Κεραμικά Θερμοσίφωνες

Βασικά, υπάρχουν δύο τύποι ηλεκτρικά καλοριφέρ: συναγωγής και ακτινοβολίας. θερμοσίφωνες Κυκλοθερμικός παροχή ενέργειας θερμότητας φυσώντας ή εξορύσσουν αέρα πέρα ​​από μια θερμαινόμενη επιφάνειας, ως εκ τούτου συνήθως κατασκευάζονται για τη θέρμανση ενός χώρου. While θερμαντικά σώματα απευθείας θέρμανση, σε ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ωστόσο, με τη διόγκωση των τιμών σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, περισσότεροι από τους ανθρώπους καταφεύγουν σε φθηνότερες επιλογές για σκοπούς θέρμανσης. Και μια, η δυνατότητα αυτή θερμαντήρες συναγωγή που βοηθούν θέρμανση κλειστούς χώρους, όπως αίθουσες, σε αντικατάσταση της θέρμανσης όλο το σπίτι. Κεραμικά θερμάστρες είναι πιο πρόσφατες θερμαντήρες συναγωγή σήμερα διαθέσιμα στην αγορά, που προσφέρει πιο αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση. Αλλά τι ακριβώς είναι τα κεραμικά θερμοσίφωνες και πώς λειτουργούν ως μέρος ενός συστημάτων θέρμανσης, ας προσπαθήσουμε να γνωρίζουν με αυτό το άρθρο.
Κεραμικά Θερμοσίφωνες? Κεραμικά θερμάστρες είναι το είδος των ηλεκτρικών φορητών θερμαντήρες χώρου, που απασχολεί ένα κεραμικό δίσκο για σκοπούς θέρμανσης. Τους θερμαντήρες περιλαμβάνουν κεραμικές πλάκες με διαφράγματα αλουμινίου για τη διατήρηση της ροής της θερμότητας. Κεραμικές θερμάστρες κυρίως την εργασία με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για να ζεσταθεί κεραμικά στοιχεία. Όταν η ηλεκτρική ενέργεια έχει περάσει από πάνω τους, η θερμότητα απορροφάται η διαφράγματα αλουμινίου, η οποία ακτινοβολείται στο δωμάτιο με έναν ανεμιστήρα. Τους θερμαντήρες συνήθως περιλαμβάνουν κλεισίματος αισθητήρες για να σταματήσει τον εξοπλισμό από την εργασία, αν πάρει κλίση. Επίσης, ορισμένα κεραμικές θερμάστρες περιλαμβάνουν θερμικά ευαίσθητα στοιχεία που απενεργοποιήσετε τη μονάδα, εάν υπερθερμανθεί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, κάνουν κεραμικές θερμάστρες αρκετά αποτελεσματικό και δημοφιλής μεταξύ των άλλων τύπων συσκευών θέρμανσης.
Επιθυμητή Χαρακτηριστικά κεραμικές θερμάστρες? Μεταξύ πολλών άλλων ευνοϊκών χαρακτηριστικών του κεραμικές θερμάστρες που είναι επίσης διαθέσιμο ως βιομηχανική κεραμικές θερμάστρες, εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένες:
Ασφάλεια: Ένα από τα πιο σημαντικό πλεονέκτημα της κεραμικές θερμάστρες είναι χαμηλής τους θερμοκρασίας. Δεδομένου ότι έχουν χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας, κεραμικά στοιχεία θερμάστρες παραμένουν πολύ πιο δροσερά από τα στοιχεία των λοιπών ειδών θέρμανσης. Επιπλέον, όπως αύξηση της θερμοκρασίας τους σε 380 º F, τους θερμαντήρες περιλαμβάνουν ένα χαρακτηριστικό που σταδιακά μειώνει τον ηλεκτρικό ρεύμα που διέρχεται από τη μονάδα, ως εκ τούτου τη μείωση των κινδύνων πρόκλησης πυρκαγιάς.
Φορητότητα: Ένα άλλο πλεονέκτημα των κεραμικών θέρμανσης άνω κεντρική θέρμανση ότι αυτές οι θερμάστρες είναι εύκολα φορητή. Ως εκ τούτου, οι εν λόγω φορητοί κεραμικές θερμάστρες έρθει βολικό στις περιπτώσεις όπου ένα άτομο σε ένα δωμάτιο απαιτεί περισσότερη θέρμανση από ό, τι τα άλλα στο ίδιο δωμάτιο, και η θερμάστρα μπορούν απλά να μετατοπίζεται σε μια πιο λογική θέση. Περισσότερα για τα οφέλη των φορητών θερμαντικά σώματα.
Κόστος: Σε σύγκριση με άλλα συμβατικά συστήματα θέρμανσης σπίτι, κεραμικές θερμάστρες είναι πιο αποδοτικές. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται για περιορισμένους χώρους, τους θερμαντήρες μην χρησιμοποιούν πολύ ηλεκτρισμό και θερμότητα γρήγορα. Ως εκ τούτου, δεν είναι μόνο φθηνή, αλλά και ενεργειακά αποδοτικών, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Μέγεθος: Όντας πιο συμπαγής σε μέγεθος, κεραμικές θερμάστρες είναι εύκολο να κυκλοφορούν και μπορούν να μεταφερθούν από το ένα μέρος στο άλλο, σύμφωνα με τον αναγκαιότητα. Επίσης είναι σε θέση να θέρμανσης σε μεγαλύτερη έκταση από ένα θερμαντικό, το οποίο επίσης δεν σας κάνει να πληρώσει βαρύ λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.
Απόδοση: Κεραμικά θερμοσίφωνες είναι ορθά και αποτελεσματικά θερμοσίφωνες, να θερμαίνει ένα ολόκληρο δωμάτιο. Κεραμικά απόδοση θέρμανσης κυμαίνεται μεταξύ 85 με 90 τοις εκατό. Καλά σχεδιασμένα κεραμικές θερμάστρες δεν προσφέρει μόνο υψηλής απόδοσης, αλλά και ευελιξία κατά τον καθορισμό ζωνών, μεγάλη διάρκεια ζωής και την ομοιομορφία.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Κεραμικές θερμάστρες - Πλεονεκτήματα? Energy Efficient Space Θερμοσίφωνες? Radiant δαπέδου Συστήματα Θέρμανσης? Αντίθετα με άλλα συμβατικά θερμαντήρες καύσης των καυσίμων, κεραμικές θερμάστρες παράγουν καθαρό, δηλαδή θερμότητα που δεν απελευθερώνουν τοξικές αναθυμιάσεις ή χημικές ουσίες στον αέρα κατά τη χρήση τους. Ως εκ τούτου, κεραμικά θερμάστρες είναι ιδανική για μικρές οικογένειες ή ένα άτομο που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θέρμανση αίθουσες που χρησιμοποιούνται, αντί των θέρμανση όλο το σπίτι ή αχρησιμοποίητα δωμάτια. Some θερμάστρες έχουν χρονοδιακόπτες, αισθητήρες αφής, υπερθέρμανση του αισθητήρα, θερμοστάτη, χειροκίνητη ρύθμιση θερμότητας, ψηφιακή οθόνη, τηλεκοντρόλ, κ.λπ., τα οποία καθιστούν τους θερμαντήρες ακόμα πιο επωφελής.