Πάσχα Ύμνοι

Ο Ιησούς Χριστός είναι ris'n σήμερα, Αλληλούια!? Θριαμβευτική ιερή ημέρα μας, Αλληλούια!? Ποιος έκανε κάποτε στο σταυρό, Αλληλούια!? Υποφέρουν να εξαγοράσει την απώλεια μας. Αλληλούια!
Ύμνοι του επαίνου τότε αφήστε μας να τραγουδήσει, Αλληλούια!? Εις ο Χριστός, heav'nly Βασιλιά μας, Αλληλούια!; Who endured the cross and grave, Alleluia!? Αμαρτωλοί να εξαγοράσει και να σώσει. Αλληλούια!
Αλλά οι πόνοι που υπέφερε Αλληλούϊα,!? Σωτηρία μας έχουν αγοραστεί? Αλληλούϊα!· Τώρα υπεράνω του ουρανού αυτός είναι βασιλιάς, Αλληλούια!? Όταν οι άγγελοι τραγουδούν ποτέ. Αλληλούια!
Τραγουδήστε μας στο Θεό μας ανωτέρω, Αλληλούια!? Έπαινος αιώνια την αγάπη του? Αλληλούια!? Εγκωμιάστε, τώρα του μπορεί να ομολογήσει, Αλληλούια!
Θεωρείται ως ένα από τα πιο παλιά και σημαντικότερο χριστιανικό φεστιβάλ, το Πάσχα γιορτάζεται σε ανάμνηση της αύξησης του Χριστού την τρίτη ημέρα μετά τη σταύρωση. Το φεστιβάλ απεικονίζει κυρίως την ιστορία των τελευταίων ημερών του Ιησού στην Ιερουσαλήμ πριν από σταυρώθηκε. Κατά την Αγία Γραφή, ο Ιησούς είχε πει μαθητές του προτού να συλληφθεί ότι θα σταυρωθεί και την τρίτη μέρα θα αναστηθεί από τους νεκρούς. Κι όπως είχε υποσχεθεί, ο Ιησούς ήρθε ξανά στην ζωή την τρίτη ημέρα και επισκέφθηκε τους μαθητές και οι οπαδοί του. Συνεπώς, δεν πεθαίνουν, αλλά αναλήφθηκε στον ουρανό για να είναι με το Θεό, τον πατέρα του. Μάθετε περισσότερα για το γιατί είναι το Πάσχα γιορτάζεται.
Πάσχα εμπίπτει γενικά τον μήνα Απρίλιο την Κυριακή που είναι το τρίτο ημέρα από τη Μεγάλη Παρασκευή (Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα). Είναι μια μέρα που οι άνθρωποι χαίρονται και να γιορτάσει δεδομένου ότι ο Ιησούς Χριστός, ο λυτρωτής ρίξει καθαρό αίμα του στο σταυρό για να σώσει την ανθρωπότητα από την αμαρτία και το κακό. Σ 'αυτή τη αγία ημέρα, χριστιανοί πηγαίνουν στην εκκλησία, προσευχές προσφορά, ανταποκρίνονται οικογένεια και τους φίλους, ανταλλάσσουν δώρα, Πασχαλινά αυγά, το Πάσχα λαγουδάκι, κ.λπ., και τον εορτασμό της αγάπης του Θεού έχει δείξει σε αυτούς. Λοιπόν, όπως το Πάσχα είναι ακριβώς μια ημέρα μακριά, εδώ είναι μερικές καταπληκτικές προτεσταντικής και της καθολικής ύμνους του Πάσχα, που θα προσθέσει το αληθινό πνεύμα αυτού του ιερού ευκαιρία.
Traditional Ύμνοι Πάσχα και τραγούδια? Πάλι ο Κύριος του Φωτός και ζωής, παντες που αναζητούν τον Κύριο Ποιος πέθανε, Αλληλούϊα, Τραγούδι αγαλλιάσεως · στα Πόδια Ιησού Στις υψηλές Γιορτή του Αρνίου Εμείς τραγουδούν Μάχη του Γολγοθά · διοτι You Live , Ο Χριστός? καμπάνες από Πάσχα, Blest Morning, του οποίου η Young Dawning Rays; Χριστός Ανέστη! Hallelujah! ? Ιησού Χριστό Τοποθετήστε το Ισχυρές Συγκροτήματα του θανάτου? Ο Χριστός ο Κύριος ανέστη Σήμερα (Leeson)? Έλα, Ye Faithful, Σηκώστε το Στέλεχος? Έλα, δείτε τον τόπο όπου ο Ιησούς Lay? Κατακτητής? Crown Αυτόν με πολλές Crownn? Η μέρα πλησιάζει On with χρυσό φως? Η ημέρα της Αναστάσεως? Ημέρα του Θεού, εσύ ευλογημένη ημέρα? Λουλούδια Πάσχα ανθίζουν Bright? σαράντα ημέρες σου Seer της Παλαιάς? έστειλε ο Θεός τους αγγέλους του? Μεγάλου Θεού και Σωτήρος ημών? Hallelujah! Χριστός Ανέστη (Hall), Hallelujah, ο Ιησούς είναι ο Κύριος, Χρόνια Μαγδαληνή, στην οποία, σήμερα βρίσκεται προκύψει! Λαμπρή Word! ? Όμως δεν είναι παρών, αλλά Ανέστη! ? Σηκώθηκε? Αναστήθηκε από τους νεκρούς? Αναστήθηκε! O Morn θαυμασμού! ; Ακούστε τον chiming Πάσχα Bells, καρδιές στον ουρανό και Φωνές Raise; Επευφημίες του Μήνυμα από τον τάφο, και στην Ιερά Ύμνος · ξέρω ότι μου ζει Λυτρωτή, Στον τάφο τόσο κρύο, Στον Ομόλογα του Θανάτου βάζει · Σε ένδοξη Ανάστασή Σου; Σε χαμηλότερα μέρη το αμυδρό Γης Φθίνουσα? Jesu, Εξαργυρώνοντας Κυρίου του Κόσμου? Ιησού Προέκυψε! ? Ο Ιησούς, ο Rising Κύριος των πάντων? Joy ξημέρωσε πάλι Την ημέρα του Πάσχα? Υψηλής επίσημων Λυκοτρίβολο καλείται να μοιραστεί? Ας Αύξηση Νωρίς το πρωί? Σηκώστε τις καρδιές σας, Ye άνθρωποι? Φως του Κόσμου! Πάντα, πάντα Shining? Κύριος Arose? Κύριος ανέστη, πράγματι! ? Κύριος του Σαββάτου Ας Έπαινος? Χαμηλό στον τάφο βάζει? Μαρία να τον τάφο της Σωτήρος Της είναι? Morn των Joy? Διακοπές Morning Μετά τον τάφο? Χριστός O Αιώνιο Βασιλιά των Ουρανών »? O Ημέρα του Φωτός και της χαράς? Ιησούς O, Ο βασιλιάς μας? O Χαρούμενος ήχου! ? Αντικείμενο όλες τις γνώσεις μας Εδώ? Την Morning Αναστάσεως? Κύριός μας Ανέστη από τη Νεκρά? Εγκωμιάστε το Λυτρωτή, Παντοδύναμος στο Αποθήκευση? Έπαινος τον Σωτήρα, Τώρα και Ever? Ring, Happy Καμπάνες του Πάσχα Time? Sealed ήταν ο τάφος? Shall Man, Θεε της Φωτός και Ζωή? Τραγουδήστε Χαράς της Πάσχα Ημέρας? Τραγουδήστε με Όλα Αγίων με Δόξα? Υιός του Δαβίδ υποκλίθηκε να Die? διαμάχη Is O'er, Μάχη Εκδόθηκε? This Is η Ημέρα Κυρίου Hath Made ? σοι και να Thy Χριστό, ω Θεέ? Κατόπιν έκτης Ημέρα της Εβδομάδας? Εμείς Καλωσορίσατε Glad Πάσχα? Καλωσορίσατε, Εσύ Victor στην διαμάχη? Όταν Χριστός Arose? Ye Άνδρες του Ισραήλ, Ακουσατε? Ναι, ο Λυτρωτής Rose? The κατάλογος Πάσχα ύμνους μπορεί να πάει και επάνω, αλλά εδώ προσπαθήσαμε να καταρτίζουν ορισμένες δημοφιλείς ύμνους Πάσχα. Έτσι αυτό Πάσχα, γιορτάσουν το μεγαλείο του Ιησού Χριστού, ο Σωτήρας μας με το τραγούδι μερικές από τις αγαπημένες ύμνους Πάσχα σας με τους κοντινούς και αγαπητούς αυτούς σας. Hallelujah!