Microdermal εμφυτεύματα

Γνωστός και με τα ονόματα, «δερματική άγκυρες»,, microdermal εμφυτεύματα «άγκυρες επιφάνεια», «ενιαία διάτρηση σημείο« microdermal άγκυρες », δίνουν οι χρήστες, το πλεονέκτημα του φορώντας κοσμήματα σε περιοχές που δεν είναι κατάλληλες για να εργαστεί μετά από κανονική piercing μεθόδους. Δηλαδή, τα εμφυτεύματα μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε στην επιφάνεια του δέρματος στον οργανισμό. Παρουσιάζονται επίσης προηγούμενες διαδικασίες τσέπες, δερματική αγκυροβόληση, και διαδερμική εμφυτεύματα είναι γνωστό ότι θέτουν την εξέλιξη των microdermal εμφυτευμάτων. Μάθετε περισσότερα δεδομένου ότι συνεχίζετε την ανάγνωση ...
Microdermal Jewelry εμφυτεύματα
Microdermal εμφυτεύματα μπορούν να θεωρούνται για να είναι μια μικρογραφία έκδοση του διαδερμικού εμφυτευμάτων, αλλά με σχετικά ασφαλή διαδικασία. Αποτελούνται από δύο συνιστώσες, οι οποίες περιλαμβάνουν μια άγκυρα και το εναλλάξιμο κοσμήματα. Ο πρώην κομμάτι εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα. Αυτό το κομμάτι αποτελείται από μια προεξέχουν βήμα από την επιφάνεια του περιβάλλοντος δέρματος. Τα κοσμήματα είναι τότε screwed από το σπείρωμα τρύπα στο βήμα της άγκυρας.
Μπορεί να παρατηρήσετε ότι το κατ 'αποκοπή βάση του εμφυτεύματος αποτελείται από τρύπες. Αυτό έχει, ας πούμε, για ιατρική χρήση πίσω από αυτό. Μετά την εμφύτευση, στους ιστούς του δέρματος θα μεγαλώσει μέσα και γύρω από τη βάση του κοσμήματος. Αυτό θα ενθαρρύνει τη σταθεροποίηση και τη μείωση του κινδύνου απόρριψης.
Microdermal εμφυτεύματα μπορούν να ωφεληθούν σε διαφορετικά στυλ. Some έρθει να σας έχουμε μια μεγάλη τρύπα με οβάλ βάση η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από τις κανονικές τιμές. Μερικά είναι διαθέσιμα έχει ένα μέσο τρύπα και ένα μικρό, στην άλλη άκρη της βίδας, με οβάλ βάση. Μολονότι, μπορείτε επίσης να πάτε για μερικές οβάλ με βάση τους τύπους με δύο μικρές τρύπες στην μια πλευρά και μια μικρή τρύπα στην άλλη άκρη της βίδας. These ήταν περίπου τα εμφυτεύματα έχουν οβάλ βάση. Αν θέλετε, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε εμφυτεύματα που έχουν κυρτά βάση και με δύο μικρές οπές στην μια πλευρά και μια μικρή τρύπα στην άλλη.
Διαβάστε περισσότερα για διαφορετικούς τύπους διαπερνήσει σωμάτων.
Διαδικασία της Microdermal Implantation
Η εισαγωγή της εμφυτεύματα είναι πολύ απλή και απλή. Ο ασκούμενος κάνει την είσοδο ή του σημείου εξόδου χρησιμοποιώντας μια λοξότμητη βελόνα piercing. Στη συνέχεια, ο microdermal κόσμημα εισάγεται στην οπή και η τσέπη είναι αυξημένα όπως απαιτείται. Αυτό ακολουθείται από περάσετε τη διαδικασία με τον εξαναγκασμό τα κοσμήματα στη σωστή τοποθέτηση. Την έναρξη / σημείο εξόδου μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας μια δερματική γροθιά. Πρέπει να είστε αναρωτιούνται, 'ο, τι microdermal εμφυτεύματα κακό; " Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν υποστεί τη διαδικασία αυτή έχει ως ανάδραση να βιώσουν πόνο που είναι μικρότερο από το ένα διαπεραστικό επιφάνεια. Η διαδικασία δεν απαιτεί την χρήση οποιουδήποτε αναισθητικών και δεν υπάρχουν ειδικές εργαλεία.
Όσον αφορά την επούλωση ανησυχεί, διαρκεί περίπου 1 - 3 μήνες. Μετέπειτα φροντίδα συμβουλές δεν είναι καθορίζονται και μπορεί να διαφέρουν από τους καλλιτέχνες τους καλλιτέχνες. Ωστόσο, η γενική σύσταση είναι να κρατήσει το χώρο εργασίας καθαρό, στεγνό και απαλλαγμένο από ερεθιστικές ουσίες. Η χρήση οποιασδήποτε λοσιόν, σπρέι στην περιοχή, πρέπει να αποφεύγονται και κολύμπι πρέπει επίσης να απέφυγε, μέχρι η περιοχή έχει πλήρως επουλωθεί. Σύμφωνα με έρευνες, microdermal εμφυτευμάτων έχουν περισσότερο το ποσοστό επιτυχίας και μικρότερο ποσοστό απόρριψης από τη χαρακτηριστική piercings επιφάνεια.
Microdermal κόστος εμφυτευμάτων διαφέρει ανάλογα με τους επαγγελματίες. Μπορεί επίσης να εξαρτάται από την περιοχή που θα εργαστεί πάνω. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι να έχεις τα εμφυτεύματα στον καρπό τους για $ 15 - $ 30, ενώ ορισμένα έχουν επενδύσει περίπου $ 50 - $ 90. Διαβάστε περισσότερα για κοσμήματα τιτανίου.
Ερχόμενοι στη microdermal απομάκρυνση εμφυτεύματα, το καλύτερο είναι όταν μένουν σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Σε γενικές γραμμές, θα χρησιμοποιήσει νυστέρι για να αφαιρέσει τις υποκείμενες κοσμήματα. Τα εμφυτεύματα αυτά είναι ένα είδος ημι-μόνιμη λειτουργίες του σώματος και αυτό μπορεί να κάνει την αφαίρεση πολύ δύσκολη και επίπονη. So, αναζητούν μια επαγγελματική βοήθεια είναι μια σοφή επιλογή.
Να συνάψει με αυτό που δεν έκανε αναφέρω παραπάνω, όταν θα πάτε για microdermal εμφυτεύματα, εξασφαλίζουν ότι τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο ποιότητας εμφυτεύματος και δεν οποιοδήποτε τύπο του χάλυβα. Αυτό γίνεται για να αποκλείσει τον κίνδυνο τυχόν λοίμωξης. Μέχρι στιγμής, microdermal εμφυτεύματα είναι μια νέα γενιά piercing σώματος. Φορούν and καμαρώνω τους!