Tribal Αζτέκων Τατουάζ

Αζτέκων ήταν μια πολιτιστική ομάδα που ζει στο σήμερα South Central Μεξικό, από τον 13ο έως τον 16ο αιώνα. Είχαν επίσης γνωστός ως Nahuatl διότι μίλησαν γλώσσα αυτή. Πολιτισμός των Αζτέκων ήταν πολύ αναπτύχθηκε και σε διάφορους τομείς όπως η πολιτική, το κοινωνικό σύστημα και τις τέχνες. Οι Αζτέκοι ήταν θρησκευτικούς ανθρώπους και πίστευαν στο ανθρώπινο θυσίες για παρακαλώντας Θεούς τους. Οι αρκετές χαρακτήρες και σχέδια από εκεί είναι εξίσου δημοφιλείς σήμερα και χρησιμοποιούνται επίσης ως σύμβολα στα τατουάζ. Αυτά τατουάζ γνωστά ως Αζτέκικα δερματοστιξίες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό με λεπτομέρειες. Διαβάστε περισσότερα για Αζτέκων μυθολογία και των Αζτέκων Θεών.
Tribal Αζτέκων Τατουάζ? Ενδιαφέρον καθιστώντας τατουάζ ήταν γνωστός στους Αζτέκων ανθρώπους και το χρησιμοποίησαν εκτενώς. Πίστεψαν ότι κάνει τα τατουάζ των θρησκευτικών συμβόλων θα απεικόνιζε την αφοσίωσή τους στην Θεούς και, ως εκ τούτου, καθιστώντας δερματοστιξία ήταν μια κοινή πρακτική. Μερικές φορές, τα τατουάζ ήταν επίσης χρησιμοποιείται ως σήμα διάκριση μεταξύ των διαφορετικών φυλών. Υπάρχουν πολλά σύμβολα που ειδικά ανήκουν στην Αζτέκων και το μεξικάνικο πολιτισμό. Αυτοί περιλαμβάνουν Huitzilopochtili, ή Αζτέκικα Κυρ. Θεού? Quetzalcoatl, το φτερωτά φιδιού και Tezcatlipoca, ο Θεός του πολεμιστές. Αυτά τα σύμβολα χρησιμοποιούνταν ευρέως από τους Αζτέκους και είναι εξίσου δημοφιλείς ακόμη σήμερα. Ωστόσο, άλλα σχέδια και σύμβολα συμπεριλαμβανομένων αστέρια, αετούς, το φεγγάρι και πριγκίπισσες χρησιμοποιούνται επίσης συχνά σήμερα. Read more on Αζτέκων τέχνη τατουάζ.
Tribal Αζτέκων Έννοιες Tattoo? Όλα τα σύμβολα ανήκουν στην Αζτέκων κουλτούρα έχουν ορισμένα σημασίες σχετίζεται με αυτές. Ο Ήλιος Θεός θεωρήθηκε ως θεματοφύλακας της τον ουρανό και, ως εκ τούτου, ήταν σε μεγάλο βαθμό σεβαστές. Οι Αζτέκοι πίστευαν, επίσης, στην «μετά από τη ζωή», η οποία ήταν παρόμοια με τη ρύθμιση και την ανατολή του ήλιου. Quetzalcoatl, τα φτερωτά φίδι, θεωρήθηκε ως ο Θεός της ανηθικότητας. Συμβόλισε επίσης γονιμότητα και δημιουργικότητα. Ο αετός αποτελεί δύναμη, τη δύναμη και το σθένος. Ήταν επίσης πιστεύεται ότι είναι η πηγή έμπνευσης για τους πολεμιστές κατά τη διάρκεια πολέμων. Tezcatlipoca, ο Θεός των πολεμιστών, γίνεται συχνά με τη γλώσσα του να βγαίνει και ως εκ τούτου, αγαπιέται από τους λάτρεις της εκκεντρικότητας και αφηρημένης τέχνης. Ανάμεσα στις διάφορες εικόνες, τα σχέδια του Θεού Ήλιου και άλλων θεοτήτων είναι περισσότερο δημοφιλής σήμερα. Διαβάστε περισσότερα για Αζτέκων τατουάζ και τη σημασία τους.
Tribal Αζτέκων Tattoo Σχέδια? Εάν κάποιος είναι οπαδός ή οπαδός στην Αζτέκων πολιτισμό, πρέπει σίγουρα πάει για Αζτέκικα τατουάζ. Αν δεν, μπορείτε να σκεφτείτε την έχουν και όλα τα σύμβολα που έχουν ισχυρές έννοιες που συνδέονται με αυτά. Αφετέρου, τη μοναδική εμφάνιση Αζτέκων τατουάζ καθιστούν πραγματικά ελκυστικές και μοντέρνα. Παρόλο Αζτέκων τατουάζ μπορούν να γίνουν σε διαφορετικά χρώματα, των φυλών Αζτέκων δερματοστιξίες είναι στη μόδα αυτές μέρες. Φτιαγμένο με μαύρο ή μπλε μελάνι, δεν αποτυγχάνουν να πιάσει το μάτι του θεατής. Αζτέκων σχέδια και σύμβολα κοιτάξουμε ελκυστικό όταν γίνονται μεγαλύτερα σε μέγεθος επομένως, μπορείτε να τα έχουν διατυπώνονται στα ώμους, στομάχι ή την πλάτη. Εάν δεν επιθυμείτε να έχουν μεγάλες δερματοστιξίες, μπορείτε να έχετε μικρότερες εκδόσεις τους γίνεται στον καρπό, στον αστράγαλο ή το πίσω μέρος του λαιμού. Διαβάστε περισσότερα για την Aztec σχέδια τατουάζ.
Μια επίσκεψη σε κάποιο από τα Αζτέκων ναού θα είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε περισσότερα για την ομορφιά των Αζτέκων σχεδίων και την τέχνη. Εάν έχετε αποφασίσει να αθλητισμό φυλετικά Αζτέκων τατουάζ, είναι καλύτερο να κοιτάξουμε μας για μια επαγγελματική και ειδικευμένος καλλιτέχνης τατουάζ ποιος γνωρίζει καλά πραγματικού Αζτέκων σχέδια. Άλλα τρόπο, θα είναι ευεργετικό στην έρευνα λίγο και προσπαθήστε έξω διαφορετικά σχέδια στην χαρτί πριν οριστικοποίηση ένα. Κάποιος πρέπει να θυμόμαστε επίσης ότι κάνοντας τατουάζ και αφαίρεση τατουάζ μπορεί να είναι οδυνηρή. Αλλά μόλις έχετε αποφασίσει, μπορείτε σίγουρα πηγαίνετε για το!