Φωτογραφία Δώρα

Ιδιαίτερη στιγμή, περίσταση ή ένα επίτευγμα κάνει να σκεφτώ τις επιθυμίες γιορτή, και τα δώρα. Δώρα είναι το καλύτερο μέρος μιας γιορτής, δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη ο λόγος πίσω από αυτό είναι. Λοιπόν, επιλέγοντας ένα μοναδικό δώρο κάθε φορά που θα μπορούσε να ένα πραγματικά δύσκολο έργο. Επιπλέον, αν θέλετε να δώσετε ένα εξατομικευμένο δώρο, τότε θα μπορούσε να αναρωτιούνται σχετικά με τον καλύτερο κομμάτι για να είναι ταλαντούχα. Πώς για μερικά δώρα φωτογραφία; Υπάρχουν πολλές ιδέες για δώρα που μπορείτε να πάτε για. Έτσι απλά περνούν από αυτές τις μοναδικές ιδέες δώρων φωτογραφία και χαιρετώ κοντά σου και οι αυτοί αγαπητέ με τον καλύτερο τρόπο.
Εξατομικευμένες ιδέες για δώρα
Κολάζ φωτογραφιών? Αυτή είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων φωτογραφία για να την κάνει. Αν ψάχνετε για σπιτικές ιδέες για δώρα, έτσι ώστε να δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στον τότε μία τέχνη κολάζ με φωτογραφίες είναι κάτι που μπορείτε πάντα να κάνετε. Για την πραγματοποίηση αυτής δώρο, χρειάζεστε μια συλλογή από φωτογραφίες του προσώπου για το οποίο είστε προετοιμασίας του δώρου, μέλος ή τα μέλη της οικογένεια, τους φίλους και όλες οι σχετικές φωτογραφίες που συνδέονται με αυτόν. Σήμερα ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών σας, πάρτε ένα ορθογώνιο ή τετράγωνο κομμάτι του μαύρου ή καφέ καμβά. Απλά κόψτε τα στοιχεία στις φωτογραφίες, αφήνοντας κατά μέρος τα προσόντα. Αν ο αριθμό των φωτογραφίες είναι ακριβώς πάρα πολύ, μπορείτε να επιλέξετε να έχει ακριβώς αντιμετωπίζει σε αυτές τις φωτογραφίες. Τώρα πάρτε κόλλα σκάφος και να αρχίσει να κολλήσει αυτές τις φωτογραφίες στον καμβά. Θυμηθείτε τις καλύτερες pic μπορούν να μεγεθυνθούν και να επικολληθεί στο κέντρο για να διαμορφώσει την εστίαση και το υπόλοιπο των οποίων μπορούν να επικολληθούν γύρω από αυτό. Ολοκλήρωση Κοίτα έχεις ένα καταπληκτικό κολάζ φωτογραφιών έτοιμο. Πλαίσιο να δώσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, συσκευασία και ετοιμαστείτε να εκπλήξει τον δέκτη!
Photo Movie? Εδώ ένα από τα κλασικά ιδέες για δώρα για τους παππούδες ή τους γονείς. Θα πρέπει όλοι οι οικογενειακές φωτογραφίες, ενιαία και ομάδα φωτογραφίες του κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Μόλις έχετε τη συλλογή, μπορείτε να εξετάσετε τις εικόνες και αν είναι σε έντυπη μορφή και να πάρει έτοιμος να κάνω μια ταινία φωτογραφία. Πάρτε ένα κενά DVD για το σκοπό αυτό. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε κάθε όνομα αυτά, σε περίπτωση εκείνων που είναι από τις παλαιότερες γενιές, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειάς σας. Σήμερα, κάνει μια ταινία από ακόμα φωτογραφίες σας, προσθέστε μουσική, λεζάντες και τίτλους, κάποια αποσπάσματα στο μεταξύ θα είναι επίσης μεγάλη. Τυλίξτε ωραία και δώρο. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε απευθείας το DVD και να αρχίσει η ταινία μετά από τον εορτασμό και να δούμε τα πρόσωπά έκπληξη.
Photo Δέρματα? Αυτό είναι ένα καλύτερο ιδέες για δώρα για τα gadget σύζυγό freak, ο φίλος σας ή μοντέρνα φίλη. are Υπάρχουν διάφοροι ιστοχώροι που προσφέρουν τα δέρματα φωτογραφιών που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, iPod, PDA και MP3 player. Δέρματα προσθέσετε ένα στυλ στοιχείο για την προσωπική ηλεκτρονική, καθώς και την προστασία της επιφάνειάς του. Τα δέρματα αυτά είναι εύκολο να εφαρμοστούν ή αφαιρεθεί και μπορούν να παραγγελθούν για να χωρέσει τη συσκευή σας σωστά. Photo δέρματα είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ιδέες δώρων φωτογραφία γι 'αυτόν.
Photo Γαλακτοκομικά? Πρόκειται για ένα ένα από τα ρομαντικά και πιο εξατομικευμένη δώρο ιδέα φωτογραφία για εκείνο τον πρόσθετο κάποιος στη ζωή σας. Συγκεντρώστε τις φωτογραφίες, τις αναμνήσεις όλων των εποχών περάσαμε μαζί. Τοποθετήστε τα ημερομηνία σοφός. Σήμερα λαμβάνει ένα βιβλίο με κενούς γυαλιστερό σελίδες ή να πάρετε των γαλακτοκομικών προϊόντων και έναρξη επικόλληση κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες σε μια νέα σελίδα. Τοποθετήστε κάθε ένα σε δημιουργικό τρόπο όπως η κλίση ή σε διαφορετικές γωνίες, επάνω ή κάτω μέρος της σελίδας. Σήμερα συμπληρώστε το υπόλοιπο του τόπου, γράφοντας την ημερομηνία, ή την ειδική πράγμα για την ώρα, όταν αυτό pic έγινε κλικ. Μπορείτε επίσης να γράψετε κάποιο χαριτωμένο εισαγωγικά αγάπη ή ποιήματα και το πρόσωπο πρόκειται να αισθανθεί πραγματικά ξεχωριστό. Δέστε ένα όμορφο κόκκινο σατέν δαντέλα της και να την τυλίγετε ωραία. The καλύτερος δώρο είναι έτοιμο!
Άλλη φωτογραφία Δώρα? Πέρα από τις παραπάνω ιδέες για δώρα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μερικές απλές και ανέξοδες ιδέες για δώρα. Ένα από αυτά είναι να πάρετε μια φωτογραφία που αναγράφεται στο T-shirt, κούπες ή το πλήκτρο αλυσίδες. Ένα εξατομικευμένο ημερολόγιο φωτογραφιών είναι επίσης μια κοινή ιδέα όπου μπορείτε να πάρετε 12 διαφορετικές εικόνες για κάθε μήνα του ημερολογίου. Υπάρχουν ορισμένες ιστοσελίδες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία, όπου έχετε επίσης επιλογές ως προς το μέγεθος και τα σχέδια των Ημερολόγια. Μπορείτε επίσης να πάτε για την εκτύπωση φωτογραφιών καμβά. Φυσικά, η ψηφιακή κορνίζα δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν.
Αυτές οι ιδέες για δώρα είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει. Διαλέξτε αυτό που αισθάνεστε είναι το καλύτερο δώρο, τυλίξτε και να το παρουσιάσει με ένα όμορφο χαμόγελου. Ο δέκτης θα αγαπήσουν σίγουρα ένα τέτοιο καταπληκτικό εξατομικευμένη δώρο.