Tropical Interior Design Ιδέες

Θέλω απλά αγάπη πηγαίνει προς τη θάλασσα. Τα φρέσκα αεράκι, η δροσερή άμμο, οι swaying φοίνικες κάνουν να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε με έναν τρόπο που δεν άλλο πράγμα ή τοποθεσία μπορείτε. Γι 'αυτό, όταν αποφάσισα να κάνω εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μου, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο νου μου ήταν να πάει σε ένα τροπικό στυλ διακόσμησης. Tropical εσωτερικούς χώρους, αν γίνει σωστά, δημιουργήστε το ίδιο σκηνικό και να διεγείρουν την ίδια συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που μόνο μια παραθαλάσσια μπορούν. Έτσι, εάν εσείς είναι λάτρης της θάλασσας και ψάχνουν για κάποια δημιουργική, αλλά και μοντέρνο tropical εσωτερικό σχεδιαστικές ιδέες, εδώ είναι μερικές οποίο θα απλά αγάπη. Διαβάστε περισσότερα για το σπίτι διακόσμηση.
Tropical Interior Design Ιδέες
Έπιπλα? Σε μια τροπική σπιτιού, τα έπιπλα που είναι υφασμένα φαίνεται πολύ καλή. Τα ψάθινα έπιπλα από μπαμπού ή έπιπλα είναι η ιδανική επιλογή. Αν σας αρέσουν τα στερεά ξύλινα έπιπλα, μπορείτε να επιδοθείτε στο καρύδι ή έπιπλα από ξύλο τικ. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ότι τα έπιπλα δεν είναι σύγχρονο κοίταγμα, αντ 'αυτού, πηγαίνετε για μια συντηρητική, βαρύ είδος βάρος του βλέμμα. Όσο για το δάπεδο του σπιτιού, πηγαίνετε για το δάπεδο σκληρού ξύλου και να αποφευχθεί η τοποθέτηση κάθε είδους χαλιά ή χαλιά στο πάτωμα.
Συνδυασμός χρωμάτων, ενώ την επιλογή του χρώματος των υφασμάτων ή τους τοίχους, ραβδί στα χρώματα που είναι κοντά στη φύση, όπως το πράσινο, μπλε και άσπρο. Μπεζ και καφέ, που θυμίζει μια από τις άμμο, ζελέ πραγματικά καλά με τα τροπικά εσωτερικούς χώρους, ιδίως αν χρησιμοποιηθούν για τη ζωγραφική τους τοίχους. Αν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα και στη συνέχεια να εμπλουτίσουν τις tropical διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων που θυμίζουν πράσινο και εξωτικά τροπικά λουλούδια. Τα σημαντικότερα σημεία της πορτοκαλί, κίτρινο, μοβ ή ροζ can ζωντανέψει τα τροπικά εσωτερικούς χώρους.
Ταπετσαρίες? Όταν εισέρχεται για τα τροπικά εσωτερικό ιδέες σχεδιασμός, η χρησιμοποίηση του κουρτίνες παράθυρο είναι ένα μεγάλο όχι. Αντ 'αυτού, η χρήση καταφθάνουν περσίδες από μπαμπού. Hardwood παραθυρόφυλλα και ξύλινα παραθυρόφυλλα είναι μερικές άλλες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αντικατάσταση του κουρτίνες.Αυτοί θα δώσουν από τα παράθυρα μία ακαταστασία ελεύθερο και απλό βλέμμα, που είναι η πιο κατάλληλη για γαλήνιες tropical εσωτερικούς χώρους. Όσον αφορά μαξιλάρι καλύπτει, καλύμματα κρεβατιού και ανησυχούν άλλα υφάσματα στο σπίτι, πάει για animal prints ή των εκτυπώσεων που έχουν έντονα τα λουλούδια και το πράσινο της βλάστησης σε αυτές.
Αξεσουάρ? Αξεσουάρ είναι ίσως το πιο ουσιαστικό μέρος δίνοντας στο σπίτι σας μια τροπική αίσθηση. Ένα εξάρτημα χωρίς το οποίο τροπικό εσωτερικό σχεδιασμό θα είναι ελλιπής είναι φυτά. Επωφεληθείτε από όσες φυτών όπως μπορείτε και τοποθετήστε τα σε διάφορες γωνιές του σπιτιού σας. Φυτά με τροπικά λουλούδια, θα δούμε πολύ όμορφη σε ένα τροπικό σπίτι.
Επιλέγοντας τοίχων ή εικόνες, ψάξτε για αυτούς που έχουν λουλούδια, δέντρα, ένα ρεύμα του νερού ή στα ζώα τους? Βασικά όλα τα πράγματα που σας θυμίζουν τη φύση. Κοχύλια και κοράλλια διατηρούνται σε πήλινα κανάτια εξετάσει επίσης πραγματικά δροσερό και ρεβίθια σε ένα τροπικό σπίτι. Κατά την επιλογή των εξαρτημάτων για τα τροπικά το σπίτι σας, να θυμάστε να μην πάει στη θάλασσα, καθώς λεπτότητα είναι το κλειδί για να πάρει ένα περίπλοκο τροπικό βλέμμα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Tropical Bedroom Decor? Αρχική εσωτερικής διακόσμησης Ιδέες? Πως να σχεδιάσετε το δικό σας σπίτι? Όπως βλέπετε, τα τροπικά εσωτερικό σχεδιαστικές ιδέες είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστούν, και μπορούν να δώσουν το σπίτι σας μια πολύ ευάερο και χαλαρωτική αίσθηση. Λοιπόν, τι περιμένετε; Πηγαίνετε να αρχίσετε στην αποστολή σας για τη δημιουργία τροπικό σας γωνιά στον κόσμο σήμερα!