Τοποθέτηση τηλεόραση με επίπεδη οθόνη

Με την τεράστια πρόοδο στην επίπεδη οθόνη τεχνολογία τηλεόραση κατά τα τελευταία έτη, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτές πρέπει να πάρετε ένα ειδικό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας. Έτσι, αν έχετε αγοράσει το αργότερο τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, για να ενισχύσει το μεγαλείο σαλόνι σας, τότε θα πρέπει να ανησυχείτε για την τοποθέτηση του. Σωστή τοποθέτηση επίπεδης οθόνης είναι πολύ σημαντικό δεδομένου ότι δεν μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, αν η επίπεδη οθόνη δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Αν είστε σκεφτόμαστε τη στερέωση της τηλεόρασης στον τοίχο, να μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή. Αλλά, αυτό είναι δεν είναι τόσο εύκολο όσο τοποθετώντας το σε ένα επιτραπέζιο. Απαιτεί κάποια τεχνική και προβλέπεται διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα τοίχο τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Ιδού μερικοί τρόποι να τοποθετήσει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη στα δύο πιο κοινές θέσεις στο σπίτι σας.
Τοποθέτηση σε τοίχο τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
Material χρειάζεται · τοίχο παρενθέσεων, του επιπέδου πνεύμα Carpenter'S · Stud finder; ΑΣΚΗΣΗ μηχανής? Μέτρηση κασέτας · Κατσαβίδι; σημαδούρα · στάδια: το πρώτο βήμα είναι να διαλέξετε ένα κατάλληλο σημείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό ύψος για άνετη θέαση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα φώτα οθόνη ελαχιστοποιείται, με το να μην επιλέγουν ένα τείχος που είναι απέναντι σε μια παραθύρου. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που εξετάζει είναι η ευκολία των καλωδίων τηλεόρασης εγκατάστασης. Βεβαιωθείτε ότι κάθε γωνία του δωματίου έχει σαφή και απόφραξη δωρεάν προβολή. Τοποθέτηση τηλεόραση με επίπεδη οθόνης πάνω από εστίες μπορούν να είναι μια καλή επιλογή και ένα μοντέρνο ένα αυτές τις μέρες. ? Εντοπίστε τα στηρίγματα τοίχου από την αγορά ενός ανιχνευτή στηριγμάτων που είναι εύκολα διαθέσιμες στα περισσότερα καταστήματα υλικού. Μετακινήστε το σκόπευτρο γενεαλογικό μήκος του τοίχου που θέλετε να κρεμάσετε την τηλεόρασή σας και όταν παρατηρήσετε τα αναφέροντας λάμψη φωτός, μπορείτε να επισημάνετε τη θέση των στηριγμάτων. ? Μόλις η τοποθεσία είναι τελική και οι καρφιά που έχουν εντοπιστεί, θα πρέπει να συνδέσετε τον τοίχο αναρτήσεις. Υπάρχουν δύο μέρη σε έναν τοίχο βάσεις για τηλεόραση με επίπεδη οθόνη - ένας που θα κατέχει η τηλεόραση και αυτή που αποδίδει στον τοίχο. ? Μόλις αυτές οι δύο μέρη έχουν συνημμένη, είναι καιρός να προσαρτήσετε το τηλεόραση. Extreme φροντίδα πρέπει να εξασφαλίζεται, επίπεδων οθονών είναι πολύ περισσότερο ευαίσθητο από το CRTs. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια εάν χρειάζεστε ένα. ? Μερικοί άνθρωποι αποδίδουν όλα τα καλώδια της τηλεόρασης πριν από την τοποθέτηση στον τοίχο. Αλλά, εγώ θα συμβουλές να αναβάλετε αυτό μετά η τηλεόραση έχει προσαρτηθεί ως πράγματα γίνεται περίπλοκη αν προσπαθήσετε να μετακινήσετε το τηλεόρασης μαζί με τα καλώδια προσδίδεται. · Πριν από την τελική συναρμολόγηση, ελέγξτε εάν οι αγκύλες συνδέονται σταθερά με τον τοίχο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κάνοντας την παρένθεση στηρίξει τη δική του βάρους σας. ? Με πρόστιμο όλα, μπορείτε να προχωρήσετε και να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας για την παρένθεση. Χρησιμοποιώντας το αλφάδι εξασφαλίσει ότι την οθόνη έχει τοποθετηθεί απολύτως οριζοντίως. Ελέγξτε εάν όλες οι παραπάνω θεώρησε κριτήρια ικανοποιημένοι μετά τελικής εγκατάστασης. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να τοποθετήσει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης στον τοίχο. ? Τοποθέτηση τηλεόραση με επίπεδη οθόνη σε μια γωνιά
Υλικά που απαιτούνται
Θελεις απαιτούν το ίδιο υλικό που χρειάζεται για τοίχο. Εκτός αυτών, θα πρέπει να απαιτεί γωνιά mountable στάση τηλεόραση. Λοιπόν, ας προχωρήσουμε, για να προβάλετε τη διαδικασία για το πώς να τοποθετήσει μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη στη γωνία.
Βήματα Εμπλεκόμενοι? Διαλέγετε τοίχος mountable πόδι το οποίο σχεδιάζονται συγκεκριμένα να μοντάρετε μια τηλεόραση και έχουν την ικανότητα να χωρέσει στο γωνίες με κεκλιμένη μεντεσέδες. ? Καθορίστε τη γωνία στην οποία θέλετε να ταιριάζουν στο πόδι και τοποθετήστε την τηλεόραση. ? Εντοπίστε τα στηρίγματα στον τοίχο χρησιμοποιώντας το ανιχνευτή στηριγμάτων. Επιλέξτε την καρφιά σε κατάλληλη απόσταση από αλλήλων σύμφωνα τις προδιαγραφές του περίπτερο τηλεόρασης. ? Περισσότεροι γωνιά mounts έρχονται με οδηγό χρήστη, που περιλαμβάνει το do-it-yourself διαδικασία. Ακολουθήστε προσεκτικά τις κατευθυντήριες γραμμές, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις ιδέες που προτείνονται στο τοίχο διαδικασία. ? Εγώ δεν θα προτείνω μία γωνία τοποθέτησης, καθώς υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα σε ό, τι αφορά τηλεθέασης αν η οθόνη κρέμεται στη γωνία. Ενοχλεί εντελώς τον προσανατολισμό από ένα καθιστικό, το οποίο δεν είναι το ίδιο όπως και στην περίπτωση του τοίχου οθόνες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με: · κατ 'οθόνη τηλεόραση Βάσεις, το Free τηλεόραση επίπεδης οθόνης γραφείου σχεδίων · Πώς να αγοράσει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης · Η παρούσα συνοψίζει τη διαδικασία για την τοποθέτηση τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε επαγγελματική βοήθεια αν χρειαστεί, γιατί δεν θα θέλετε κάποια ατυχία να προκύψουν λόγω της ερασιτέχνης προσέγγιση.