Πρώτους κανόνες Ημερομηνία

Οι πρώτοι κανόνες ημερομηνία για τις γυναίκες και τους πρώτους κανόνες ημερομηνία για τους άνδρες δεν είναι πολύ διαφορετικά. Και οι άνδρες και οι γυναίκες θα πρέπει να ακολουθούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές που μπορεί να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν μια καλή εντύπωση για τον εαυτό τους. Κυρίως, οι κανόνες για την πρώτη ημερομηνίες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά κατά την ημερομηνία γιατί είναι παρατηρώντας τη συμπεριφορά ενός προσώπου που το άλλο πρόσωπο αποφασίζει αν αυτός ή αυτή αξίζει σχέση έχει με.
Υπάρχουν πολλά βιβλία που μπορούν να σας δώσουν 10 πρώτοι κανόνες ημερομηνία για τα κορίτσια και 10 πρώτοι κανόνες ημερομηνία για παιδιά. Αλλά, μέχρι να εφαρμόσουν αυτές τις προτάσεις με επιτυχία, δεν θα πετύχει στη ζωή αγάπης σας. Έτσι, περνούν από τα πρώτα μικρά μυστικά ημερομηνία ή την πρώτη εθιμοτυπία ημερομηνία που παρατίθεται στις επόμενες παραγράφους. Περισσότερα για χρονολόγηση.
Χρήσιμες Οδηγίες για το πρώτο σας ραντεβού
Ένα από τα πιο σημαντικά πρώτους κανόνες ημερομηνία για τους άνδρες και τις γυναίκες θα ήταν να ντύσει καλά και να φθάσουν στο σημείο όπου είστε υποτίθεται για να ανταποκριθούν «ημερομηνία» σας εγκαίρως. Με τον επίδεσμο με καλό τρόπο, θα δούμε καλό και να δημιουργήσει μια μεγάλη πρώτη εντύπωση. Φορέστε τα καλύτερα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας. Άνδρες θα πρέπει να φορούν ιδανικά επίσημη shirts και παντελόνια και ιδανικά ένα σακάκι για να πάει με αυτό. Μαζί με φορώντας ρούχα καλά, είναι σημαντικό για τους άνδρες και τις γυναίκες να είναι καλά καλλωπισμένο. Οι γυναίκες μπορεί να εξετάσει την ιδέα της φορώντας μακριές φούστες και μπλούζες ελκυστική. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη κι αν φορούν, τα ρούχα σας πρέπει να είναι καθαρά, σιδερώνονται και θα πρέπει να αισθάνονται άνετα σε αυτήν. Περισσότερα για το τι να φορέσει κατά μια πρώτη ημερομηνία.
Μόλις ανταποκριθεί ο συνεργάτης σας, χαιρετούν τον / μαζί της ένα ζεστό χαμόγελο και ένα «καλό βράδυ» θερμότερο. Ξεκινήστε την συνομιλία με κάποια γενικά θέματα όπως ο καιρός, το περιβάλλον, περιβάλλον του εστιατορίου, κλπ., για να ημερομηνία σας άνετη και θα σας κερδίζουν χρόνο για να ηρεμήσει. Μπορείτε να ξεκινήσετε δίνοντας κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Ζητήστε από το σύντροφό σας σε κάτι μοιραστούν για την προσωπική του ζωή, αλλά προσέξτε να μην κάνει το άτομο άβολα. Το πιο σημαντικό κανόνες για την πρώτη ημερομηνίες είναι να κρατήσει χαμογελαστός και απαντούν στις ερωτήσεις που έθεσε την ημερομηνία σας με έξυπνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε σε ποικίλα θέματα όπως η πολιτική αθλητικές, τις σχέσεις, κλπ Πριν κάνετε οποιαδήποτε δήλωση, σκεφτείτε δύο φορές και αποφεύγει οποιαδήποτε σχόλια για θέματα για τα οποία δεν έχετε καμία αυθεντικές πληροφορίες και που θα μπορούσαν να βλάψουν τα συναισθήματα των άλλων πρόσωπο.
Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι την πρώτη ημερομηνία προορίζεται για την κατανόηση του άλλου προσώπου καλά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μάθετε για το χόμπι συμφέροντα, και τις σκέψεις του άλλου προσώπου κατά την πρώτη ημερομηνία. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να παρουσιαστείτε με αυτοπεποίθηση και να μιλήσει η αλήθεια. Σημειώστε ότι τυχόν ψευδής ισχυρισμούς, θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη συνέχεια και εσείς θα καταλήγουν να είναι χαμένος στη σχέση (αν τελικά έχουν οποιοδήποτε). Ενώ μιλάτε να την / τον, μιλούν ευγενικά και μην χρησιμοποιείτε τυχόν σκληρά ή κακές λέξεις. Μίλα μόνο όταν το άλλο άτομο έχει τελειώσει ο ίδιος expressing και να αποφευχθεί η διακοπή στο ενδιάμεσο. Έπαινος του φίλου σου και να είναι μια καλή υποδοχής / οικοδέσποινα. Με ακόλουθους τρόπους πίνακα, ενώ έχετε δειπνήστε μαζί την πρώτη ημερομηνία σας, θα σας παρουσιάσει τον εαυτό σας ως αξιοπρεπείς και καλές ατομικές. Ένα από τα αστεία πρώτες ιδέες που σήμερα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την αίσθηση χιούμορ σας στο μέγιστο. Τις περισσότερες φορές, αυτό δημιουργεί μια ζώνη άνεσης και προσθέτει το καρύκευμα στη «δεν είναι και τόσο ενδιαφέρουσα« συνομιλία κατά τα άλλα.
Δεν πρέπει να είστε σε μια βιασύνη να δώσουν οποιοδήποτε είδος δέσμευσης μετά το πρώτο σας ραντεβού. Κατανόηση ένα πρόσωπο παίρνει το χρόνο και θα πρέπει να λάβει το χρόνο σας και να δεσμεύσει μόνο όταν είστε σίγουροι ότι σας αρέσει στο άλλο πρόσωπο. Για περισσότερα άρθρα για την πρώτη ημερομηνία, αναφέρεται: · πρώτον Ημερομηνία Συζήτηση θεμάτων · Τι πρέπει να κάνετε κατά την πρώτη ημερομηνία, Πράγματα που πρέπει να μιλήσει για τη θέσπιση ενός πρώτου ημερομηνία · Αυτά ήταν μερικά από τους πρώτους κανόνες ημερομηνία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Οι κανόνες αυτοί για την πρώτη ημερομηνίες είναι σημαντικές και για τις δύο - οι άνδρες όσο και γυναίκες. Όλα τα καλύτερα για το πρώτο σας ραντεβού!