Ακρυλικό Nails Κόστος

Εφαρμογή στη συνέχεια, την άρση των χρωμάτων καρφί είναι την πιο βαρετή δουλειά στο τέλος της ημέρας, καταγγέλλει Jenny. Είναι συνολική φρικιό μόδας και αγαπά να φορούν χρώματα νυχιών αντιστοίχιση με κοστούμια της. Αλλά μια μέρα παρατήρησε ότι, βαθμιαία της λευκά αφρώδεις νύχια έπαιρναν ωχροκίτρινο χρώμα και τη στιλπνότητα ήταν εξαφανίζονται. Σοκαρισμένος και έκπληκτοι με αυτό το ασυνήθιστο παρατήρηση, αποφάσισε να σταματήσει να φοράει Πολωνικά νυχιών καθημερινά. Εκείνη διαμαρτυρήθηκε to Roxie φίλη της, γυμνό καρφιά ματιά φρικτή στα χέρια χεριών και των ποδιών μου, Θα ήθελα να ήμουν αρκετά τυχερός να φορούν τεχνητά νύχια. Roxie έδωσε ένα στοχαστικό βλέμμα της και έπειτα αναφώνησε σε χαρά, hey Jenny γιατί δεν δοκιμάσετε το ακρυλικά νύχια; Φαίνονται όμορφη και αριστοκρατικό. Τζένη ανακουφίστηκε. Έχει καταφύγει αμέσως να πάει στο σαλόνι και να πάρει ακρυλικό σχέδια νυχιών με φυσικό θαμπό τα νύχια της. Μα σταμάτησε για μια στιγμή και ρώτησε Roxie, τι θα γίνει με την ακρυλική κόστος καρφί; Είναι πολύ ακριβό ή θα έρχονται στα πλαίσια του προϋπολογισμού μου; απάντηση Roxie ήταν απλός Είναι όλα σχετικά χρήματα μόδα και όχι.
Αλλά αν είναι η μία όπως Roxie και πρόθυμοι να ξέρετε για το κόστος Ακρυλικά καρφιά, μόλις διαβάσει το περιεχόμενο σε αυτό το άρθρο να γνωρίζει λεπτομέρειες.
Ακρυλικό Καρφιά? Ακρυλικό νύχια είναι επιπλέον νύχια προστίθενται στο άκρες των νυχιών ή το σύνολο του ελάσματος καρφί. Στην περίπτωση που τα νύχια σας δεν αναπτύσσονται, ή φαίνονται ζωής είναι μικρότερη και εύθραυστα, μπορείτε να επιλέξετε για ακρυλικές νύχια. Φαίνονται κομψό, εκλεπτυσμένο και χαριτωμένο. Ακρυλικά καρφιά μπορούν να κάνουν τα νύχια και τα δάχτυλα σας να φανεί περισσότερο. If νύχι σας διαλείμματα εύκολα, μπορεί ενισχύσει επίσης, καθώς αποτελεί τεχνητή παλτό μόλις πάνω το φυσικό καρφί. Εφαρμόζονται ως υγρό παλτά στα νύχια σας. Ένα μίγμα των μονομερών και πολυμερών γίνεται η οποία εφαρμόζεται στην άκρη των νυχιών ή ολόκληρης της βάσης των νυχιών. Τα μονομερή είναι το υγρό ακρυλικές όπως αιθυλο Methacrylate (EMA) or Μεθακρυλικά (ΜΜΑ), ενώ οι ακρυλικές σκόνες είναι πολυμερή. Όταν εφαρμόζεται για το καρφί, σκληραίνει γρήγορα και παίρνει τη μορφή ενός τεχνητού νυχιών. Υπάρχουν διάφορα σχέδια διαθέσιμα σε αίθουσες ή μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με την επιλογή σας. Ακρυλικά καρφιά τα ποσοστά θα ποικίλλει ανάλογα με τα σχέδια και την ποιότητα των πολυμερών. Περάστε από το ακόλουθο περιεχόμενο και μάθετε περισσότερα για ακρυλικά νύχια κόστος. Read more on ακρυλικό σχέδια καρφί.
Ακρυλικό υποδείγματα νυχιών των δικαστικών εξόδων? Getting ακρυλικά νύχια γίνεται σε αίθουσες θα είναι πιο ακριβά, δεδομένου ότι σας δίνουν την καλύτερη ποιότητα και τα τελευταία σχέδια των τεχνητών νυχιών. Κανονικά αφετηρία δολάρια 20 και την αύξηση των δαπανών σε του σχεδιασμού καρφί, and τα πρότυπα the αίθουσες. , Η τιμή μπορεί να ανέλθει στα $ 100 σε μερικές καλές αίθουσες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε την ακρυλική κιτ νύχια από την αγορά περιέχουν όλα τα υλικά που χρειάζονται για redacting τεχνητά νύχια ακρυλική. Τα πακέτα αυτά θα περίπου σας κοστίσει $ 10 για την απλούστερη σχέδια και ευκολότερη εφαρμογή. Το τίμημα κυμαίνεται ανάλογα με τον τύπο του ακρυλικού νύχια. Για παράδειγμα, ο χρυσός airbrushed καρφιά μπορεί να σας κοστίσει € 10 - € 24, ενώ η ιριδίζουσα ή γαλλικά συμβουλές συνήθως κοστίζει λιγότερο. Ακρυλικό κόστος καρφί θα είναι μικρότερη αν προτιμάτε να αγοράσετε το κιτ και να το εφαρμόσετε μόνοι σας. Καρφί σχέδια σπαρμένο με πέτρες και κοσμήματα, είναι δαπανηρά και μπορεί να κοστίσει τόσο υψηλό όπως $ 80 - $ 120. Ακρυλικό σκόνες καρφί διαφορετικών αποχρώσεων, όπως ελεφαντόδοντο, νέον, ασήμι, χρυσό, ροδάκινο, κ.τ.λ. κυμαίνονται από US $ 6 - 8 δολάρια. Έτσι, αυτή ήταν μια κατά προσέγγιση μελέτης σχετικά με ακρυλικό ποσοστά νυχιών.
Read more on? Πώς να υποβάλετε αίτηση Ακρυλικό καρφιά Πώς να κάνετε Ακρυλικό καρφιά Ακρυλικό Καρφιά περίθαλψη, την CARE, η πιο σημαντική ευθύνη για τις ακρυλικές νύχια σας. Πετρέλαιο τα νύχια everyday και να είναι προσεκτικοί για να μην ασκήσει πίεση στην νύχια σας. Φάκελος τις άκρες απαλά και δεν θαμνώνες ζωηρά. Είναι ασφαλές να φοράτε γάντια κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε οικιακές δραστηριότητες όπως καθαρισμό, το πλύσιμο και η έκθεση σε απορρυπαντικά και τις χημικές ουσίες μπορούν να αποχρωματίσουν τα νύχια. Μπορείτε να αφαιρέσετε το καρφί με μπογιά ασετόν και στη συνέχεια να εφαρμόζουν επιδερμίδα πετρελαίου ενίσχυσης σε προστατεύει την τεχνητή ακρυλική παλτό και τη στιλπνότητα.
Read more on? Ακρυλικό Nail Φροντίδα? Πώς να απογειωθεί ακρυλικά νύχια Εύκολα? Ακρυλικά νύχια κόστος είναι αρκετά προσιτό. Φαίνονται όμορφα, χαρισματικός και αξίζει να δοκιμάσετε. Gals, φτάσατε δοκιμάσετε αυτήν trendy μόδας.