Συνταξιοδότηση δώρα φιμωμάτων

Συνταξιοδότηση είναι μια χαρούμενη στιγμή για πολύ λίγες. Άνθρωποι περνούν ώρες ονειρεύονται για την ηρεμία, τεμπέλης ζωής που είναι φορτωμένο με κενό χρόνο που μπορούν να επιτύχουν μετά τη συνταξιοδότησή τους. Αλλά όταν πραγματικά να πάρει τους συνταξιούχους, την ελεύθερη στιγμές γίνεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή! Υπάρχουν κάποιοι τυχεροί ραγάδες που διατηρούν οι ίδιοι ασχολούνται έστω και μετά τη συνταξιοδότησή τους, αλλά ακόμη χάνουν τους έντονους χρονοδιάγραμμα των εργασιών! Συνταξιοδότηση κόμμα είναι ένας από τους τρόπους για να τους φτιάξει το κέφι, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι το κόμμα συνταξιοδότηση μπορεί να τους μειώσει ακόμη περισσότερο, διότι «είστε συνταξιούχος τώρα», θα φώναζαν σε όλο το κόμμα! Έτσι ο πρώτος κανόνας είναι, να μην πω τη φράση στο κόμμα και, δεύτερον, να τους δώσουμε κάποια αστεία τα δώρα που θα τους καταστήσουν χαρούμενος για συνταξιοδότηση. Το παρακάτω είναι μια λίστα με τέτοια δώρα.
Συνταξιοδότηση Δώρα Gag Ιδέες
Απόφαση τσάι: Ποιος είπε ότι μόνο στελέχη και τα νεαρά κορίτσια χρειάζονται λήψη αποφάσεων; Κατά την άποψή μου, είναι οι συνταξιούχοι ανθρώπους που έχουν ανάγκη από δροσερό φορέων λήψης αποφάσεων περισσότερο από τον καθένα! Αφού όλα είναι οι συνταξιούχοι οι άνθρωποι να οργανώσουν τον χρόνο τους με τέτοιο τρόπο, ώστε δεν υπάρχει καμία στιγμή που είναι είτε πάρα πολύ πολυάσχολοι ή εντελώς δωρεάν! Ένας κατασκευαστής απόφαση αυτή θα τους βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Υπάρχουν γενικά έξι επιλογές σε λήψη αποφάσεων, όπως γκολφ, υπνάκο, η αλιεία, ψώνια παράθυρο ή ρύθμιση του ρολογιού! Έτσι, αυτό δεν είναι μόνο ένα από τα συνταξιοδότησης τα δώρα φιμωμάτων για τις γυναίκες και τους άνδρες, αλλά και ένα χρήσιμο ένα! Οι Υπάρχουν απόφαση ρολόγια επίσης διαθέσιμα, αυτά έχουν την ίδια έξι επιλογές. φίλος συνταξιούχος σου είναι σίγουρα να απολαύσετε αυτό το ακίνδυνο αστείο! Διαβάστε περισσότερα για το γράμμα πρόσκλησης συνταξιοδότηση κόμμα.
Αποχώρησης από ζαχαροκάλαμο: Το ζαχαροκάλαμο συνταξιοδότηση δεν μοιάζει σε τίποτα φυσιολογικό και βαρετό καλάμια, στην πραγματικότητα είναι ξεκαρδιστική! Ο κάλαμος είναι γενικά κατασκευασμένα από μπαμπού. Αυτό δεν είναι, το ζαχαροκάλαμο βρίσκεται κυριολεκτικά διακοσμημένα με διάφορα συνταξιοδότησης ειδικά πράγματα! Όπως για παράδειγμα, ένα σημάδι που λέει αργή μετακίνηση των πεζών, ένα καθρέπτη ώστε να μην χρειάζεται να τη σειρά της, πίσω κόρνα και πολλά άλλα πράγματα! Περπάτημα σίγουρα δεν θα παραμείνει μια εργασία για τους! Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμη και το ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν πληρούνται οι συνταξιούχοι πληγωθεί από ένα τέτοιο δώρο, αν αυτός ή αυτή έχει μια καλή αίσθηση του χιούμορ, τότε είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί αυτή η gag δώρο! Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες δώρων συνταξιοδότηση.
Συνταξιούχος επαγγελματική κάρτα: Η κάρτα επιχείρηση που μοιάζει ακριβώς με οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική κάρτα είναι ειδικά για τους συνταξιούχους. Υπάρχουν διάφορα χρώματα διαθέσιμα Ωστόσο, το κείμενο είναι το ίδιο, αλλά το μήνυμα είναι τόσο ξεκαρδιστική ότι δεν θα σκεφτόταν να αλλάξει καθόλου! Οι κάρτες αυτές ας πούμε, δεν έχω τίποτα να κάνω, που να πάει, γι 'αυτό μην μου τηλεφωνήσει, εγώ θα σας καλέσει! Στη θέση του ονομασία της επιχείρησης, όποια χιουμοριστικό quotes retirement ήθελα αποχώρησης, όταν κάθε μέρα είναι Σάββατο! Αν μια επαγγελματική κάρτα μοιάζει πολύ μικρή, μπορείτε να κάνετε δώρο ενός κατόχου κάρτας επίσης. Αλλά θυμηθείτε να εκτυπώσετε τουλάχιστον δέκα κάρτες, επίσης να επιλέξετε τις λέξεις προσεκτικά, να διασφαλίσει ότι το αστέρι κόμμα δεν πληγωθείς. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με ιδέες για δώρα.
Gag T-Shirt: Αυτή είναι μία από τις φθηνότερες συνταξιοδότησης τα δώρα φιμωμάτων για τους άνδρες. Υπάρχουν ειδικές T-shirts συνταξιοδότησης που έχουν πολλά αστεία ρήσεις συνταξιοδότηση στο αυτές. Το απόσπασμα που είναι το πιο δημοφιλές είναι, «εγώ δεν θέλω να, δεν χρειάζεται να, Δεν μπορείς να μου κάνει, είμαι συνταξιούχος τώρα!" Για να γίνει αυτό ένα από τα καλύτερα σπιτικά συνταξιοδότησης τα δώρα φιμωμάτων, αγοράστε ένα απλό λευκό T-shirt και να ενσωματώσουν την αστεία γραμμές μόνοι σας! Διαβάστε περισσότερα για τα δώρα συνταξιοδότηση.
Αυτοί ήταν μερικά από τα καλύτερα δώρα αποχώρησης φίμωτρο. Όποια gag δώρο δίνετε, βεβαιωθείτε ότι δεν βλάπτει αίσθημα του συνταξιοδοτούμενου, το δώρο θα πρέπει να τον κάνει να γελούν, και αυτά τα δώρα φιμωμάτων συνταξιοδότηση είναι σίγουρο ότι θα πράξουν!