Στάζουν Επισκευή Βρύση

Faucets αποτελούν ουσιαστικό μέρος κάθε νοικοκυριό καθώς βοηθούν στον έλεγχο της ροής του νερού. As faucets χρησιμοποιούνται πολύ, είναι πιθανόν να χαλάσουν εύκολα επίσης. A διαρροή ή στάζοντας στρόφιγγα είναι ένδειξη ότι κάποιο μέρος του τη βρύση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και απαιτεί επιδιόρθωση ή αντικατάσταση.
Αν μια βρύση στάζει, όταν το μπαλάκι, τότε θα μπορούσε να οφείλεται σε διαρροή από τη παροχή νερού. Το νερό είναι που παρέχονται σε σπίτια υπό πίεση και κατά συνέπεια υπάρχει μια υδατοστεγή σφραγίδα, η οποία εμποδίζει το νερό να ρέει μέσα από την βρύση όταν η λαβή είναι απενεργοποιημένη. Αυτή η σφραγίδα, or παρέμβυσμα, is μια ζύμη-καρύδι shaped ελαστικό δακτύλιο καθορίζονται μεταξύ των στρόφιγγα χειρολαβή και στελέχους. Έτσι, όταν αυτή η σφραγίδα δεν λειτουργεί. Κάποιο ποσό διαρρέει νερό από τη βρύση στόμιο, ακόμη και όταν η λαβή είναι στη θέση off. Αυτό απαιτεί να στάζει εργασία επισκευής βρύση ή την αντικατάσταση ολόκληρο βρύση. Κυρίως, θα πρέπει απλώς να αντικαταστήσουν τη σφραγίδα για να σταματήσει τη διαρροή.
Μπαταρίες που διατίθενται στην αγορά είναι διαφορετικών τύπων. Ωστόσο, η βασική δομή σε όλα αυτά είναι το ίδιο. Οδηγίες για την επισκευή μιας στάζει βρύση δίνονται παρακάτω.
Πώς να επισκευάσει ένα στάζει Βρύση
Εργαλεία που απαιτούνται για Dripping Βρύση επισκευή, κατσαβίδι; ρυθμιζόμενο κλειδί; Οδοντόβουρτσα και άλλα υλικά καθαρισμού · στεγνό πανί · Νέες φλάντζα Dripping Βρύση Επισκευή Οδηγίες
Βήμα 1? Κατ 'αρχάς, κλείστε την παροχή νερού στη στρόφιγγα που εργάζεστε. Αν είστε επισκευή τη στρόφιγγα στην κουζίνα σας, απενεργοποιήστε την παροχή νερού στο νεροχύτη? Και αν προσπαθείτε να διορθώσετε τη βρύση μπανιέρα ή ντους, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε παροχή νερού σε αυτές τις θέσεις. Also στραγγίξει το επιπλέον νερό από να κλείνουμε τη βρύση του.
Βήμα 2? Στην περίπτωση που έχετε ένα διακοσμητικό καλύπτει την στρόφιγγα χειρολαβή, τραβήξτε έξω προσεκτικά. Θα βρείτε την διατήρηση παξιμάδι τοποθετείται κάτω από το κάλυμμα της λαβής. Το παξιμάδι πρέπει να βγει έξω με τα χέρια εαυτό σας και αν δεν το κάνει, χρησιμοποιεί ένα ρυθμιζόμενο κλειδί.
Βήμα 3? Μετά την απογείωση και η διατήρηση παξιμάδι, θα πρέπει να αφαιρέσετε ανακόψει την βρύση του. Η πλήρης κορυφή συναρμολόγηση του από τη βρύση κάτω από τη βίδα συγκράτησης ονομάζεται το στέλεχος του βρύση. Χρήση μπορείτε χέρια να περιστρέψτε και τραβήξτε προς τα έξω αυτή η μονάδα βαλβίδων.
Βήμα 4? Κάτω από το στέλεχος του βρύση, θα βρείτε ένα λάστιχο. Είναι συνήθως το σχήμα ενός ζύμη-καρύδι και αποτελείται από καουτσούκ. Βγάλτε το λάστιχο. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα υλικού γύρω από το ξενοδοχείο και να αγοράσετε μια καινούργια τσιμούχα παρόμοια σε σχήμα και μέγεθος με το παλιό σας.
Βήμα 5? Δεδομένου ότι έχετε αποσυναρμολογημένο του στελέχους στρόφιγγα, είναι μια καλή ευκαιρία για να καθαρίσετε το εσωτερικό του μέρους αυτού. Τρίψτε όλα τα μέρη που χρησιμοποιούν σωστά μια οδοντόβουρτσα και κάθε διάλυμα καθαρισμού. Τώρα, σκουπίστε όλα αυτά τα μέρη με ένα μαλακό, στεγνό ύφασμα. Επίσης, καθαρίστε την βρύση λαβή και είναι κάλυψη. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν ότι βρύση σας θα ταιριάξει πίσω καλά και επίσης τις πιθανότητες διαρροής θα ελαχιστοποιηθούν.
Βήμα 6? Η νέα τσιμούχα πρέπει να τοποθετηθεί στη σωστή θέση. Φροντίστε να είναι για τη στρόφιγγα χειριστεί και να διασφαλίσει ότι δεν τσαλακώνεται με κάθε τρόπο και να βρεθεί οριζόντια κατά τη χειρολαβή. Επανασυναρμολογήσετε το σύνολο βρύση στέλεχος και να φροντίσουμε να μην πάρει το λάστιχο κολλημένοι με οποιονδήποτε τρόπο. Στερεώστε τη βρύση βλαστοκυττάρων στην λαβή σφίγγοντας τη βίδα συγκράτησης. Συνδέστε το κάλυμμα της λαβής βρύση στην κορυφή του βίδα συγκράτησης και η δουλειά σας είναι πλήρης.
Βήμα 7? Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει τη δοκιμή του βρύση για τυχόν διαρροή. Ανάψτε τον ύδρευσης και στη συνέχεια τη βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει για περίπου ένα λεπτό. Κλείνετε τη βρύση και το σκουπίστε στο εξωτερικό με ένα μαλακό, στεγνό πανί. Να εξετάσει τη βρύση διεξοδικά για οποιαδήποτε σημάδια της στάζει ή διαρροή. Ιδανικά, θα έπρεπε να γίνει.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να καθορισθεί Dripping Βρύση, πώς να Επιδιόρθωση διαρροής Κουζίνα Βρύση, πώς να Επιδιόρθωση Ντους Βρύση · Μια στάζει επισκευής στρόφιγγα είναι απλή και μπορεί εύκολα να γίνει στο σπίτι. Μια leaky βρύση Δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά επίσης οδηγεί σε σπατάλη νερού. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αυτό, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες και να αποθηκεύσετε για το νερό καθώς και επιπλέον προβλήματα.