδρομήσετε ένα γράμμα.
Σήμερα, αν καρτ-ποστάλ σας δεν ταιριάζει με το μέγεθος που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα χρεώνονται σε κανονικές τιμές επιστολή. Αλλά, αν ο τόπος, στην οποία βρίσκεστε, χρησιμοποιεί τα συνήθη πρότυπα Mail, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κανονικό μέγεθος καρτ-ποστάλ, καθώς δεν χρεώνουν ένα χαμηλότερο ποσοστό για καρτ ποστάλ ούτως ή άλλως. Σε αυτή την περίπτωση, καρτ-ποστάλ σας μπορεί να είναι οποιουδήποτε μεγέθους. Αλλά εξασφαλίζουν ότι το μέγεθος του καρτ ποστάλ σας δεν υπερβαίνει το μέγεθος 11 ½ ίντσες μακρύ, 6 ¼ ίντσες υψηλό και ¼ ίντσες παχύ. Εάν το μέγεθος υπερβαίνει το καθορισμένο διαστάσεις εδώ τότε θα καταλήξετε πληρώνουν επίπεδη (μεγάλο κονδυλίου) τιμές γραμματόσημα.
Στην περίπτωση της πρώτης-Class Mail θα πρέπει να τηρήσουμε των πρότυπων προδιαγραφών μεγέθους καρτ ποστάλ, αν θέλετε να πληρώσετε ένα χαμηλότερο ποσοστό γραμματόσημα. Σε μερικές περιπτώσεις αυτό είναι οικονομικό και το λογικό βήμα που παίρνει.