Πέλμα Δείκτης φοράτε

Οδήγηση οχήματος με φθαρμένα-out ελαστικά μπορεί να πολύ επικίνδυνη. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν ενδιαφερόταν για την κατάσταση των ελαστικών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους ακόμη και στο χρόνο. Πως ξέρουμε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα ελαστικά; Περιοδική επιθεώρηση των ελαστικών μπορεί να σας βοηθήσει σε προσδιορισμό τους κατάσταση και να αποφασίσει κατά πόσον θα τον αντικαταστήσει ή να μην όπως θα κάνατε για άλλα εξαρτήματα αυτοκινήτων. Μια πολύ γρήγορη επιθεώρησης δεν μπορεί σας βοηθήσει να πάρετε μια δεξιά ιδέα για την κατάσταση ελαστικού. Στις περιπτώσεις αυτές, φθορά του πέλματος δείκτες μπορεί να είναι μεγάλης βοήθειας. Ποιες είναι οι δείκτες φθοράς πέλματος; Πώς μπορείτε να εκτιμήσει την κατάσταση των ελαστικών με δείκτες φθοράς πέλματος; Ας μάθουμε.
Ποιες είναι οι δείκτες φθοράς πέλματος
Μολονότι, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν την χρήση των δεικτών φθοράς πέλματος, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι ανίδεοι για αυτό το σύστημα παρακολούθησης των ελαστικών. Έτσι, η γνώση σχετικά με αυτό το σύστημα μπορούν να είναι πραγματικά επωφελής για τον έλεγχο της ελαστικών για φθορά. Πέλματος δείκτες φθοράς είναι αυτά ανέκυψαν τμήματα, που διαμορφώθηκε στα αυλάκια των ελαστικών. Δεδομένου ότι αυτά δείκτες ή ράβδους κατασκευασμένο από καουτσούκ σκληρυμένο βρίσκονται ολόκληρη την σκαλίσματα πέλματος, δεν μπορούν να ορατά στο νέων ελαστικών. Σήμερα, περισσότερες αυτοκίνητα είναι τοποθετούνται ελαστικά που έρχονται με δείκτες φθοράς πέλματος, που τοποθετούνται γύρω από την περιφέρεια του ελαστικού. Κάθε ελαστικό έχει αρκετές δείκτες φθοράς πέλματος, ότι περίπου 1,6 χιλιοστά σε ύψος. Δείκτες φθοράς πέλματος ενεργούν όπως ένα σύστημα παρακολούθησης, που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα ελαστικά. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να διαβάσει δείκτες φθοράς πέλματος στα ελαστικά, προκειμένου να καθορίσει το βαθμό φθοράς. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αλλάξει ένα ελαστικό.
Πώς να χρησιμοποιήσει δείκτες φθοράς πέλματος
Σήμερα, γνωρίζουμε ότι πέλματος are φθοράς μπαρ δείκτης διαμορφώθηκε ανάμεσα στα πέλματα των ελαστικών και κάθε ελαστικό έχει αρκετά τέτοια μπαρ, που βρίσκονται μήκος της περιμέτρου του ελαστικού. Χρησιμοποιώντας δείκτες φθοράς πέλματος είναι μια από τις ευκολότερες μεθόδους για να καθορίσει την κατάσταση των ελαστικών. are πέλμα φορούν μπαρ δείκτης κατασκευασμένο από σκληρό ελαστικό, το οποίο μπορεί να μην είναι ορατό στα νέα ελαστικά, αλλά, όπως Καθώς το πέλμα φορά προς τα κάτω, αυτές οι ράβδοι γίνουν ορατές. , Σύμφωνα με τον ισχύοντα πρότυπα, οι δείκτες φθοράς θεραπεία εμφανίζονται στο ελαστικό μόνο όταν η πέλματος παίρνει φθαρεί μέχρι 1 / 16 της ίντσας. Μπορείτε να μετρήσετε την βάθος του πέλματος με ένα χάρακα για να διαπιστώσει αν στο ελαστικό πρέπει να αντικατασταθεί ή μη. Εάν η βάθος είναι υπερβαίνει 1 / 16 μιας ίντσας, τότε, δεν υπάρχει ανάγκη άμεσης αντικατάστασης ελαστικού. Εάν η βάθος είναι πιο κοντά στο 1 / 16 της ίντσας, τότε, θα πρέπει να σκεφτώ καινούρια ελαστικά στο άμεσο μέλλον. Αν είναι μικρότερη από το 1 / 16 της ίντσας, η άμεση αντικατάσταση των ελαστικών είναι απαραίτητη. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράγοντες, που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, κατά την ανάγνωση των δεικτών αυτών. Το πέλμα βάθος πρέπει να ληφθεί σε διάφορα σημεία κατά μήκος της περιμέτρου του ελαστικού, διότι, ενδέχεται να συμβεί η φθορά είναι συγκεντρωμένη σε μερικές περιοχές μόνο. Στις περιπτώσεις αυτές, ευθυγράμμιση των τροχών πρέπει να γίνει. Εάν η φθορά είναι ομοιόμορφη, τότε απαιτείται αντικατάσταση. Με λίγα λόγια, η προβολή των δύο έως τριών φθορά του πέλματος μπαρ δεικτών σε διαφορετικά σημεία, που είναι τουλάχιστον λιγότερο από 120 μοίρες, εκτός της περιφέρειας του ελαστικού, σημαίνει ότι αντικατάσταση των ελαστικών είναι απαραίτητη.
Διαβάστε περισσότερα για:? Συμβουλές για ελαστικών ασφάλεια και τη συντήρηση? Ελαστικό Ratings: Ταχύτητα Αξιολόγηση και το δείκτη φορτίου? Τώρα, ξέρετε πώς να ερμηνεύσει πέλματος δείκτες φθοράς των ελαστικών, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Αυτή η ενσωματωμένη στο σύστημα παρακολούθησης των ελαστικών είναι ένας από τους ευκολότερους μεθόδους για να διαπιστώσει τον βαθμό της φθοράς των ελαστικών. Έτσι, δεν ξεχνάμε να επιθεωρεί τα ελαστικά σας, τουλάχιστον μία φορά σε ένα μήνα.