Awesome Quotes

Αρέσει να διαβάζει αποσπάσματα, γιατί ακριβώς όπως μουσική, τρομερός αποσπάσματα μπορούν ευθυμία you αμέσως επάνω! Εδώ είναι ένας τέτοιος συλλογή φοβερό εισαγωγικά να ζήσουν από. Υπάρχουν όλα είδος εισαγωγικά? μερικοί εισαγωγικά οποίο μπορεί να σας χαμόγελο, και άλλοι που μπορούν να κάνουν μάτια υγρά σας! Τόσο χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, μετακινηθείτε κάτω και αποφασίσετε ποια εισαγωγικά θα θέλατε να συμπεριλάβετε στο εισαγωγικά συλλογή σας. Διαβάστε περισσότερα για διάσημη εισαγωγικά.
Awesome αποσπάσματα για τη ζωή
Ζωή είναι μια μεγάλη μεγάλη καμβά, και θα πρέπει ρίξει όλες τις μπογιά πάνω μπορείτε. - Danny Kaye.
Καλή άνθρωποι είναι καλοί επειδή έχω έρθει να σοφία μέσω αποτυχία. Παίρνουμε πολύ λίγη σοφία από επιτυχία, ξέρεις. - Saroyan Γουίλιαμ.
Είναι καλό για να είναι απασχολημένος, ότι πώς ξέρετε ότι ζείτε, αλλιώς έχετε ένα πόδι στον τάφο. - Napoleone Ελβίρα.
Το πιο δύσκολο πράγμα είχα ποτέ να κάνετε είναι ακολουθήσετε τις καθοδήγηση Προσεήθηκα για. - Schweitzer Αλβέρτος.
Ζωή είναι πολύ μικρή να δαπανήσει πολύτιμο χρόνο σας προσπαθώντας να πείσει ένα άτομο που θέλει να ζουν σε κατήφεια και χαμός διαφορετικά. Δώστε την ανύψωση του προσώπου καλύτερη βολή σου, αλλά δεν "κολλάει" γύρω από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την κακή συμπεριφορά του / της να σας τραβήξει κάτω. Αντί να περιβληθεί με αισιόδοξη ανθρώπους. - Zig Ziglar.
Λένε πάντα χρόνο πράγματα αλλαγές, αλλά μπορείτε πραγματικά πρέπει να αλλάξετε ίδιοι. - Andy Warhol.
Μερικοί άνθρωποι, δεν έχει σημασία πόσο παλιές παίρνουν, ποτέ μην χάνουν ομορφιά τους. Κινείται απλώς από πρόσωπά τους προς καρδιές τους. - Buxbaum Martin.
Η πόρτα των ευκαιρία δεν ανοίγει εκτός κάνετε κάποια σπρώχνοντας. - Ανώνυμος.
Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά αν είστε άθλιοι, οπότε ίσως καθώς είναι ευτυχισμένη. - Cynthia Nelms.
Ένας άνδρας τυλιγμένη σε εαυτό καθιστά ένα πολύ μικρό δέσμη. - Benjamin Franklin.
επιτυχία ενός άντρα πρέπει να μετρώνται «δεν τόσο από τη θέση έχει φτάσει ως παρεμπίπτον τα εμπόδια οποίο έχει ξεπεράσει.» - Ουάσιγκτον T. Booker.
Η μύγα δεν μπορεί να οδηγείται μακριά με πάρει θυμωμένος σε το. - Αφρικανική παροιμία.
Το πρόσωπο που αφαιρεί ένα βουνό αρχίζει με τη διεξαγωγή μακριά μικρές πέτρες. - Ανώνυμος.
Αφήστε ό, τι αγαπάς, θα τι κάνετε. - Ρούμι.
Ποτέ μην φόβο σκιές. Απλώς σημαίνουν εκεί μια φως λάμποντας κάπου κοντινά. - Ρουθ Ε. Renkel.
Τι μεγάλο πράγμα θα επιχειρήσετε εάν ξέρατε δεν μπορούσατε αποτύχει. - Ανώνυμος.
μυαλό Man, άπαξ επιμηκυνθούν μια νέα ιδέα, επανακτά ποτέ αρχικές του διαστάσεις. - Χολμς Wendell Oliver, Jr
Άνθρωποι που παραπονιούνται έχουν πάρα πολύ χρόνο στη χέρια τους. - Tony Napoleone.
Ένα πλοίο στο λιμάνι είναι ασφαλές, αλλά αυτό δεν είναι τι πλοία κατασκευάζονται για. - Γουίλιαμ Shedd.
Ορισμένες έχουν σκεφτεί γενναίους επειδή εφοβούντο να τρέξει μακριά. - Φούλερ Θωμάς.
Ενθουσιασμός είναι ένα είδος πίστης που έχει πυρπολήθηκε. - George Adams Μάθιου.
Στο παιχνίδι της ζωής είναι μια καλή ιδέα να έχουν μερικά ζημίες τα πρώτα, οποίο μπορείτε ανακουφίζει της πίεσης προσπαθεί να διατηρήσει ένα αήττητο σεζόν. - Baughan Bill.
Ένα από τα δώρα της ζωής είναι πως ο καθένας από εμάς, δεν έχει σημασία πόσο κουρασμένος και των κατατρεγμένων, βρίσκει λόγους για ευγνωμοσύνη. - Ι. Maskin Ρόμπερτ.
Και στο τέλος, δεν είναι τα χρόνια στη ζωή σας που μετρούν. Είναι η ζωή στα έτη σας. - Λίνκολν Αβραάμ.
Χαρακτήρων δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε ευκολία και ησυχία. Μόνο μέσω της εμπειρίας της δίκης και η ταλαιπωρία μπορούσε η ψυχή να ενισχυθεί, φιλοδοξία ενέπνευσε, και επιτυχία που επιτεύχθηκε. - Keller Ελένη.
Διαβάστε περισσότερα για:
Εμπνευσμένος Αποσπάσματα για τη ζωή Μεγάλες Αποσπάσματα για ζωή · Εμπνευσμένος Life ζευγών εντολών, Good Life μετοχής Ρήσεις; Φοβερό Αποσπάσματα για την αγάπη
Αυθόρμητη αγάπη παραδέχεται τα λάθη, τους δισταγμούς και ανθρώπινα λάθη. Μπορεί να ελεγχθεί και να επισκευαστεί. - Παρασκευή Νανσί.
Εάν η καρδιά μου θα νικήσει για κάθε δεύτερο πως σ 'αγαπώ, θα ήμουν αθάνατος. - Ανώνυμος.
Η αγάπη δεν πεθαίνει εύκολα. Είναι ένα ζωντανό πράγμα. Αναπτύσσεται στο πρόσωπο όλων των κινδύνων της ζωής, εκτός από μία: η αμέλεια. - Bryden James.
Αν είχα ένα αστέρι για κάθε λόγο σ 'αγάπησα και εγώ θα έχουν όλο το νυχτερινό ουρανό. - Ανώνυμος.
Η καρδιά έχει τους λόγους του ποιο λόγο δεν γνωρίζει. - Pascal.
Είμαι όλοι μώλωπες επάνω γιατί συνεχίσει να πέσουν για σας. - Ανώνυμος.
Μπορείτε να δώσετε χωρίς αγαπάει, αλλά δεν μπορεί να αγαπήσει χωρίς δόσιμο. - Η Amy Carmichael.
Βλάβες είναι παχιά, όπου η αγάπη είναι λεπτή. - Αγγλική παροιμία.
Σ 'αγαπώ μόνο και μόνο επειδή εσύ. - Ανώνυμος.
Η αγάπη είναι αυτό που κάνει δύο άνθρωποι κάθονται στη μέση ενός πάγκου όταν υπάρχει άφθονος χώρος στα δύο άκρα. - Ανώνυμος.
Θα περπατήσει δίπλα σου, εγώ θα σας ωθήσει προς τα εμπρός από το πίσω και θα τρέχει μπροστά και να σας ενθαρρύνω προς τα εμπρός, όλοι επειδή σ 'αγαπώ. - Ανώνυμος.
Τα πράγματα που κάνουμε, το κάνουμε για τους εαυτούς μας. Αλλά αυτό που αγαπάμε δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να δώσει μακριά. - Medina Edmond.
Η αληθινή αγάπη είναι όπως τα φαντάσματα, τα οποία όλοι μιλάνε, αλλά λίγοι έχουν δει. - Ανώνυμος.
Νέοι αγάπη είναι από τη γη, και αργά η αγάπη είναι από τον ουρανό. - Τουρκική παροιμία.
Θέλω να σας πω καθημερινή πώς αισθάνομαι για σένα, διότι μια μέρα μπορεί να μην είναι σε θέση να. - Ανώνυμος.
Θέλετε να ξέρετε ένας καλός τρόπος για να πέσει στην αγάπη; Ακριβώς τη συμμετοχή όλων ευχάριστες εμπειρίες σας με κάποιον, και διαχωρίσει από όλες τις δυσάρεστες. - Richard Bandler.
Χρειάζονται τρία δευτερόλεπτα για να πω σ 'αγαπώ. Τρεις ώρες για να εξηγήσει αυτό και μια ζωή να το αποδείξει. - Ανώνυμος.
Εμείς λέμε αγαπάμε τα λουλούδια, ωστόσο εμείς τους κόβω. Εμείς λέμε αγαπάμε τα δέντρα, όμως τα κόβουμε κάτω.? Και μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να αναρωτιούνται γιατί κάποιοι φοβούνται όταν τους λένε ότι είναι αγαπητά. - Ανώνυμος.
Η αγάπη είναι ό, τι έχει ραγίσει επάνω για να είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι είναι τόσο κυνική γι 'αυτό ...Αξίζει πραγματικά να αγωνιζόμαστε, να διακινδυνεύσει τα πάντα. Και τα προβλήματα είναι, εάν δεν ρισκάρουν τα πάντα, υπάρχει κίνδυνος ακόμα περισσότερο. -Erica Jong.
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με:
Αγάπη Αποσπάσματα από το Ρωμαίος και Ιουλιέτα? Αγάπης αποσπάσματα του Σαίξπηρ? Short Love Ρήσεις? Αγάπη Αποσπάσματα και ρήσεις? Ελπίζω να σας άρεσε η παραπάνω συλλογή φοβερό εισαγωγικά. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε με εμπνευσμένους εισαγωγικά για περισσότερες τέτοιες προσφορές. Τώρα λοιπόν που ξέρετε ότι υπάρχουν προσφορές για κάθε περίσταση, δεν είναι ποτέ χαμηλά, απλά μεταβείτε στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στη δεξιά σελίδα και να αρχίσει να διαβάζει κάποιο τρομερό εισαγωγικά!