Καλύτερο Earbuds

Χρησιμοποιώντας βύσματα είναι μια μοντέρνα τρόπος για να μακριά, κουραστική συνεδρίες γυμναστικής ή ταξιδεύουν μια άνετη και απολαυστική εμπειρία. Είναι πολύ δημοφιλείς, και διαθέσιμο για ένα σύνολο ηλεκτρονικών gadgets. Ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα κινητά τηλέφωνα, MP3 players, κλπ. Είναι γενικά ασφαλής στη χρήση, αλλά, ενέχουν κινδύνους πρόκλησης βλάβης στο αυτί και απώλεια ακοής. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός σας δίνει κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με ακουστικά και μερικές καλύτερα ακουστικά-ψείρες συμβουλές χρήσης.
Earbuds: Μια επισκόπηση
Earbuds are ακουστικά σε συγκριτικά πολύ μικρότερο μέγεθος. Είναι εξοπλισμένα με δύο μικρά ηχεία με καλώδια σύνδεσης με το στερεοφωνικό. Είναι επίσης ευρέως γνωστό ως ακουστικά. Ακουστικά τοποθετούνται κατευθείαν έξω από το κανάλι του αυτιού. Δεν κονδύλιο από τα αυτιά εντελώς τα ακουστικά κάνουν. Λόγω του μικρού μεγέθους, eabuds είναι εύκολα φορητή και βολικό στη χρήση. Για να προσθέσετε σε αυτά, είναι εν γένει διαθέσιμα σε προσιτές τιμές. Αυτοί είναι οι παράγοντες που έκαναν earbuds αρκετά δημοφιλής μεταξύ παρούσας γενιάς. Ακουστικά είναι συνήθως χρησιμοποιείται με τις συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, MP3 players και προσωπικών ψηφιακών διευθυντές να πάρουν στερεοφωνικό ήχο.
Πολλοί προτιμούν τη χρήση ακουστικά να κάνει αυστηρή συνεδρίες άσκησης ενδιαφέρουσα. are Υπάρχουν ακουστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τέτοιου είδους σκοπούς. Έχουν ένα εύκαμπτο βραχίονα που εγκαθιστά πέρα ​​από την κορυφή στ αυτί του χρήστη. Αυτό καλείται κλιπ αυτιού. Το κλιπ αυτιού είναι συνδεμένο με το ηχείο με μπροστινή πλευρά του. Μια τέτοια ρύθμιση κρατά το earbuds σε ισχύ ενώ το χρήστη ασκεί δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κ.ά.
Ωστόσο, πάντα συνδέονται με earbuds δεν είναι θετικοί. Είναι κάπως σε θέση να προσφέρουν το ίδιο εύρος δυναμικής που υπάρχει συνήθως με ένα μεγάλο αριθμό πλήρους μεγέθους ακουστικά και κινητά τηλέφωνα στο κανάλι σε ένα ορισμένο επίπεδο έντασης. Λόγω αυτού, οι χρήστες που γενικά οι όγκοι σε υψηλότερο επίπεδο να διαχωριστούν από τον θόρυβο από το περιβάλλον. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο απώλεια ακοής σε αξιοσημείωτο βαθμό. Διαβάστε περισσότερα για το πώς ακουστικά εργασία.
Ακουστικά: Συμβουλές για άνετη χρήση
Use at τόμος Χαμηλή: Επειδή earbuds τοποθετούνται ακριβώς έξω από το κανάλι του αυτιού, οι οποίοι συνεισφέρουν ήχο απευθείας στο αυτί. Ως εκ τούτου, το να ερμηνεύσει τον ήχο σε ένα σημαντικά πιο δυνατά επίπεδο. Επίσης, είναι σε στενή εγγύτητα το ευαίσθητο μεμβράνες, οποία αυξάνει τον κίνδυνο βλάβης αυτί ή απώλεια ακοής. Ως εκ τούτου, ενδείκνυται η ακούτε μουσική σε όχι περισσότερο από 60% της μέγιστης έντασης. Μπορείτε να ελαττώσετε σημαντικά το possility των ζημιών ακοή αν χρήσεις του μη earbuds περισσότερο από 45 λεπτά την ημέρα. Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι χρήσης ακουστικό που σας παρέχει απόλαυση καθώς ασφάλεια.
Use Earbuds Αξεσουάρ: Θα πρέπει να εξετάσει τη χρήση των earbuds αξεσουάρ. Το πρότυπο ή το καλύτερο ακουστικά εξάρτημα κιτ περιλαμβάνει μεγαλύτερες, εφοδιασμένα συμβουλές ακουστικό πόρο. Such συμβουλές μπορεί να κάνει τη ακουστικά τοποθετούνται πιο άνετα και με ασφάλεια μέσα στο αυτί. Μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για τη διαμόρφωση έρχονται επίσης με ένα προστατευτικό στρώμα αυτοκόλλητη υλικό. Ο σκοπός της χρήσης τους είναι να απορροφάται ο ιδρώτας. The ακουστικά είναι εφοδιασμένες με τις συνοδευτική είναι η καλύτερη ακουστικά για το τρέξιμο, το περπάτημα και άλλες έντονες δραστηριότητες. Τα καλύτερα ακουστικά για iPhone μερικές φορές τα μικρά πλαστικά στηρίγματα ως τμήμα των αξεσουάρ τους. Είναι πολύ αποτελεσματική στην πρόληψη της βλάβης του earbud καλωδίων, καθώς και στις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συνδέσεις εντός της earbud ομιλητές. Μπορείτε να βρείτε χρησιμοποιώντας τα στηρίγματα λίγο άβολα αλλά να εξετάσει για να πάει για την εν λόγω ακουστικά-αξεσουάρ.
Χρησιμοποιήστε μια in-ear Υπόθεση: Σήμερα, η καλύτερη ακουστικά, ποιότητα σοφός, διατίθενται με μια περίπτωση δερμάτινη ή βινυλίου όπου μπορούν να διατηρούνται ακίνδυνα, όταν δεν χρησιμοποιείται. Με την αποθήκευση earbuds στις υποθέσεις τους, μπορείτε να πάρετε μια σειρά από πλεονεκτήματα. Προστατεύετε το ακουστικά από το να φθαρεί πρόωρα. Δεύτερον, σας προστατεύει earbuds σας από σκόνες, ρύπους, μικρόβια, κλπ. Αυτή η περαιτέρω αποκλείσει την μόλυνση του αυτιού που είναι διαφορετικά σε υψηλότερες πιθανότητες.
Διαβάστε σχετικά:? Θόρυβο ακυρώνοντας ακουστικά Σύγκριση: Καλύτερη θόρυβο ακυρώνοντας ακουστικά κεφαλής · Πώς ασύρματα ακουστικά Εργασία · Χρήση ακουστικά τρέχοντας, πεζοπορία, ποδηλασία, ταξιδεύει σε ένα λεωφορείο, κ.λ.π. δεν είναι αναμφίβολα πολύ ευχάριστη και απολαυστική. Μπορείτε να έχετε αυτήν την ευχαρίστηση χωρίς κανενός είδους ανάπτυξη των αυτιών και ακουστικά-ζημίες, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης που σωστά. Επίσης, θεωρούν την αγορά καλύτερα αξεσουάρ ακουστικά, αν δεν τους έχουν. Κάντε ακουστικά χρησιμοποιούν ευχάριστη εμπειρία.