Family Reunion Ιδέες

Οικογένεια επανασυνδέσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επικοινωνήσετε με τα μέλη της οικογένειας του ατόμου καθώς επίσης να ξέρετε για τους προγόνους μας και μακρινοί συγγενείς. Για να γίνει η οικογενειακή επανένωση διασκεδαστικό, συναρπαστικό και αξέχαστο, πολλά σχεδιασμό και την προετοιμασία είναι απαραίτητη. Εάν προγραμματίζετε μια οικογενειακή συγκέντρωση και ψάχνουν για μερικές ιδέες οικογενειακή επανένωση για τη διεξαγωγή της adeptly, εδώ είναι κάποιες πληροφορίες που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες.
Family Reunion Ιδέες
Σχόλια Κατάλογος? Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει κατά το σχεδιασμό μια οικογενειακή συγκέντρωση είναι να κάνει μια λίστα επισκεπτών των ανθρώπων που θέλετε να προσκαλέσετε στην επανένωση. Ανάλογα με τους πόρους που είναι διαθέσιμοι σε σας, μπορείτε να προγραμματίσετε ποιον και πόσα να συμπεριλάβετε. Αν θέλετε την οικογενειακή επανένωση να είναι ένα άνετο υπόθεση, μπορείτε να προσκαλέσετε μόνο άμεσο, τους στενούς συγγενείς σας, όπως τα αδέλφια σας και οι οικογένειές τους, τους γονείς σας και οι παππούδες. Αν σκοπεύετε να το κάνει μια μεγάλη υπόθεση, μπορείτε να συμπεριλάβετε πρώτα ξαδέλφια σας, δεύτερα ξαδέρφια, τρίτα ξαδέρφια και των οικογενειών τους πάρα πολύ.
Reunion επιτροπές? Εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων για την επανένωση της οικογένειας είναι περισσότερο, είναι καλύτερα να χωρίσουν την εργασία μεταξύ διαφόρων μελών της οικογένειας. Μία από τις καλύτερες ιδέες επανένωση οικογένειας είναι να δημιουργηθεί ένας αριθμός επιτροπών επανένωση και να κάνει ένα κεφάλι κάθε επιτροπής που θα είναι υπεύθυνα για το έργο που του έχει ανατεθεί. Μπορείτε να κάνετε τα εξής επιτροπές συγκέντρωση.
Προϋπολογισμού · Η επιτροπή αυτή θα αποφασίσει για τους πόρους χρηματοδότησης που απαιτούνται για την οργάνωση το όλο γεγονός. Θα αποφασίσει επίσης τη συμβολή που θα προέλθει από κάθε μέλους της οικογένειας. Την ορθή χρησιμοποίηση των οικονομικών είναι επίσης έργο αυτής της επιτροπής του. Σχεδιασμός των οικονομικών καλά, σιγουρεύεται ότι δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ των μελών της οικογένειας. Διαβάστε περισσότερα για τα δώρα οικογενειακή επανένωση.
Ανακοίνωση? Αυτή θα είναι υπεύθυνη για τη συλλογή των διευθύνσεων και την αποστολή των προσκλήσεων. Κάθε είδους επικοινωνία είτε μέσω τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα που θα αναλάβουν τα εν λόγω επιτροπής.
Διακόσμηση? Η επιτροπή αυτή θα είναι υπεύθυνη για την επιλογή της τοποθεσίας για την οικογενειακή επανένωση. Επίσης, θα είναι υπεύθυνο για διάφορες διακοσμήσεις στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης ως διακόσμηση πίνακα, διακόσμηση χώρου, διακόσμηση μπουφέ, θέτοντας up την υποδοχή τους πίνακες, κ.λπ.
Food? Το φαγητό είναι ένας πολύ σημαντικός μέρος ενός κόμματος. Έτσι, η αυτά στην εν λόγω επιτροπή θα αποφασίσει σχετικά με τη σύσταση μάγειρες στη θέση ούτε να προχωρήσει σε τρόφιμα από κάποια εστιατόριο ή να προσλάβει εστίασης.
Δραστηριότητες? Αυτή η επιτροπή θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες, παιχνίδια, διαγωνισμοί, κλπ., που θα διεξαχθεί στην εκδήλωση. Για να κάνετε τη διασκέδαση οικογενειακή επανένωση και αξέχαστη, οι δραστηριότητες αυτές πρέπει να προγραμματίζονται ορθώς, καλά εκ των προτέρων. Διαβάστε περισσότερα για τα παιχνίδια οικογενειακή επανένωση και ιδέες.
Φωτογραφία? Η εν λόγω επιτροπή θα είναι αρμόδια για δύο πράγματα. Πρώτον, θα συλλέξει όσες φωτογραφίες όπως μπορείτε από τα διάφορα μέλη της οικογένειας και να δημιουργήσει ένα οικογενειακό δέντρο τα συγκεντρωμένα τις φωτογραφίες, στον τόπο διεξαγωγής. Δεύτερον, από την ημέρα της εκδήλωσης που θα οργανώσει, είτε για έναν φωτογράφο ή να αναθέσετε ένα από πρόσωπο των συγγενών να φωτογραφίζετε την οικογενειακή επανένωση.
Δημιουργήστε ένα Post-εκδήλωση Newsletter? Μετά την εκδήλωση ήταν καλά οργανωμένη και καλά διεξήγαγε, ίσως να δημιουργήσετε ενημερωτικά δελτία που περιέχουν τις φωτογραφίες και ιστορίες σχετικά με το συμβάν. Μπορείτε να συμπεριλάβετε πολλές πληροφορίες οικογένειας, ορισμένες ειδικές παρατηρήσεις από τα μέλη της οικογένειας, στο ενημερωτικό δελτίο επίσης. Στείλτε αυτό το γράμμα σε όλους τους επισκέπτες και σε όλους τους συγγενείς που είχαν προσκληθεί, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει με το γεγονός. Αποστολή ενημερωτικού δελτίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσει τις μνήμες καθώς και ορισμένες ειδικές, αξέχαστες στιγμές της οικογενειακής επανένωσης.
Fun Ιδέες οικογενειακής επανένωσης
Μία από τις καλύτερες ιδέες επανένωση οικογένειας είναι να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στρατοπέδευσης τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με όλη την οικογένεια. Μπορείτε να μείνετε σε μια ξύλινη καλύβα ή σε μια σκηνή. If μέρη των ηλικιωμένων θα είναι τμήμα της οικογενειακής επανένωσης, ενδέχεται να είναι δύσκολο για τους να μείνουν στο ύπαιθρο. Διαφορετικά, κάμπινγκ μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικό για τα παιδιά όσο και ζευγάρια. Επιλέξτε ένα τέτοιο μέρος για ένα στρατόπεδο, όπου οι άνθρωποι μπορούν να επιδοθούν σε δραστηριότητες όπως η πεζοπορία, κωπηλασία, αθλητισμός, κ.λπ. Μπορείτε ακόμη σχέδιο για μια υπαίθρια ψησταριά μενού αντί παραγγελία τροφίμων από κάποια εστιατόρια. Διαβάστε περισσότερα για θέσεις reunion της οικογένειας.
Μια άλλη από τις ιδέες διασκέδασης, οικογενειακή συνένωση είναι να έχουμε ένα ειδικό θέμα για το συμβάν και να στηρίξει τα πάντα από το φαγητό, προσκλήσεις και δραστηριότητες για τα ρούχα των επισκεπτών, στην εν λόγω θέμα. Ορισμένα από τα θέματα για τις συνδικαλιστικές οικογένεια, η οποία θα άρεσε από όλα είναι μια νύχτα του Χόλιγουντ, το θέμα του γάμου και της Αφρικής σαφάρι. Διαβάστε περισσότερα για θέματα οικογενειακής επανένωσης.
Ελπίζω ότι αυτές οι ιδέες επανένωση της οικογένειας θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσουν και να διεξάγει την οικογενειακή επανένωση δόκιης. Ο κατάλληλος προγραμματισμός, ο χρόνος και υπομονή, μαζί με τις δραστηριότητες διασκέδασης, όπως δείχνει το ταλέντο της οικογένειας και τη νύχτα καραόκε, μπορούν να κάνουν τη μία οικογένεια επανένωση από τις καλύτερες εκδηλώσεις της ζωής σας!