Πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή

Κανείς δεν οποίος επιτυγχάνει επιτυχία αυτή Έτσι δεν την βοήθεια των άλλων. Ο σοφός και αυτοπεποίθηση αναγνωρίσουμε αυτή τη βοήθεια με ευγνωμοσύνη. ~ Alfred North Whitehead
Σας ευχαριστώ επιστολή, κερδίζετε συχνά άυλα οφέλη, τα οποία κάποια μέρα, καταλήγουν σε μεγαλύτερη κατορθώματα. Γράφοντας ένα ευχαριστήρια επιστολή παίρνει λίγη κατανόηση στο τέλος του παραλήπτη. Αυτό που εννοώ είναι, ένα ευχαριστώ επιστολή είναι γραμμένη για πολλούς σκοπούς. Έτσι, εάν έχετε μια σαφήνεια του σκοπού, η ευχαριστήρια επιστολή μπορεί να είναι καλά διατυπωμένο, ώστε να είναι ουσιαστική. Ένα καλά γραπτό ευχαριστήρια επιστολή, γίνεται ένδειξη εκτίμησης, η οποία είναι πολύτιμη για πολύ καιρό ακόμα. Προτού να πάρετε τους λόγους και το πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή, ας δούμε ποια είναι τα κύρια συστατικά μιας επιστολής. Διαβάστε περισσότερα για τη σύνταξη της επιστολής.
Μέρη μια επιστολή
Διεύθυνση: Οι διευθύνσεις είναι τα πιο σημαντικά μέρη ενός εγγράφου. Υπάρχουν δύο διευθύνσεις γραμμένο σε οποιοδήποτε τύπο επιστολής. Η διεύθυνση επιστροφής, γράφεται στη δεξιά γωνία της επιστολής και η διεύθυνση του παραλήπτη είναι γραμμένο στην αριστερή γωνία (μια γραμμή κάτω από τη διεύθυνση επιστροφής).
Θέμα: Το θέμα της επιστολής στην γραμμένο σε μια γραμμή μετά από την διεύθυνση γράφεται. Το θέμα γραμμή είναι η ουσία της επιστολής, η οποία παίρνει την προσοχή του αναγνώστη με το ίδιο θέμα υπό εξέταση.
Χαιρετισμός: Τηρούνται κυρία ή ο Sir, αποτελεί το χαιρετισμό της επιστολής, η οποία συντάχθηκε μετά την γραμμή θέματος.
Κύρια Σώμα: Το κύριο σώμα της επιστολής, αποτελείται από τρία έως τέσσερις παραγράφους, που θεσπίζουν το θέμα, να εξηγήσει αυτό και την τελευταία παράγραφο της επιστολής, υποτίθεται να ευχαριστήσω τον αναγνώστη για την ανάγνωση της επιστολής.
Δωρεάν Κλείσιμο: Η επιστολή καταλήγει με ένα δωρεάν στενή και την υπογραφή σας. «Με εκτίμηση» ή «Yours Truly» είναι μερικοί επαγγελματίες κλεισίματα.
Ας δούμε τώρα πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή, με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να χρειαστεί να γράψετε ένα ευχαριστήριο σημείωμα.
Γράφοντας ένα ευχαριστήρια επιστολή
Πώς να γράψετε ένα Επιχειρησιακό Επιστολή Thank You? Γράφοντας ένα επιχειρηματικό σας ευχαριστήσω επιστολή, ακολουθεί ένα επίσημο ύφος της γραφής. Το γράμμα πρέπει να είναι γραπτή τύπου, σε ένα κεφάλι επιστολή ή σε ένα κενό χαρτί. Διεύθυνση παρούσας επιστολής, απευθείας στο πρόσωπο, έχετε αντιμετωπίζονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άτυπη χαιρετισμό σε αυτή την περίπτωση, όπως, «Αγαπητέ (ονομασία)». Κρατήστε τη γλώσσα επίσημης στο σύνολό της, με ελαφρά δροσερό σημείωμα. Ευχαριστώ για τον δικαιούχο τους / χρόνο και την προσπάθεια του. Διατηρήστε την επιστολή όπως απότομα, σαφείς και σωστές δυνατόν, δεδομένου ότι, οι επαγγελματίες δεν έχουν πολύ χρόνο για να περάσετε στην ανάγνωση καιρό γράμματα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το επαγγελματικό σας ευχαριστώ γράμματα.
Πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή μετά από μια συνέντευξη? Είναι πάντα μια ωραία ιδέα για να ευχαριστήσω τον ερευνητή σας, μετά από μια συνέντευξη. Αυτό μπορεί πιθανώς να σας πάρει τη δουλειά πολύ! Την αποστολή μιας σας ευχαριστώ e-mail στη συνέντευξη σας είναι ο ιδανικός τρόπος για να γράψει ένα τέτοιο γράμμα. Μια τέτοια επιστολή μπορεί να έχουν ανεπίσημο ύφος. Δώστε έμφαση στα βασικά σημεία της συνέντευξης, και να εκτιμήσουν την ακρίβεια και την ευγένεια τους. Αναγνωρίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια με ένα θετικό τόνο, σίγουρα θα κάνει μια καλή εντύπωση για τη συνέντευξη. Διαβάστε περισσότερα για να σας ευχαριστήσω σημειώσεις μετά από συνέντευξη.
Πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή για τις δωρεές? Χορηγοί είναι μεγάλα-πληγωμένοι άνθρωποι, σου αξίζει αναμφίβολα την ευγνωμοσύνη σας. Ένα ευχαριστώ εσείς γράφει για τους δότες, πρέπει να είναι εξατομικευμένη. Αν μπορούσατε να λάβει όλα τα προσπάθεια, τότε μπορείτε σίγουρα να περπατήσετε της μετριότητας, ώστε η προσωπική επιστολή. Πες τους πόσο πολύ προσπάθεια τους σήμαινε για τον οργανισμό σας και πώς οι δωρεές θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Προσωπικά υπογράφουν την επιστολή, για να ασκήσουν μεγαλύτερη επιρροή για τον αναγνώστη. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη δωρεά ευχαριστήρια επιστολή.
Πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή για υποτροφία · όταν ένα κολλέγιο ή ένα ίδρυμα χορηγεί υποτροφία, είναι επειδή, αντιλαμβάνεται ταλέντο σας. Ως εκ τούτου, μια επίδειξη της ευγνωμοσύνης, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ένα ευχαριστώ εσείς γράφει για μια υποτροφία, θα πρέπει να είναι γραπτή, συνοπτικά, δείχνοντας τον ενθουσιασμό σας για το επόμενο ακαδημαϊκό πορεία. Αναφέρω το γεγονός για το πώς η υποτροφία έχει βοηθήσει να πετύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Διαβάστε περισσότερα για την ευχαριστήρια επιστολή για την υποτροφία.
Πώς να γράψει μια Σας ευχαριστώ Επιστολή στον Δάσκαλο? Εκπαιδευτικοί αναφορές σας για τη ζωή. Βοηθούν να μάθετε πολύτιμα μαθήματα στη ζωή. Γράφοντας ένα ευχαριστώ επιστολή προς ένα δάσκαλο, απαιτεί κάποια σκόπιμη σκέψη. Το έγγραφό σας πρέπει να αναφέρουμε τις προσπάθειες του δασκάλου, ο χρόνος, τα συμπεράσματα που έχετε μάθει και πώς έχει βοήθησε να σχηματίσετε μυαλό σας και το μέλλον σας. Διαβάστε περισσότερα για την ευχαριστήρια επιστολή στον καθηγητή.
Ελπίζω, έχετε την απάντηση στο πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή. Αυτά ήταν μερικά από τους τρόπους που μία ευχαριστήρια επιστολή Πρέπει να γραφτεί. Ελέγχει την επιστολή σας για τα γραμματικά λάθη και ορθογραφικά λάθη. Γράψτε καλά!