Λοσιόν για την ξηρή επιδερμίδα

Σκληρές καιρικές συνθήκες, σαπούνια, αδίστακτος ρύπανσης, αδιάκριτη χρήση των προϊόντων ομορφιάς και ανθυγιεινού τρόπου ζωής είναι μερικά από τους λόγους για το ξηρό δέρμα. Το ξηρό δέρμα είναι φύλλο, φαγούρα και μια οπτική πληγή. Λοσιόν είναι ένα σημαντικό μέρος του διατηρώντας το δέρμα υγιές, ενυδατωμένο και ενυδατωμένο. Με ένα πλεόνασμα των διαφημίσεων ζητούν να κάνει το δέρμα σας να φανεί λαμπερή και άψογη μια μέρα στην άλλη, είναι εύκολο να παγιδευτούν. Επιλέγοντας ένα λοσιόν για το ξηρό δέρμα είναι σε μεγάλο βαθμό τη μέθοδο δοκιμής και λάθους. Το μόνο τις συμβουλές που μπορώ να σας δώσω είναι να χρησιμοποιήσετε μια λοσιόν που είναι SPF 15 ή μεγαλύτερο. Αυτό λιγότερο από όλους εμποδίζει την ανελέητο κάψιμο του δέρματός σας. Το καλύτερο λοσιόν για το ξηρό δέρμα είναι αυτή που γίνεται στο σπίτι, δεδομένου ότι είναι 100% φυσικά και σε λογικές τιμές. Ας δούμε λοιπόν τι χρειάζεται για να κάνει κάποιες καλές λοσιόν για το ξηρό δέρμα στο σπίτι.
Λοσιόν σώματος για την ξηρή επιδερμίδα
Αμύγδαλο και κακάο
Συστατικών · Βιταμίνη Ε κάψουλα, 1, έλαιο τριαντάφυλλου, 1 με 2 σταγόνες; Aloe vera γέλη,? κύπελλα? ανθόνερο,? φλιτζάνια? τριμμένα κερί μέλισσας, ½ ουγκιά? λανολίνη, 1 κουταλάκι του γλυκού? Βούτυρο,; φλιτζάνι? αμυγδαλέλαιο, ¾ φλιτζανιού? Μέθοδος
Λιώστε το βούτυρο του κακάο, αμυγδαλέλαιο, το κερί και lanolin μέσω αργών θερμότητα. Κρατήστε ανάδευση τους, έτσι ώστε να ανακατεύετε καλά. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Προσθέτουμε το ανθόνερο, ζελέ αλόης βέρα και το έλαιο τριαντάφυλλου σε αυτήν. Τα ανακατεύουμε καλά. Τώρα κόψτε η βιταμίνη Ε κάψουλα του πετρελαίου και μαστίγιο το μείγμα. Αφήστε το να κάθονται για λίγο. Μόλις κρυώσει, ρίξτε σε ένα βάζο και φυλάξτε το σε δροσερό, ξηρό μέρος.
Μύρο και το Ελαιόλαδο
Συστατικών · Αποσταγμένο νερό, ½ φλυτζάνι βιταμίνη Ε κάψουλες, 2, Μύρο πετρελαίου, 2 έως 4 σταγόνες; Γεράνι του πετρελαίου, 6 - 8 σταγόνες; λεκιθίνη, 1 κουταλιά ελιά λάδι, ½ φλυτζάνι Μέθοδος
Ζεσταίνουμε το μύρο, γεράνι και το ελαιόλαδο σε ένα αργό θερμότητας. Προσθέστε τα άλλα υλικά (εκτός από νερό) και ανακατεύουμε καλά. Αφαιρέστε το μίγμα από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν. Τώρα προσθέστε το απεσταγμένο νερό και μαστίγιο το μείγμα. If το άρωμα είναι πολύ ισχυρό, προσθέστε λίγο περισσότερο νερό. This λοσιόν αναπληρώνει δεν είναι μόνο της υγρασίας, αλλά και αποθηκεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.
Αμύγδαλο και λάδι λεβάντας
Συστατικών · Αμυγδαλέλαιο, 1 φλυτζάνι φυτικό λάδι, ½ φλυτζάνι απεσταγμένο νερό · Λεβάντα πέταλα, ½ φλυτζάνι εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ, 12 σταγόνες (περίπου), οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας αιθέριο έλαιο, 10 σταγόνες (περίπου), Μέθοδος
Ζεσταίνουμε το πέταλα και τα έλαια μέσω αργών θερμότητα. Αφήνουμε το μείγμα να καθίσει σε μια νύχτα. Αργότερα, στελέχους των φύλλων και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αναμείξτε το διάλυμα καλά και ρίξτε τα σε ένα βάζο και αποθηκεύστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Εάν το κάνετε δεν θέλετε να κάνετε λοσιόν στο σπίτι, μπορείτε να δοκιμάσετε έτοιμες επιλογές επίσης. Eucerin, Cetaphil, RevaleSkin, Coffeeberry Day Cream, Pamplemousse Yonka και Hydramax της Chanel είναι μερικές από τις επιλογές που διατίθενται στη αγορά. Neutrogena Ξηρό δέρμα είναι επίσης καλή για τις ενυδατικές του δέρματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόζεται πάντα η λοσιόν αμέσως μετά το λουτρό. ? Λοσιόν για ξηρό εργασία του δέρματος αν γίνονται μέσα σε ένα αυστηρό θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος. Το στήριγμα της αναβίωσης δέρμα σας είναι πίνοντας πολύ νερό. Νερό, στην πραγματικότητα, αποτελεί το καλύτερο λοσιόν για το ξηρό δέρμα. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες λάδι (αιθέρια έλαια όπως το λάδι jojoba ή βάσεως φορέα όπως το έλαιο καρύδας) για να μπανιέρα σας. Αυτό εντελώς παλτό σώμα σας με υγρασία. επιδερμίδα σας είναι την αντανάκλαση του εαυτού συνήθειες καλλωπισμού σας και τον τρόπο ζωής σας. Fix τους επάνω, για να απολαύσετε τον λάμψη όμορφο δέρμα σας. Προσέξτε!