Περιτυλίγματος δώρων Ιδέες

Αν κοιτάξει έξω για τα πιο διαφορετικά δώρα, κατόπιν γιατί να μην δώρο να τους τυλίξετε με διαφορετικό τρόπο επίσης; Δώρων περιτυλίγματος είναι εξίσου σημαντική επιλογή των καταλληλότερων δώρο. Ένα καλά τυλιγμένο δώρο δείχνει προσπάθειες του ενδιαφερομένου στη προσωποποίηση το δώρο. Ένα εξατομικευμένο δώρο, αναδεικνύει αγάπη του προσώπου και ενδιαφέρον gifting. Μια καλλιτεχνικά τυλιγμένο δώρο ορίζει επίσης το διάθεση. Δώρων ιδέες περιτυλίγματος είναι τεράστιες. Μπορείτε δώρο τυλίξετε με διάφορα είδη χαρτιού, υλικά όπως δαντέλες, τούλι, μαλλί, μυριάδες είδη υφασμάτων και ούτω καθεξής. Όλη η ουσία των ιδεών συσκευασίες για δώρα, πρόκειται να κάνει το δώρο εμφάνιση αισθητικά όμορφη. Ας δούμε τι είναι μερικά από απίστευτες ιδέες για δώρα περιτυλίγματος. Διαβάστε περισσότερα στο πώς να τυλίξτε ένα δώρο.
Δώρων Αναδίπλωση Ιδέες για Κάθε Occasion
Ύφασμα? Αν τα δώρα σας είναι κυλινδρικό σχήμα, τότε ύφασμα είναι η καλύτερη επιλογή. Πέστε για παράδειγμα, ψάχνετε για δώρο συσκευασία ιδέες για ένα μπουκάλι κρασί, ας δούμε πώς να εργαστεί γύρω από ύφασμα. Πάρτε ένα κομμάτι πανί, αυτό υπερβαίνει μήκος της φιάλης. Κρατήστε ένα άκρο του πανί ενάντια το μήκος του μπουκάλι και στημόνι γύρω. Βλ. ώστε ακόμη το κάτω παίρνει καλύπτονται. Δέστε ένα λεπτό σχοινί από μαλλί γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού. Συνήθως, χρησιμοποιούν αυτές τις κάρτες για να αντιμετωπίσει τα δώρα. Αντ 'αυτού, αποξηραμένα φύλλα, επίπεδη κελύφη ή το υπόλοιπο μέρος της κορδέλας, επίσης, κάνει μεγάλες επιλογές για να γράψετε το όνομα του προσώπου. Υφάσματα όπως το τούλι και σατέν ελκυστική εμφάνιση.
Χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων? Τα παιδιά αγαπούν απολύτως πολύχρωμα ελκυστικά δώρα. Χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων είναι πάντα ένα χτύπημα μεταξύ παιδάκια. Αν ψάχνετε για περιτυλίγματος δώρων ιδέες για πάρτι γενεθλίων ενός κοριτσιού, στη συνέχεια, κούκλες Barbie δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά. Κάνετε ένα πρόσωπο στην τυλιγμένο χαρτί, με κλωστές, πούλιες, χαρτί υγείας, αστράφτει, κομμάτια φανέλα και ούτω καθεξής. Είμαι βέβαιος το παιδί θα λατρέψουν το περιτύλιγμα περισσότερο από το δώρο! Μεγάλη ιδέα να εξοικονομήσουν χρήματα υπερβολικά.
Τσάντες και Καλάθια? Μερικά δώρα δεν μπορεί ποτέ να είναι τυλιγμένο. Για παράδειγμα, ψημένα αγαθά, μυροδοχεία (προτιμώ μην τους wrap), ένα φόρεμα (δεν καλύτερο να την τυλίξτε διότι παίρνει τσαλακωμένο) και γενικά αντικείμενα που είναι ευαίσθητο και εύθραυστα στη φύση. Για δώρα όπως αυτούς χρειάζεστε σάκους ή καλάθια. Αν ψάχνετε για το δώρο περιτυλίγματος ιδέες για τα ψημένα αγαθά, τα καλάθια είναι οι καλύτερες επιλογές. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνουμε είναι, τη διευθέτηση της ψημένο στοιχεία στο καλάθι και περιτύλιγμα πλαστικό φύλλο γύρω από αυτό. Στη συνέχεια, γραβάτα μια κορδέλα (οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας) γύρω από αυτό, et voila, το δώρο σου είναι έτοιμο να υποβληθεί! Θα βρείτε πολλές τσάντες δώρων σε εμπορικά κέντρα. Απλά επιλέξτε το πιο κομψό ένα και τοποθετήστε δώρο σας σε αυτό. Συνδέστε μια μικρή σημείωση σε αυτό, και να το δώσετε! Διαβάστε περισσότερα στο πώς να τυλίξτε ένα παρουσιάσει.
Κουτιά? Κουτιά και δώρο περιτυλίγματος ιδέες με κορδέλες έχουν χρησιμοποιηθεί για gifting σκοπούς από αμνημονεύτων χρόνων. Σήμερα, μπορείτε πάρετε αυτά DIY σετ για κουτιά χαρτί, οποία συλλαμβάνουν το μάτι με τους χαριτωμένο εκτυπώσεις. Απλά τοποθετήστε το δώρο στο κουτί, δένουν μια κορδέλα γύρω από αυτό και η δουλειά γίνεται. Παίρνετε επίσης αυτά μεταλλική κουτιά με κλειδαριές και κλειδιά, οποίες το πρόσωπο επίσης να χρησιμοποιήσετε αργότερα.
Read more on:? Δώρων Καλάθια? Δώρων Boxes? Έτσι είστε ακόμα ψάχνουν πώς να δώρο τυλίξτε ένα παρόντες; Ελπίζω ότι αυτές δώρο περιτυλίγματος ιδέες, σας βοηθήσει να κάνετε δώρο σας φανεί τόσο όμορφο, όσο ποτέ. Happy δώρων!