Δάσκαλος Δώρα Ανατίμηση

Το έργο της εξαιρετικής δασκάλου είναι να τονωθεί η φαινομενικά απλοί άνθρωποι σε ασυνήθιστες προσπάθεια. Οι σκληρές πρόβλημα δεν έγκειται στην αναγνώριση νικητές: είναι στη λήψη νικητές από τους απλούς ανθρώπους. - Patricia Κ. Σταυρού
Αφού οι γονείς μας, οι εκπαιδευτικοί είναι αυτοί που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός φοιτητή. αξία τους για τις προσπάθειές τους, δεν μπορεί να επιστραφεί, αλλά μπορούν σίγουρα να ανταμείβεται από ένα αίσθημα σεβασμού και τιμής.
Προσαρμοσμένη Δώρα Ανατίμηση Καθηγητών
Ως ανταμοιβή, ό, τι μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, εκτός από τα δώρα εκτίμηση των εκπαιδευτικών. Αν θέλετε να δώσετε ένα δώρο στον καθηγητή σας για τα πράγματα που έχει κάνει για όλους σας όλα αυτά τα χρόνια, μπορείτε είτε να πάρετε ένα έτοιμο δώρο ή να αγοράσετε ένα απλό δώρο και να το προσαρμόσετε τον τρόπο που νομίζεις ότι ο καθηγητής σας θα αγαπήσουν και να εκτιμήσουν . Για το δάσκαλο να αισθάνεται σεβασμό σας και την τιμή προς την, προτείνεται να προσαρμόσετε το δώρο με τη δική απλά σας δημιουργίες. Ωστόσο, σίγουρα υπάρχουν κάποια έτοιμα τα δώρα που είναι κατάλληλα να παρουσιάζονται στον καθηγητή σας. Δάσκαλος Δώρα εκτίμηση μπορούν να δοθούν σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου, όπως τα γενέθλιά της, οι εκπαιδευτικοί ημέρα, η ετήσια λειτουργία του σχολείου, ή οποιαδήποτε άλλη ειδική μέρα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Καθηγητών Εκτίμηση Ideas? Λόγια να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο? Καλές ιδέες για το Δάσκαλο Ανατίμηση δώρα
Δάσκαλος καλάθια δώρων ανατίμηση είναι οι καλύτερες επιλογές, εάν ολόκληρη την τάξη έχει αποφασίσει να δείξει τον σεβασμό τους προς τον δάσκαλό τους. Στο καλάθι, μπορείτε να προσθέσετε ένα ευρύ φάσμα των καλούδια που ο δάσκαλός σας αγαπά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκπαιδευτικοί ήθελε να διαβάσει πολλά βιβλία. Μπορείτε να πάρετε την ευκαιρία να παρουσιάσω δάσκαλό σας με ένα βιβλίο που νομίζετε ότι είναι του ενδιαφέροντός της, όπως ένα βιβλίο μυθιστόρημα ή η ιστορία.
Παρουσιάζοντας μια ταινία DVD από μια καλή-στην ταινία-ρολόι μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα δώρο για το δάσκαλό σας. Υπάρχουν πολλές ταινίες που αξίζουν ένα ρολόι για τους δασκάλους? such as Αντίο, ο κ. Chipps, το Home Καθηγητές, Επικίνδυνα μυαλά, School Ties, κλπ. Άλλες απλές δώρα περιλαμβάνουν ένα στυλό, σε συσκευασία δώρου με διάφορα είδη καραμέλες, ένα χαρτοφυλάκιο για τη διεξαγωγή των εγγράφων της, ένα μαντήλι, ένα πορτοφόλι, και πολλά άλλα καλά πράγματα.
Μια καλή και η πιο φθηνή λύση είναι να αγοράσει μια μεγάλη κάρτα από το κατάστημα, να το πάρει υπογράφεται από όλους τους μαθητές με τα καλά τις επιθυμίες, και να το παρουσιάσει στον καθηγητή σας. Είναι σίγουρο ότι θα είναι σε επαφή με την προσπάθεια και την αγάπη προς το μέρος της περιόδου αυτής. Μπορείτε ακόμη και δώρο ένα καθημερινό αρμόδιο για το σχεδιασμό της, η οποία θα είναι χρήσιμη στην καθημερινή εργασία της. Μια κορνίζα με την εικόνα όλων των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι μια πολύ αξέχαστη και πολύτιμο δώρο φωτογραφιών.
Άλλα δροσερά ιδέες δώρο μπορεί να είναι μια κούπα καφέ, ένα μπρελόκ, ή ένα σάλι και μήνες ψυχρότερες. Ένα κουτί γεμάτο με ποικιλία από σοκολάτες μπορούν επίσης να δοθούν μακριά ως δώρο για το δάσκαλό σας. Αν δεν προτιμάτε σοκολάτες ως δώρα, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς, σπιτικά κουλουράκια. Διακόσμηση κεριά και κηροπήγια μπορούν να θεωρηθούν ως καλή σας ευχαριστώ τα δώρα.
Διαβάστε περισσότερα για: · διδάσκων Δώρο ιδέες, ιδέες δώρων για τους εκπαιδευτικούς από φοιτητές, σπιτικά δώρα για εκπαιδευτικούς; Αυτά είναι μερικά καλά δώρα εκτίμηση των εκπαιδευτικών που μπορείτε να σκεφτείτε για την έκφραση σεβασμού σας προς το δάσκαλό σας. Αν είστε σκέψης εξατομικευμένα δώρα? Αυτό μπορεί να γίνει με τη ζωγραφική και το χρωματισμό τα δώρα στο δικό σας τρόπο.