Πώς να καθαρίσει τηλεόραση LCD

LCD TV διατίθεται στην εστιακό τοίχο του καθιστικού σας, δίνει σίγουρα ένα κομψό βλέμμα στο χώρο. Αλλά ξεσκονίζονται, ακυρωθεί και ανομοιογενής οθόνη ακριβώς να κάνει το LCD βλέμμα ελκυστική. Πολλές φορές έχουμε την επαφή με βρώμικα χέρια ή λιπαρό, που αφήνει τα δακτυλικά αποτυπώματα στην οθόνη. Το χειρότερο πράγματα είναι, ότι παχιά κηλίδες μπορούν να επηρεάσουν τη σαφήνεια. Υπάρχει ένας αριθμός των προϊόντων καθαρισμού στο εμπόριο ως καλύτερες για να καθαρίσετε τις οθόνες τηλεόρασης, το γυαλί και άλλες επιφάνειες, αλλά είναι αυτοί ασφαλή! Θυμηθείτε ότι οθόνη LCD χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα και η τακτική των προϊόντων καθαρισμού πρέπει να αποφεύγεται αυστηρά για το σκοπό αυτό. Έτσι, πώς να καθαρίσετε την LCD τηλεόραση; Εδώ είναι μερικοί καλύτερους τρόπους καθαρισμού LCD τηλεόραση.
Τρόποι για να Καθαριότητα οθόνη LCD TV
Διαβάστε το εγχειρίδιο First? Θυμάστε ότι, πριν να επιλέξουν οποιαδήποτε τρόποι καθαρισμού LCD TV, μπορείτε απλά να διαβάσει στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξέρετε για το σωστό τρόπο για να καθαρίσετε και το δικαίωμα των προϊόντων που θα χρησιμοποιείται για τηλεόραση LCD σας. Ίσως να ενδιαφέρονται για το πώς κάνει μια δουλειά LCD τηλεόραση.
Προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνονται ενώ Καθαρισμός? Πριν ξεκινήσετε να καθαρίσετε τηλεόραση LCD, πρέπει να λάβετε μερικά πράγματα υπόψη. Πρώτον, σβήστε την τηλεόραση. Στην οθόνη της τηλεόρασης LCD είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί εύκολα να γρατσουνιστεί. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας μία πολύ μαλακό και καθαρό ύφασμα είναι απαραίτητη. Μαλακό το βαμβάκι είναι το καλύτερο. Φανέλα είναι μια δημοφιλής επιλογή. Να μην επιλέξουν την εφημερίδα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα, ή άλλα τέτοια προϊόντα. Μην ψεκάζετε το προϊόν απευθείας πάνω από την οθόνη, δεδομένου ότι μπορούν να χυθούν στο πλαίσιο τηλεόραση. Επίσης, δεν εφαρμόζουν πίεση πέρα ​​από την οθόνη, ενώ καθαρισμό, αυτό μπορούσε να οδηγήσει σε εκείνο το τμήμα της οθόνης having νεκρά εικονοκύτταρα. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε απώλεια της εικόνας σε αυτό το τμήμα ή ολόκληρη την οθόνη. Κρατήστε μακριά την τακτική χρήση ισχυρών χημικών ουσιών όπως το αλκοόλ, με βάση την αμμωνία καθαριστές, ή προϊόντα καθαρισμού παραθύρων. Θυμηθείτε ότι το LCD σας πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο.
Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καθαριότητα? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τα ακόλουθα συστατικά για τον καθαρισμό οθόνες LCD τηλεόραση. Φιλτραρισμένο νερό, απεσταγμένο νερό, αναψυκτικά υγρό σαπούνι, ισοπροπυλική αλκοόλη, βενζίνη πετρελαίου, ξύδι διαλυμένο σε απεσταγμένο νερό, εμπορικοί καθαριστές γυαλιού ιδιαίτερα σχεδιασμένο για οθόνη LCD τηλεόραση είναι όλα ασφαλή για χρήση. Θα πρέπει αυστηρά να αποφεύγουν τη χρήση του νερού της βρύσης, αμμωνία, η αιθυλική αλκοόλη, αιθυλική οξύ, ακετόνη, τολουόλιο, χλωριούχο μεθύλιο, εμπορικοί καθαριστές γυαλιού που περιέχουν αμμωνία για να καθαρίσετε τηλεόραση LCD. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό με το ξίδι.
Δικαίωμα Διαδικασία καθαρισμού? Για την καθημερινή καθαριότητα της οθόνης LCD, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί και σκουπίστε απαλά τη σκόνη από την οθόνη και το σκελετό. Use μπατονέτα για να καθαρίσετε τη σκόνη δυσπρόσιτες περιοχές, όπως είναι το πλαίσιο και τις γωνίες. ? Με τις σωρευμένες σκόνης, λαμβάνει ένα μαλακό πανί, βρέξτε χρησιμοποιώντας μία από τις προαναφερθείσες λύσεις και απαλά σκουπίστε την σκόνη. Μακριά οριζόντιες και κάθετες κινήσεις αρκούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2-3 περισσότερα κτυπήματα για να το καθαρίστε καλά. ? Αναρωτιέστε πώς να καθαρίσει τα δακτυλικά αποτυπώματα LCD οθόνη της τηλεόρασης ή άλλο λιπαρό, βρώμικο σημάδια πάνω από αυτό, το οποίο θα μπορούσε να μείνει μετά τον καθαρισμό; Απλά βρέξτε μια μπατονέτα ή γάζα αφρό και μόλις καθαρίσετε το λερωμένο σημείο. Μην καθαρίζετε με πίεση. Μπορείτε να εφαρμόσετε φυσιολογική πίεση και τρίψτε μερικές φορές για να καθαρίσει εντελώς. ? Οι παραπάνω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε την LCD τηλεόραση με ασφάλεια και με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, τους ακολουθήσουν και να απολαύσετε τη θέα και τη σαφήνεια της τηλεόρασής σας!