Τυπική κώδικα ντυσίματος

Φόρεμα κωδικοί είναι οι πιο δύσκολο να ερμηνευτούν καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ή κατευθυντήριες γραμμές για να σας βοηθήσει. Πολλά μένει στο δικό φαντασία, ερμηνείες του και φυσικά την κοινή λογική. Ο κώδικας ενδυμασίας λέξη έχει χρησιμοποιηθεί τόσες πολλές φορές (συνήθως σε περιπτώσεις διαμάχες), που τώρα έχει χάσει ισχύ της. Ωστόσο, το μυστήριο του κώδικα ενδυμασίας ακόμη δολοπλοκίες πολλά! Λοιπόν, τι θα έπρεπε να φορούν ακριβώς, όταν το καλέσει λέει επίσημο κώδικα ντυσίματος ή ημι επίσημη ενδυμασία των επιχειρήσεων ή ίσως smart casual? Είμαι μπερδεμένος Επειδή, η επίσημη ενδυματολογικός κώδικας είναι συχνά η πιο εσφαλμένη ερμηνεία όλων των κωδικών ένδυσης, εμείς θα καταλάβουμε την ορθή ερμηνεία του επίσημου κώδικα ενδυμασίας.
Τι είναι ένα Τυπική κώδικα ντυσίματος
Ο όρος επίσημο ενδυματολογικό κώδικα έχει διαφορετική έννοια σε κάθε χώρα. Επίσης, το επίσημο ένδυμα για το γραφείο είναι διαφορετική από την επίσημη ενδυμασία σε πάρτι ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική κάνει. Έτσι, πρέπει κανείς να είναι ενήμεροι για το τι οφείλουν να φορούν σε ορισμένα ευκαιρία. Παρά το γεγονός ότι, η επίσημη ενδυμασία συχνά μεταφράζεται σε φόρεμα μαύρο / άσπρο γραβάτα και κοκτέιλ, μπορεί να μην είναι πάντα η περίπτωση. Διότι, αυτό είναι σίγουρα δεν είναι το είδος των ρούχων που θα φορούν σε εκδήλωση με επιχειρηματίες, που απαιτεί επίσημη ένδυση! Έτσι, αν και, μπορείτε να έχετε μια ασαφή ιδέα σχετικά με τον καθορισμό της τυπικής φθορά, που δεν είναι αρκετό για να σας πλεύσει κατευθείαν. Θα έπρεπε να γνωρίζουν τι είδους ενδυμασία είναι αποδεκτό ανάλογα με τη φύση των περιστάσεων.
Τυπική Dress Code στο Γραφείο? Όταν οι κανόνες γραφείο σας να σας ζητήσει να φορούν επίσημο ένδυμα, δεν μπορείτε να αμέλεια γι 'αυτό, όπως ενδυμασία σας αφορά άμεσα με τη φήμη της εταιρείας σας. Ο σκοπός της επίσημης φθορά στον γραφείου είναι να δημιουργήσουν μία επαγγελματική εικόνα των εργαζομένων, καθώς και την ίδια την οργάνωση. Το πρόσωπο που ασχολείται με πελάτες ή τους δυνητικούς εργαζόμενους, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με μια λεπτομερή επαγγελματικό και πεπειραμένο πρόσωπο. Δεδομένου παρακάτω είναι μια λίστα με επιτρεπόμενη ενδυμασία, σύμφωνα με επίσημη κώδικας ενδυμασίας στο γραφείο. Περισσότερα για το επαγγελματικό κώδικα ντυσίματος.
For Men? Κοστούμι Επιχειρήσεις με σκούρο χρώμα ή επίσημη παντελόνι σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο, ναυτικό, καφέ, κλπ. Τυπική πλήρη shirts μανίκια χωρίς σχέδια είναι επίσης αποδεκτό για όσο διάστημα βρίσκονται σε ελαφρύτερες αποχρώσεις. Μια τυπική ματιά στο γραφείο είναι ατελής χωρίς ισοπαλία, οπότε φροντίστε να φοράτε μια αντίστοιχη ισοπαλία. Τυπική δερμάτινα υποδήματα σε χρώματα, όπως το μαύρισμα, καφέ, μαύρο είναι κατάλληλες, ωστόσο, φροντίστε να Πολωνικά τους κάθε φορά που φοράτε. Κάλτσες θα πρέπει να είναι καθαρό και σε αποχρώσεις του καφέ ή βαθύ μπλε. Φοράτε κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ζώνες, μανικετόκουμπα, κλπ. Περισσότερα για ενδυμασία των επιχειρήσεων για τους άνδρες.
Για τις Γυναίκες? Business κοστούμι ή επίσημη παντελόνι με μια επίσημη σερτ ή μπλούζα είναι κατάλληλο για γραφείο. μήκους γονάτων φούστες σε ουδέτερα χρώματα είναι επίσης αποδεκτές, στα γραφεία. Ωστόσο, κάτι που τελειώνει above γόνατος δεν επιτρέπονται. Διατηρήστε το κόσμημά σας και συμπληρώνονται μέχρι ελάχιστο και να αποφύγει μεγάλα διακοσμητικά τσάντες. Υπερνικήσει τον πειρασμό της φορώντας στιλέτα και να πάνε για διαμερίσματα ή τακούνια πλατφόρμα. Τυπική ενδυματολογικός κώδικας για τα κορίτσια έχει να κάνει παίζοντας απλό Τζέιν, ενώ προβάλλοντας ακόμη ευφυΐα και τον επαγγελματισμό σας χωρίς να χάσουν θηλυκή γοητεία σας! Περισσότερα για τα επίσημα φορέματα για τα κορίτσια.
Τυπική Dress Code στο Party? Όταν το καλέσει για το κόμμα λέει επίσημο ένδυμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, δεδομένου ότι αυτό συχνά διαφέρει ανάλογα με τη δεοντολογία της χώρας. Τυπική κώδικα ντυσίματος σημαίνει λευκή ισοπαλία για τους άντρες και φόρεμα μπάλα για τις γυναίκες. Ημι επίσημη ενδυμασία περιλαμβάνει μαύρη γραβάτα για τους άνδρες και φόρεμα κοκτέιλ για τις γυναίκες. Ωστόσο, οι κανόνες συχνά δεν χρειάζεται να είναι πολύ αυστηρή και μια μικρή απόκλιση από τις προαναφερθείσες κώδικας ντυσίματος είναι αποδεκτό σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να μην φαίνονται overdressed ή πάρα πολύ απλό στην εκδήλωση. Κοινή λογική μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια σε αυτή την περίπτωση! Περισσότερα για τα επίσημα φορέματα κόμμα.
Τυπική Dress Code για συνέντευξη? Παρά το γεγονός ότι, δεν υπάρχει κώδικας ντυσίματος αφορά στη δουλειά ενδυμασία συνέντευξη, τις πιθανότητές σας να πηγαίνει στραβά, εάν φοράτε ένα επίσημο φόρεμα είναι πολύ λιγότερο. Ένα μεγάλο άκρη ενώ σάλτσα για συνεντεύξεις είναι ότι πρέπει πάντα να ντύνονται ανάλογα με την κουλτούρα της εταιρείας κάνετε αίτηση. Ωστόσο, ακόμη και αν η επιχείρηση έρχεται σε ολόκληρη ως τρόπος πάρα πολύ χαλαρή για κώδικα φόρεμα, μπορείτε ακόμα να μην πάει για συνέντευξη στο Μάντσεστερ Τζέρσεϋ σας sneakers Γιουνάιτεντ και! Μια έξυπνη casual φόρεμα ή μια επιχείρηση casual ένδυμα μπορούν να έρθουν σε βολικό σε τέτοιες περιπτώσεις. Εάν είστε ανίδεοι για το τι είναι επιχειρηματικό casual ένδυμα όλα τα σχετικά, τότε διαβάστε τα άρθρα μας για επαγγελματικούς λόγους casual για τους άνδρες και τις επιχειρήσεις casual για τις γυναίκες.
Διαβάστε περισσότερα για? Ημι επίσημη ενδυμασία? Business casual ένδυμα για γυναίκες? Casual Επιχειρησιακό Dress Code? Τι είναι το Επιχειρησιακό ενδυμασία? Έτσι, η επίσημη ενδυματολογικός κώδικας δεν είναι τόσο δύσκολο να σπάσει όπως να σκεφτείτε. Ελπίζω αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κερδίσει λίγο περισσότερο εικόνα σε επίσημες κώδικα ντυσίματος.