Ασπρόμαυροι υποδείγματα Tattoo

Ασπρόμαυρη σχέδια τατουάζ είναι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για ανθρώπους που είναι χαμηλά στις τατουάζ προϋπολογισμό τους και όμως θέλουν μια ψύκτη σχεδιασμό τατουάζ. Σήμερα, άνθρωποι σπάνια επιλέγουν ασπρόμαυρη τατουάζ. Υπάρχουν πολλές παροχές του να πάρει ένα ασπρόμαυρο σχέδιο τατουάζ στο σώμα σας. Παρακάτω είναι μερικά τους λόγους ότι είναι πειστικές αρκετά για να συνθέτουν μυαλό σας να πάρει ένα από τα πολλά ασπρόμαυρων σχέδια τατουάζ. Επιτρέψτε μου πρώτα λάβουν εσάς να τον κατάλογο των παροχών των ασπρόμαυρων σχέδια τατουάζ.
Πέστε Αντίο σε Fading? Colored δερματοστιξίες τείνουν να εξασθενίσουν μέσα σε λίγα χρόνια. Εάν είστε σκέπτονται να πάρετε εμποτισμένα με μια δερματοστιξία οποία έχει πήρε μια βαθύ νόημα πίσω θα την ειχα ιδιαίτερα συστήσει πάρει ασπρόμαυρο σχέδια τατουάζ. Αιτία Λοιπόν, ένα χρωματιστό τατουάζ αρχίζει ξεθώριασμα σε μια περίοδο του χρόνου και αν έχετε μια ουσιαστική τατουάζ, ίσως να θέλετε να το ξανακάνω τακτικά. Αυτό ίσως απαιτούν πολλές moolah. Is μην πάρει ένα ασπρόμαυρο σχεδιασμό τατουάζ ένα πρακτικό, φθηνότερο, πιο δροσερά και λογική λύση προκειμένη περίπτωση;
Καλό για Τσέπη Σας? Colored τατουάζ κόστους τρόπος μελάνια άνω ασπρόμαυρο μελάνι. Έτσι εάν σκέφτεστε να πάρετε μια ασπρόμαυρο τατουάζ, σώζετε έμμεσα πολλή χρήματα! Και προσωπικά, αισθάνομαι, ένα ασπρόμαυρο τατουάζ θα φαινόταν τρόπο περισσότερο ψύκτη και μοναδικές παρά ένα έγχρωμο τατουάζ, πράγμα πολύ κοινή αυτές μέρες. Περισσότερα για το λευκό δερματοστιξία μελάνι.
Λιγότερο Επώδυνη? Αν είστε ένας αυτών των πρώτων χρονόμετρα, και φοβισμένος να ανεχτούν τον πόνο της πάρει μελανωμένο, ασπρόμαυρο σχέδια τατουάζ είναι οι καλύτερες επιλογές για εσάς. Δεδομένου ότι, τα χρώματα που συμμετέχουν είναι μόνο άσπρο και μαύρο, ο καλλιτέχνης tattoo Δεν χρειάζεται να προσθέσω χρωματιστά μελάνια, και αυτός θα είναι σε θέση να τελειώσει σχέδιο δερματοστιξιών σας πιο γρήγορα από μια χρωματιστή, πράγμα που σημαίνει, δεν έχετε να ανέχεται τον πόνο από την πούτσος βελόνα, πολύ.
Go Back και Αλλαγή? Αυτό ίσως ήχο παράλογο σε σας επειδή μόνιμες τατουάζ δεν μπορεί να αλλάξει εκτός επιλέγετε αφαίρεση τατουάζ. Αλλά ασπρόμαυρο σχέδια τατουάζ σας προσφέρουμε αυτή καταπληκτική επιλογή επανόδου και αλλάζοντας τατουάζ σας. Αν είστε βαρεθεί ασπρόμαυρων σχεδιασμό τατουάζ σας, μπορείτε να ζητήσετε τατουάζ καλλιτέχνη σας να προσθέσετε χρώμα να καταστεί πιο ενδιαφέρουσα και αλλάξετε το βλέμμα της. Read more on τατουάζ μεθόδους απομάκρυνσης.
Ασπρόμαυρο υποδείγματα Tattoo και Ιδέες
Τριαντάφυλλο υποδείγματα Tattoo? Υπάρχει κλασικό κάτι αυξήθηκε περίπου τατουάζ. Έχει biker και αγαπημένο σχεδιασμός τατουάζ κακά κορίτσια «για πολύ καιρό τώρα. Αλλά η αθωότητα ένα τριαντάφυλλο τατουάζ σχεδίαση δεν αποτύχει να εντυπωσιάσει το καλό κορίτσια και της αξιοπρεπούς guys. Ασπρόμαυρη τριαντάφυλλο σχέδια τατουάζ μπορούν να μελανωμένο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σαν ενιαίο λουλούδι, ένα τριαντάφυλλο οφθαλμός, ένα χωρίς αγκάθια τριαντάφυλλο, ή συνδυασμός πολλών τριανταφυλλιές και άλλα σχέδια συμπεριλαμβανομένων ορισμένων Κελτικής σχέδια τατουάζ. Αν ένας ειδικευμένος καλλιτέχνης τατουάζ εμπλέκεται στο σχεδιασμό μαύρο και άσπρο τριαντάφυλλο σχεδιασμό τατουάζ σας, μπορείτε να συνεργαστεί με μαύρο και άσπρο πρόστιμο μοτίβο γραμμών. Θα εξετάσουμε πολύ πιο όμορφα, μοναδικά και μυστηριώδεις που δεν χρώμα καθόλου. Ένας επαγγελματίας καλλιτέχνης τατουάζ μπορούν να προσθέσουν στοιχεία και σκίαση με μαύρο τις λεπτές γραμμές είναι πολύ όμορφα.
Ασπρόμαυρη τριαντάφυλλο σχέδια τατουάζ είναι σύμβολα της αγάπης, καθαρότητας, στοργή, μυστικότητα και αθωότητα. Η μαύρη τριαντάφυλλο τατουάζ ήταν νωρίτερα συνδέεται με θάνατο και σκοτάδι αλλά πάροδο των ετών, έχει πλέον γίνει σύμβολο της μυστηριώδη και βαθιάς πλατωνική αγάπη, ενώ τα λευκά χρώμα συμβολίζει πνευματική αγάπη και νομιμοφροσύνη. Πολλά περισσότερα ασπρόμαυρο σχέδια τατουάζ λουλούδι διατίθενται σε γκαλερί τατουάζ. Λουλούδια σαν ορχιδέες μαργαρίτες, και τουλίπες είναι άλλα σχέδια τατουάζ λουλούδι.
Πεταλούδα σχέδια δερματοστιξιών? Butterfly Ο σχεδιασμός των δερματοστιξία συχνά συνδέονται με τα σχέδια tattoo girl, λόγω του προφανείς λόγους ότι μια πεταλούδα αντιπροσωπεύει. Μια πεταλούδα είναι χαριτωμένος και όμορφο. Αντιπροσωπεύει αγάπη, ελεύθερος-εύψυχη φύση, αναγέννηση και μετασχηματισμό, λεπτότητα και αθωότητα. Butterfly τατουάζ μπορεί να γίνει σε εκατοντάδες διαφορετικά στυλ και χρώματα, αλλά ασπρόμαυρο σχέδια τατουάζ πεταλούδα είναι για το τόλμη και τολμηρή babes! Μαύρο προσθέτει μυστήριο και άσπρο προσθέτει ειρήνη προς σχεδιασμό τατουάζ πεταλούδα. Είναι σαν ένας συνδυασμός σκοτεινές και ελαφριές, καλές και κακές, μέρα νύχτα συνδυάζονται με λεπτότητα και σιμότητα θηλυκότητα! Περισσότερα για τατουάζ πεταλούδα στην πλάτη.
Dragon σχέδια δερματοστιξιών? Dragon δερματοστιξίες είναι δημοφιλείς μεταξύ άνδρες, και δεν τόσο περιζήτητων σχέδια τατουάζ με το δικαιότερο φύλο. Δράκος είναι μυθολογικά πλάσματα που αντιπροσωπεύουν μυστικιστής εξουσίες, πνευματικότητα, προστασία και ασφάλεια και συνήθως μεγάλα στο μέγεθος. Οπότε, εάν εξετάζετε να πάρετε μια τατουάζ δράκου, ασπρόμαυρη σχέδια τατουάζ δράκο είναι τι πρέπει να σκέφτεται. Ασπρόμαυρη σχέδια τατουάζ δράκος μπορούν να όμορφα σκαλισμένα με καταπληκτικά λεπτομέρειες και μπορούν να χρωματιστούν στα τελευταιότερα έτη. Οι μαύρες τατουάζ δράκο συνδέονται με κακές πράξεις στο δυτικό μυθολογία. Έτσι, εάν εξετάζετε μια ασπρόμαυρη τατουάζ δράκου, βεβαιωθείτε ότι είναι μια κινεζική ή ένα Γιαπωνέζικος σχεδιασμός τατουάζ δράκου. Ένα μαύρο δράκος στα κινέζικα μυθολογία είναι σύμβολο πνευματική δύναμη, προστασία και καλοτυχία. Περισσότερα για Asian tattoos dragon.
Ασπρόμαυρη σχέδια δερματοστιξιών είναι μεγάλη για τα πρώτα χρονόμετρα που δεν είναι πολύ σίγουρος για τα σχέδια δερματοστιξιών τους. Αυτά τα σχέδια τατουάζ μπορούν να μεταβάλλονται, καλύπτονται και χρωματιστά όποτε θέλετε μια αλλαγή στο βλέμμα τους.
For άνθρωποι που παίρνουν εμποτισμένα Για πρώτη φορά, μαύρα και άσπρα σχέδια τατουάζ είναι μια δημοφιλής επιλογή. Αλλά η έρευνα και για τα σχέδια δερματοστιξιών και μελάνια πριν πάρει ένα, και να σας τατουάζ γίνεται από πιστοποιημένο καλλιτέχνης τατουάζ. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιούνται οι βελόνες αποστειρώνονται και υγιεινό. Εάν έχετε θέσει έναν έλεγχο-σήματος σε όλα αυτά, να προχωρήσει και να σου εμποτισμένα με ένα μαύρο και λευκό σχεδιασμό τατουάζ!