Πώς να καθαρίσει έναν φούρνο

Καθαριότητα κουζίνα δεν είναι απλά καθαρά πατώματα, τοίχοι και τα κεραμίδια. Καθαριότητα ηλεκτρονικές συσκευές κουζίνας, σκεύη, γραφεία κουζινών, και κάθε τέτοιο πράγμα παραμένουν καθαρά, θα κάνουν την κουζίνα σας να φανεί καθαρό και τακτοποιημένο. Ενώ καθαρίζετε κουζίνα, ένα από τα αντικείμενα που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε είναι ο φούρνος. Λοιπόν, καθαρίσετε καθημερινά μπορεί να μην είναι δυνατόν για όλους εσάς. Αλλά όταν τα κολλώδη ή σκληρά κηλίδες ή ξαφνικά κάποια τρόφιμα διαρροές σε, τι κάνεις; Ίσως αναρωτιέστε πώς να καθαρίσει έναν φούρνο; Τόσο εδώ είναι η λύση.
Πώς να καθαρίσει μια ηλεκτρική Φούρνος
Μαγειρική σόδα? Λοιπόν, ίσως έχετε ακούσει πολλά για μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για οικιακή καθαριότητα σκοπό. Αν αναρωτιέστε πώς να καθαρίσει έναν φούρνο με μαγειρική σόδα, τότε εδώ είναι η διαδικασία. Πάρτε τη σόδα σε ένα μπολ, προσθέτετε νερό στο να διαμορφώσει μια λεπτή πάστα. Τώρα, εφαρμόζουν αυτή την πάστα στο εσωτερικό του φούρνου και πάνω από την πόρτα με ένα μαλακό πανί. Αφήστε αυτό μια μέρα στην άλλη. Τώρα το τρίψετε με τη χρήση scourer, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι του νερού για να βοηθήσει τρίψιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ξύστρα ταπετσαρία για το τρίψιμο για την άρση των δύσκολους λεκέδες. Τελειώστε καθαρισμό με καθαρό υγρό σφουγγάρι.
Σαπουνόνερο? Καθαρισμός φούρνου σας τακτικά, χρησιμοποιώντας νερό με σαπουνάδα, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για τη διατήρηση του εμφάνιση και την υγιεινή των μαθημάτων. Για τακτικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε ένα πανί βουτηγμένο σε διάλυμα νερού και υγρό σαπούνι κουζίνας, σκουπίστε το εσωτερικό και εξωτερικό του φούρνου καλά χρησιμοποιώντας αυτό το ύφασμα. Πάλι λάβει ένα καθαρό πανί, βρέξτε χρησιμοποιώντας μόνο νερό και σκουπίστε το φούρνο. Τελειώστε σκουπίζοντάς το με ένα στεγνό μαλακό πανί.
Bleach? Η μέθοδος αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο αν χρειάζεται να καθαρίσετε πολύ δύσκολους λεκέδες. Φορέστε προστατευτικά γάντια, μάσκα και ετοιμαστείτε για να μάθετε πώς να καθαρίσει έναν φούρνο. Πάρτε 1 ½ χλωρίνη κουταλάκι, ½ κουταλάκι υγρό σαπούνι πιάτων, ½ κουταλάκι χυμός λεμονιού, 1 qt. ζεστό νερό σε ένα κουβά και αυτούς αναμίξτε καλά. Εφαρμόστε αυτό το διάλυμα με σφουγγάρι μέσα στον φούρνο και το αφήνουμε για μια ώρα. Ολοκληρώστε τη διαδικασία καθαρισμού χρησιμοποιώντας νερό και ένα σφουγγάρι. Read more on ασφάλεια φούρνο μικροκυμάτων.
Χυμό λεμονιού? Τώρα, μάθετε πώς να καθαρίσει έναν φούρνο φυσικά. Ναι, αν ήσασταν αναρωτιούνται πώς να καθαρίσει έναν φούρνο χωρίς χημικές ουσίες, τότε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ασφαλές για φούρνο σας. Πάρτε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ microwaveable. Χρησιμοποιούν νερό βρύσης για να γεμίσει μισό αυτού του μπολ. Πάρτε ένα φρέσκο ​​λεμόνι και προσθέτουμε το χυμό τους σε αυτό το μπολ. Σήμερα τεθεί αυτό το κύπελλο στον φούρνο, κλείστε την πόρτα και τη θερμότητα για ένα λεπτό. Η διαδικασία καθαρισμού αρχίζει κατά τη διάρκεια αυτής της διάρκειας, ο ατμός που παράγεται θα βοηθήσει να χαλαρώσει το ρύπο ή το χυμένο τροφίμων και δύσκολους λεκέδες στο φούρνο μικροκυμάτων. Τώρα, σβήστε το φούρνο και αφαιρέστε το μπολ. Καθαρίστε το εσωτερικό με ένα μαλακό καθαρό ύφασμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία ή δύο φορές τη βδομάδα για τη διατήρηση του φούρνου, καθαρίστε τον.
Ξίδι? Ένας άλλος τρόπος για να κρατήσει το δραστικές χημικές ουσίες καθαρισμού μακριά από το φούρνο σας χρησιμοποιεί άσπρο ξίδι αντ 'αυτού. Κάντε μια πάστα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και νερό. Εφαρμόστε αυτό πάστα στο εσωτερικό του φούρνου επιμελώς. Περιμένετε 2-3 ώρες. Take λευκό ξίδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάζονται στο εσωτερικό του φούρνου ολόκληρο. Frizzing συμβεί! μόνο η κανονική του και θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από λεκέδες. Περιμένετε για 2 ώρες και καθαρίστε επάνω χρησιμοποιώντας νερό και σφουγγάρι. Διαβάστε περισσότερα για το μαγείρεμα μικροκυμάτων.
Μετά την ανάγνωση αυτών των διαδικασιών για το πώς να καθαρίσει έναν φούρνο, μπορείτε να καταλάβετε πόσο εύκολο είναι. Στη συνέχεια, μόλις το κάνετε μια συνήθεια, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο καθαρισμού δύσκολους λεκέδες. Να θυμάστε ότι πριν από τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντα καθαρισμού για το φούρνο σας, διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών για να ελέγξετε έξω τις προφυλάξεις και τον καθαρισμό δοθεί προσοχή. Έτσι, απολαύστε το μαγείρεμα με αυτό το καθαρό, λαμπερό φούρνο.