Πώς να κρατήσει μία συνομιλία

Να είσαι σε θέση να συνομιλείτε με σιγουριά και άνετο είναι ένα προσόν που δεν είναι όλες οι κατοχυρωμένες με. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να είναι μια εγγενή ταλέντο, αλλά είναι κάτι που μπορεί να αναπτυχθεί. Οι περισσότεροι από εμάς είναι σε θέση να κρατήσει μια μακρά συνομιλία με ένα άλλο, όταν έχουμε πολλά κοινά. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο μια χούφτα των ανθρώπων που μπορούν να μιλούν σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω στο σημείο αυτό ότι δεν είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά έχει πολλές φορές ρίχτηκε κοινωνικές καταστάσεις στις οποίες είχα να συνομιλήσει με τους ανθρώπους πολύ μεγαλύτερα από μένα, και με ποιον (συνήθως) δεν έχω τίποτα κοινό, Ι » ve επινόησε μερικά κόλπα της δικής μου. Όταν διαλέγεσαι με έναν πλήρη ξένο, υπάρχουν δύο πλευρές θα πρέπει να παλέψουν με. Το πρώτο είναι πώς να πάνε για τη δραστηριότητα παγοθραύστης και το δεύτερο είναι πώς να κρατήσει μια συνομιλία.
Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία? Η απάντηση για το πώς να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε μια συνομιλία έγκειται στη χρησιμοποίηση αυτών των τεσσάρων θεμάτων: την οικογένεια, εργασία, ψυχαγωγία και εκπαίδευση. Τα θέματα αυτά είναι παγκόσμια και σχεδόν όλοι μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτά. Να πάρετε την πρώτη, ακόμα κι αν ένα πρόσωπο δεν έχει πολλά να πει για την οικογένειά του μπορείτε πάντα να προωθήσετε τη συνομιλία τη σημασία που έχει έναν ισχυρό δεσμό με τους γονείς σας / τα παιδιά, κλπ. Μιλώντας για το σχολείο είναι ένας άλλος τρόπος πώς να κρατήσει μια συνομιλία. Το σχολείο είναι ένα παγκόσμιο θέμα, πού πήγαν, έκαναν αρέσει, το αγαπημένο θέμα τους, καλύτερες αναμνήσεις από το σχολείο, κλπ. όταν μιλάτε για αναψυχή, μια ενδιαφέρουσα χόμπι είναι μια μεγάλη αντικείμενο συζήτησης, αλλά ακόμη και κάτι απλό όπως την προσοχή τηλεοράσεις σας επιτρέπει the ευκαιρία να συζητήσουμε για favorite shows, trends television, celebrities, etc. Learn more about starters conversation.
Πώς να κρατήσει μία συνομιλία? Μεταξύ των πραγμάτων να πει να κρατήσει ένα συνομιλία, έχω διαπιστώσει ότι οι τρέχουσες υποθέσεις σχεδόν ποτέ δεν αποτυγχάνει. Διατηρώντας τον εαυτό σας παρακολουθούν με τα δρώμενα της χώρας σας και τον κόσμο γενικότερα έχει πολλά οφέλη. Συζητά τις ιστορίες που έχουν κάνει τους τίτλους είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου φαίνεται ότι δεν έχουν τίποτα κοινό με το πρόσωπο που σας μιλάει. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν «μεγάλων» δρώμενα, ακόμη και αν δεν είναι αυτοί αναπτύσσουν συνήθως γνώμης, δεδομένου ότι εδώ περισσότερα για το αντικείμενο. Μάθετε περισσότερα για το καλό θέματα συνομιλίας.
Τεχνικές Πώς να κρατήσει μια συνομιλία · όταν ερχόμαστε σε τεχνική, εγώ προσωπικά πιστεύω, ζητώντας από την αφθονία των ερωτήσεων και να πάρει το άλλο πρόσωπο να μιλήσει. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δουλειά, γιατί υπάρχουν εκείνοι που είτε θα ανταποκριθούν με μονοσύλλαβες απαντήσεις ή μόνο προτάσεις που δεν υπερβαίνουν ποτέ λέξη δέκα. Στις καταστάσεις όπως αυτούς, υποθέτω ότι αυτός / αυτή θα προτιμούσε να ακούσει από ό, τι μιλάμε, γι 'αυτό να αναλάβουν, παρέχοντάς τους πληροφορίες για την εργασία, τα ενδιαφέροντά μου, την οικογένεια, κ.λπ. Ωστόσο, ποτέ δεν αφήσουμε αυτή να μετατραπεί σε «λεκτική διάρροια», αλλά pause συχνά να αφήσει το άλλο πρόσωπο να συμβάλουν. Χρειάζεται ακόμη να κρατήσει ζητώντας ερώτηση (ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για να πάρετε μία απαντήσεις λέξη) να κάνει το άτομο αισθανθεί όπως αυτός / αυτή είναι μέρος των ερωτήσεων και δεν είναι μόνο ένα ακροατήριο στην αυτοδιάθεση απορροφάται ομιλητή. Μάθετε περισσότερα για την αποτελεσματική συνομιλία.
Να θυμάστε πάντα ότι τα ερωτήματα για να κρατήσει μια συνομιλία είναι ανοιχτά έληξε αυτά. Προσπαθήστε να μην θέσω ένα ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί με ένα ναι ή ένα όχι. Όταν μιλάμε για μια γυναίκα, αντί να λέει που μου αρέσει φόρεμά σας, το λέω όπως το φόρεμά σας, πού να το πάρετε από?. Αυτό μπορεί να ανοίξει το αντικείμενο, στις οποίες πολλές ερωτήσεις μπορούν να ακολουθήσουν, όπως κάνετε συνήθως μαγαζί εκεί;, Έχετε ήδη στο νέο κατάστημα στο ....?. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε με το I, όπως το στυλ και υφάσματα σε .., μπορείτε να πάρετε μια καταπληκτική ευκαιρία στο ... κλπ. Αν η ευκαιρία περιλαμβάνει ένα γεύμα, υπάρχουν πολλά να μιλάμε για αυτό. Μπορείτε να μιλήσουμε για τα τρόφιμα που σας αρέσει, ενδιαφέροντα τα τρόφιμα που μπορεί να έχουν πειραματιστεί με, έναν πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος, μπορείτε μαγειρικές ικανότητες (ή την έλλειψη αυτών) και μπορείτε να ρίξει ακόμη και σε μια ιστορία καταστροφή εστιατόριο.
Διαβάστε Σχετικά:? Αστείες Συνομιλία Θέματα? Καλές ερωτήσεις να ρωτήσω κάποιον? Η τέχνη της συνομιλίας? Ελπίζω ότι αυτές οι συμβουλές θα σας αφήσει άνετα στη γνώση του πώς να κρατήσει μια συνομιλία. Λίγες συμβουλές: ποτέ μην έρχονται σε αντίθεση ή διαφωνούν κατηγορηματικά με το άλλο πρόσωπο και δεν είναι αποφασιστική με τις απόψεις σας.