Γραφείο Καθαρισμού Λίστα ελέγχου

Εδώ και μέρες, ο Mark Σινοδινού Πιστόλι να μεταφέρετε ο ίδιος να εργαστεί. Δεν ξέρω ποια είναι, λέει Τζίνα, αλλά εγώ απλώς δεν αισθάνονται σαν να λειτουργεί όταν είμαι στο γραφείο. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η δουλειά μου. Στην πραγματικότητα, το αγαπώ. Αλλά εγώ αισθάνομαι χαμηλός που μέσα όταν πάω με τα πόδια στο γραφείο. Τζίνα αναρωτιέται κανείς τι θα μπορούσε να είναι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στη ζωή Μάρκου, τότε τι μπορεί να προκαλεί αυτήν την ξαφνική έλλειψη ενδιαφέροντος από την εργασία και ειδικά όταν κατά γραφείο; Όσον αφορά το ξέρει, ο προϊστάμενός του τον αγαπάει. Τότε τι θα μπορούσε να προκαλούν αυτήν; Και ξαφνικά έχει απάντησή της - την εγκατάσταση του γραφείου! Το μηδέν καθαριότητας εκεί. Θυμάται ένα ταξίδι της στο γραφείο με τον Mark και πώς θα είχε την παρόρμηση να το σκάσω. Αρχεία εισχωρώντας απο ολες τις πλευρες? Κανένας από τα παράθυρα ανοικτά? Σκόνη και μούχλα ευδιάκριτη και έντονη μυρωδιά μούχλας. Αυτό έπρεπε να είναι! Τα σημάδια όλα απαιτούνται ήταν να πάρει στο γραφείο καθαριστεί και θα ήταν όλα για να πετούν στα ύψη μεγάλα ύψη στη σταδιοδρομία του και πάλι! Το επόμενο πρωί, παρουσιάζει Μαρκ με ένα γραφείο καθαρισμού καταλόγου ελέγχου. Και την ένοπλη με το γραφείο καθαρισμού κατάλογο ελέγχου, ο Mark μπαίνει μέσα στο γραφείο και τα πατώματα του αφεντικού με το σχέδιό του. Τώρα Mark εισέρχεται σε ένα squeaky καθαρό γραφείο καθημερινά. Μυρίζει φρέσκο, δείχνει καθαρά και ορκίζεται ότι θέτει εργασίας διάθεση για ολόκληρη την ημέρα - Όλα χάρη στην υπηρεσία καθαριότητας καταλόγου της Gina.
Έτσι νομίζετε identify με ό, τι Mark είναι το αίσθημα; Is γραφείο σας αξιοποιώντας mojo σας, καθώς και την έξοδο από νιώθεις ανήσυχος; Τότε είναι καιρός να προτείνουμε καθαρισμού ξεφάντωμα στο αφεντικό σας. Αν χρειάζεται να πείσει όμως, να του πω μετά τι Gina είπε Μαρκ. Ένα καθαρό γραφείο σας βοηθά να de-ακαταστασία μυαλό σας και σας βοηθά εργαζόμενοι δουλεύουν πιο αποτελεσματικά. Έχει αποδειχθεί ότι ένα καθαρό γραφείο θα αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των εργαζομένων, επειδή είναι σε θέση να επικεντρωθεί καλύτερα. Μαζί με αυτόν, ένα καθαρό γραφείο κάνει μια μόνιμη εντύπωση σχετικά με τους πελάτες που επισκέπτονται το γραφείο. It συνδέεται αυτόματα ότι ένα καθαρό γραφείο σημαίνει καλή δουλειά και μια ακατάστατη γραφείου μέσο προχειρότητες. Και γιατί καθένας θα ήθελε να απεικονίσουν εκείνη την εικόνα στον κόσμο; Έτσι είναι συμφωνήθηκε ότι θα είστε ο καθαρισμός με το γραφείο σήμερα? But καθαρισμό του γραφείου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, απαιτεί ένα γραφείο καθαρισμού καταλόγου ελέγχου. Ένα γραφείο καθαρισμού λίστα ελέγχου θα βοηθήσει κάποιον να κατανοήσει όλων των πτυχών του γραφείου καθαρισμού, έτσι ώστε σε βάθος δουλειά μπορούν να γίνουν και τίποτα δεν μένει έξω. Εδώ είναι που παρουσιάζουν ένα γραφείο καθαρισμού κατάλογος για την εξυπηρέτησή σας.
Ημερήσια Υπηρεσίες καθαρισμού Κατάλογος
Πρόσληψη Βοήθεια? Δεν είναι αναγκαίο να καθίσετε και να καθαρίζετε το γραφείο σας. Μπορείτε να νοικιάσετε υπηρεσία καθαριότητας για σας ή επιστάτης που μπορεί να κάνει τη δουλειά για σας. Ερευνήστε τις διαφορετικές επιχειρήσεις καθαρισμού υπηρεσία πριν από την πρόσληψη τους να εξασφαλίσει την καλύτερη δουλειά. Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες καθαρισμού.
Έναρξη Desk, λόμπι και ρεσεψιόν? Οι περιοχές αυτές είναι τα πρώτα πράγματα που καθένα που περπατά στο γραφείο, θα δούμε. Κι αυτό γιατί είναι αναγκαίο να διατηρηθούν αυτές οι περιοχές καθαρό. Ένα καθαρό σαλόνι, γραφείο υποδοχής και θα σας προκαλέσει μια ευχάριστη αίσθηση για τον καθένα που περπατά in. Εδώ είναι ένα γραφείο καθαρισμού κατάλογο ελέγχου που μπορεί κανείς να αναφέρεται σε κατά τον καθαρισμό του εν λόγω περιοχές:? Καθαρίστε τα κύρια γυάλινη πόρτα του γραφείου με ένα καλό προϊόν καθαρισμού, μέχρι λαμπιρίζει. ? Τη σκόνη σε έπιπλα. ? Καταργήστε την υποδοχή κάθε ακαταστασία και ξεσκονίστε. ? Εάν ένα ποτήρι είναι αντίθετη τοποθετηθεί επί της υποδοχής, καθαρίστε τυχόν σημάδια των δακτυλικών αποτυπωμάτων. ? Σκουπίστε τα τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο γραφείο. ? Σκόνης και σκουπίστε κανένα από τα σημερινά έργο τέχνης, σαν αγάλματα ή πλαίσια. ? Τη σκόνη σε τις κουρτίνες και καναπέδες. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό ταπετσαρίας. ? Τακτοποιήστε όλα τα περιοδικά σε ένα τακτοποιημένο σωρό. ? Σκόνη και Πολωνικά όλα τα πλαίσια από γυαλί των πινάκων στην περιοχή. ? Κενό χώρο υποδοχής και lobby ορόφους. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό δαπέδων. ? Κωδικοποίηση των κάδων σκουπιδιών. ? Καθαρίστε και νερό τα φυτά σε γλάστρες στο λόμπι (αν υπάρχει). ? Ψεκάστε ένα αποσμητικό χώρου για μια προστιθέμενη επίδραση. ; Θαλαμίσκοι, Γραφείων και της Διάσκεψης δωμάτια, τη διατήρηση ενός καθαρού χώρου γραφείων και θαλάμων είναι σημαντικό για τους εργαζόμενους. Εδώ είναι ένα γραφείο καθαρισμού καταλόγου για την ίδια. ? Σκόνη και σκουπίστε όλα τα θρανία. ? Σκουπίστε όλα τα γραφεία και τα ράφια. ? Κενού τα πατώματα και χαλιά. Read more on καθαρισμό χαλιών. ? Σκόνη της τηλέφωνα και υπολογιστές στο γραφείο. ? Σκουπίστε al τα περβάζια παραθύρων. ? Καθαρισμός και σκούπισμα όλα τα φωτιστικά σώματα. ? Καθαρισμού γυάλινες πόρτες των καμπινών. ? Εκκένωση του δοχεία απορριμμάτων. ? Kitchen? Διατήρηση ένα καθαρό και υγιεινό κουζίνα είναι επιτακτική δεν καθεξής? Y για μια καλή εντύπωση, αλλά κυρίως για την υγεία των εργαζομένων. Αυτό το γραφείο καθαριότητας λίστα ελέγχου θα σας βοηθήσει με τον καθαρισμό. ? Καθαρίστε το νεροχύτη, μετρητές και δαπέδων λόγω σκούπισμα και sanitizing αυτούς. ? Σκουπίστε το ψυγείο και καυστήρα / σόμπα. ? Καθαρίστε το μικροκυμάτων σχολαστικά από μέσα και έξω. ? Σκουπίστε τα τείχη (ειδικά πίσω από τη σόμπα) για οποιαδήποτε σημάδια πετρελαίου ή διαρροές των τροφίμων. ? Σκουπίστε τα παράθυρα. ? Vacuum τα έπιπλα - Καρέκλες, παγκάκια, τραπέζια. Διαβάστε περισσότερα για ηλεκτρικές σκούπες. ? Αδειάστε το δοχεία σκουπίδια και αυτούς απολλυμάνετε. ? Καθαρίστε τα ράφια και ντουλάπια. ? Διαβάστε περισσότερα για την καθαριότητα της κουζίνας.
Αποχωρητήρια? Ένα καθαρό και αποστειρωμένο λουτρό είναι απαραίτητη για κάθε οργανισμό. Οι ακόλουθες γραφείο καθαρισμός λίστα ελέγχου θα έρθει σε πρακτικό όταν καθαρίζετε τις τουαλέτες και μπάνια. ? Καθαρίστε το τουαλέτες και αυτούς απολλυμάνετε. ? Σκουπίστε και πλύνετε το νεροχύτη και κοu'φώματα. ? Πολωνική όλους τους καθρέφτες. ? Καθαρίστε το μετρητές και να τους κρατήσει στεγνά. ? Καθαρίστε όλα τις πόρτες και κεραμίδια. ? Sweep και σφουγγαρίστρα τα πατώματα. ? Σκουπίστε των διανεμητών πετσέτα και σαπούνι. ? Αδειάστε το σκουπίδια και απολυμάνετε το δοχεία απορριμμάτων. ; Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό μπάνιο.
Διάφορα? Άλλα από προαναφερόμενους τομείς, εδώ είναι γενική γραφείου καθαρισμού λίστα ελέγχου. Αυτό θα βοηθήσει εάν έχετε ξεχάσει να καθαρίσετε μια συγκεκριμένη περιοχή:? Καθαρίστε όλα παράθυρα. Διαβάστε περισσότερα για καθαρισμός παραθύρων. ? Σκόνη την φυτά και να αλλάξετε το νερό σε βάζα. ? Αφαιρέστε ιστούς αράχνης από όλα γωνίες και γερανούς. ? Dust όλα τα καρέ. ? Dust ελαφριά κοu'φώματα, blinds και περβάζια. ? Χρησιμοποιήστε ένα δροσιστής δωμάτιο για μια πλήρη καθαρό συναίσθημα. ? Μπορείτε επίσης διαβάσετε καθεξής? House Καθάρισμα? Housekeeping? Τώρα που έχετε μια ειδική γραφείο καθαρισμού κατάλογο ελέγχου για όλες τους διαφορετικούς τομείς ενός γραφείου, τι περιμένεις για; Πηγαίνετε καθαρίστε λόγω τελωνείου σήμερα!