Δίδυμοι Χαρακτηριστικά

Ξέρετε τι κάνετε Μέριλιν Μονρόε, Αντζελίνα Τζολί, Τζον Φ. Κένεντι, ο Bob Dylan, Walt Whitman, ο Τόμας Χάρντι και ο Paul McCartney έχει από κοινού; Λοιπόν, όλα ανήκουν στο σημάδι Zodiac των Δυαδικών Εννοιών, δηλαδή Gemini. Geminis είναι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μεταξύ Μαΐου 21 και 21 Ιουνίου. στοιχείο τους είναι αέρας, το σύμβολο is τα δίδυμα και είναι κυβερνάται από τον υδράργυρο πλανήτη. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά Gemini, κοινή για όλους που ανήκουν σε αυτό το σημάδι Κυρ.
Δίδυμοι Χαρακτηριστικά και γνωρίσματα
Ανεξάρτητη? Δίδυμοι άνθρωποι αγαπούν την ελευθερία, που τους αρέσει να ζήσουν τη ζωή τους δικούς τους όρους. Είναι πολύ ατομικιστική και δεν μου αρέσει να μου λένε τα πράγματα. Οποιοδήποτε είδος κανόνων ή οι περιορισμοί αυτοί δεν πάει κάτω και με Gemini.
Αναποφάσιστοι? Ένα από τα μειονεκτήματα μιας Δίδυμοι ότι είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις μόνοι τους. This αναποφασιστικότητα είναι μια ιδιαιτερότητα που βρίσκεται συνήθως στα δύο αρσενικά χαρακτηριστικά Δίδυμοι καθώς και γυναικεία χαρακτηριστικά Gemini. Παρά το γεγονός ότι Geminis είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι, όμως, λόγω της δυαδικότητα στη φύση τους, είναι σε θέση να αποφασίζουν για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Διαβάστε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου Gemini.
Μεγάλες Communicator? Δεν μία στο Zodiac μπορεί να μιλήσει, ισχυρίζονται, βάλτε σημείο του πέρα ​​και να εντυπωσιάσετε τους άλλους με ανακοίνωση του σαν Gemini. Geminis είναι βασιλείς ανακοίνωση του Zodiac, που είναι πολύ καλή στο να δίνει συμβουλές ή να πείσει τους ανθρώπους. Αυτό το χαρακτηριστικό του Gemini τα καθιστά ιδανικά για τις θέσεις εργασίας, όπως ένα παρουσιαστής talk show, δημοσίων σχέσεων ή ένα επαγγελματικό μάρκετινγκ. Διαβάστε περισσότερα για Gemini γνωρίσματα.
Διανοητικής? Geminis είναι πολύ περίεργοι άνθρωποι που αρέσει να εξερευνήσουν νέους τόπους και γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους. Τους αρέσει να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα που προσθέτουν στην εμπειρία και τις γνώσεις τους. Geminis είναι ευφυείς, πνευματώδεις και φωτεινά, και μπορεί να είναι μεγάλη εταιρεία για κάποιον που ψάχνει για μια διανοητική διέγερση.
Έμπειροι στην πολλαπλών εργασιών? Geminis είναι σε θέση να φροντίσουν ορισμένα πράγματα ταυτοχρόνως. Παρά το γεγονός ότι μπορούν να είναι ήσυχες άστατος και ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί ακόμη τα έργα που βρίσκονται σε κίνηση, όταν βάζετε την καρδιά τους για κάτι, μπορούν να εργαστούν πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, λαμβάνοντας μια σειρά από πράγματα σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.
Δίδυμοι Χαρακτηριστικά in Love
Geminis κάνει εξαιρετική εταίρων για κάποιον που ψάχνει για διασκέδαση, τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια της ζωής. Θέλουν κάποιον που θα καταλάβουν την ανάγκη τους να συναναστρέφονται, και ταυτόχρονα, να είναι εκεί για τους όταν έρχονται πίσω στο σπίτι. Geminis θέλαμε να έχουμε ευφυή συνομιλίες με άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των εταίρων τους. Ένα καλά έμπειρο, έξυπνο άτομο, με ισχυρή προσωπικότητα, που μπορούν να εφαρμόσουν ευστροφία με Διδύμους, θα είναι ιδανικό συνεργάτη τους. ιδανικά ταίρια Gemini στο Zodiac are Υδροχόου, Libras και οι συνάδελφοί Geminis τους εαυτούς τους. Διαβάστε περισσότερα για το οποίο υπογράφει είναι συμβατά με το Gemini.
Ένα από τα χαρακτηριστικά Gemini, το οποίο οι εταίροι τους θα πρέπει να είναι προσεκτική όσον αφορά, ότι Geminis είναι αμφίρροπες και διπλό στη φύση τους, αρκετά σε θέση εξαπάτηση, μια στο τόσο. Από Geminis ποθούν για την ποικιλία, την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό, έχουν μια ένστικτο αδέσποτα μερικές φορές. Έτσι, η εταίρους της Geminis πρέπει πάντα να αναζητήσει τρόπους για να κρατήσει το ενδιαφέρον των Διδύμων τους. Δεν πρέπει να είναι βαρετό ή που πίσω, αλλιώς Δίδυμοι μπορούν σύντομα να χαλαρώσει το ενδιαφέρον, τις βαλίτσες του και να πάει.
Διαβάστε περισσότερα για:? Zodiac συμβατότητα - Ωροσκόπιο Συμβατότητα · τον προσδιορισμό της Star Σημάδια συμβατών μεταξύ τους, να εξετάζονται τα χαρακτηριστικά Gemini, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι Gemini άνθρωποι υψηλής ενέργειας, ζωντανή, πνευματώδης, ευέλικτο, διανοητική και επικοινωνιακή. Από την πλευρά κτυπήματος, μπορούν να είναι αναποφάσιστοι, παρορμητική, ερωτύλος και επιφανειακή. Αν υπάρχει έλλειψη βάθους στην προσωπικότητα και τα συναισθήματά τους, εξακολουθούν να Geminis είναι άριστες να είναι γύρω, για αισιόδοξοι και διασκέδαση-αγαπώντας προοπτικές τους για τη ζωή.