Updos για Γάμοι

Ένας γάμος είναι η πιο αξέχαστη και αγαπημένες ημέρα στη ζωή κάθε νύφης και κάθε νύφη θα ήθελε να είναι τέλεια και μαγική. Όταν έχετε βρει το σωστό νυφικό για το γάμο σας, το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί η καλύτερη χτένισμα που θα ταιριάζει φόρεμά σας και να ενισχύσει την εμφάνισή σας. Υπάρχουν πολλά hairstyles που μπορείτε να επιλέξετε από ανάλογα με το γούστο και την προσωπικότητά σου. Αλλά το καλύτερο χτένισμα για έναν γάμο είναι μια updo, δεδομένου ότι είναι μια κομψή εμφάνιση και υπάρχουν πολλές μορφές που μπορείτε να δοκιμάσετε. An updo μοιάζει κλασικό και διαχρονικό και μπορείτε επίσης να εξασφαλίσει ένα πέπλο εύκολα ή να διακοσμήσει τα μαλλιά σας με λουλούδια, κορδέλες ή καρφίτσες glittery. Εδώ θα συζητήσουμε για τις διαφορετικές updos μαλλιών για γάμους. Περισσότερα για hairstyles γάμο.
Hair Updos για Γάμοι
Ένα από τα πιο όμορφα updos για τους γάμους για τις γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι η προσαρμοσμένη τόξο. Σε αυτό updo, έχετε να χτένα πρώτων μαλλιά σας και εφαρμόστε έναν ορό λάμψη μήκος μήκος του τρίχας και στο στέμμα. Γραβάτα σας μαλλιά σε μια αλογοουρά στο μέσο της κεφάλι σας και διαιρούν τις μαλλιά σε τρία ίσα τμήματα. Τώρα έντυπο δύο βρόχους οι δύο εξωτερικές τμήματα του μαλλιών και πείρο τους σε θέση με φουρκέτες. Τυλίξτε το μέσο τμήμα πάνω το κέντρο και ασφαλίστε με μικρές καρφίτσες και χρησιμοποιήσετε μια λακ να κρατάτε τη στυλ στη θέση. Περισσότερα για updo hairstyles.
Ένα γαλλικό στρίψιμο είναι ένα από τα πιο βασικά updos για γάμους, αλλά γίνεται δεξιά να μπορεί να φανεί πολύ μαλακή και ρομαντική. This χτένισμα είναι καλύτερο για τις γυναίκες με μεσοπρόθεσμη και μακριά μαλλιά που είναι παχιά υφή. First λεία μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά και η χρήση ορισμένων μους για να τιθασεύσουν τα αδέσποτα σκέλη. Τώρα ανελκυστήρα το κατώτερο μερίδα του ponytail ενάντια στο πίσω των μαλλιών σας και συστροφή την τρίχα για να μία πλευρά να σχηματίσουν μια παχιά ρολό. Tuck τις άκρες των μαλλιών στο εσωτερικό του ρολού, προσέχοντας ότι το εξωτερικό του ρολού φαίνεται ομαλή και τελείωσε. Ασφαλίστε το γαλλικό στρίψιμο με καρφίτσες Bobby ή καρφίτσες για τα μαλλιά. Μπορείτε πιέτα επίσης ένα φρέσκο ​​ορχιδέα λουλούδι στην στρίψιμο για ένα επίδραση αιθέριο. Διαβάστε κούρεμα σχετικά στυλ και ιδέες.
Έχετε έχουν σύντομη μαλλιά και είναι λίγο ανησυχείτε για το πώς μπορείτε να κατορθώσετε να έχουν μια updo για το γάμο σας. Εδώ είναι ένα από τα πιο πανέμορφα σύντομο updos μαλλιών για γάμους. Όλος που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλένετε τρίχα σας η ημέρα πριν το γάμο με ένα σαμπουάν και κοντίσιονερ. Τώρα κουλουριαστώ τα μαλλιά σας με ένα σίδερο για μπούκλες και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να τις ανοίξουν. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα, μπροστά και πίσω στο επίπεδο του αυτιού. Τραβήξτε κορυφή ενότητα της τρίχας πίσω σε μια αλογοουρά και χρησιμοποιήστε μια μπάντα τρίχα να το ασφαλίσετε. Επιστροφή χτένα στο πίσω μέρος της τρίχας και να το προς το κέντρο. Twist τα μαλλιά στο κέντρο και στερεώστε τις με ακίδες bobby ή μικρή διακοσμητική σφιγκτήρα μαλλιά. Ψεκάστε το hairstyle με ένα λακ συγκρατήσετε στη τόπο και διασφαλίζουν ότι οι μπούκλες τακτοποιούνται κατά τρόπον ώστε κρύβουν τις ελαστική ζώνη. Ίσως επιθυμούσατε να ξέρετε περισσότερα σχετικά σύντομο updos μαλλιά.
Αν ψάχνετε μαύρου updos μαλλιά για γάμους, εδώ είναι ένας από αυτούς. Πρώτη σαμπουάν και τα μαλλιά σας και στη συνέχεια πετσέτα στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Παρόλο που η τρίχα είναι ακόμα λίγο υγρό, εφαρμόζουν ισχυρή γέλη κρατήστε στυλ μαζί του μήκους των μαλλιών σας. Blow ξηρά τρίχα σας και σπρέι some λακ να δώσουν μεγαλύτερη λάμψη και υφή στα μαλλιά. Μπούκλα ολόκληρο μαλλιά σας σε σφιχτές μπούκλες με τη χρήση curling σίδερο και στη συνέχεια χαλαρώστε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας. Τραβήξτε το μαλλιά επάνω και ασφαλίστε με γκαφατζών καρφίτσες. Αφήστε λίγο tendrils κρέμεται έξω για μια πιο ήπια εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα beat updos για γάμους για το μαύρο γυναικών. Διαβάστε περισσότερα καθεξής? Πανηγυρική Hairstyles και Τυπική Updos? Εύκολο Updos για Long Μαλλιά? Τυπική Hairstyles για Long Hair? Έτσι, αυτά ήσαν όλα σχετικά διαφορετικές updos για γάμους. Θυμηθείτε να επιλέξουν μια updo που είναι κατάλληλο για τύπο πρόσωπό σας και επίσης ταιριάζει με το ύφος του νυφικού σας. Πάντα πλένετε τρίχα σας μια ημέρα πριν το γάμο διότι είναι ευκολότερο να ύφος τρίχας που δεν είναι φρεσκολουσμένα. Κοιτάξτε γύρω αγαπημένο νυφικά περιοδικά σας να βρείτε hairstyles που συμπαθείτε και βεβαιωθείτε ότι τους δείξει σε hairstylist σας έτσι ώστε αυτή μπορεί να πάρει μια ιδέα για συμπαθεί και αντιπαθεί σας.