Πώς να είναι Χρόνια στη ζωή

Αν θέλετε να είστε ευτυχείς, θα. Leo Tolstoy απαντά στην αιώνια ερώτηση που στοιχειώνει το μυαλό του κάθε θνητός άνθρωπος σε μία μόνο γραμμή. Γιατί η ευτυχία έχει να είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθούν, όταν αυτό εξαρτάται μόνον από εμάς; Τα νεογέννητα μωρά είναι ο ευτυχέστερος πολλά στον κόσμο, που δεν φοβούνται, δεν ανησυχεί για το μέλλον, όχι κακίες και δεν προκαταλήψεις για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Δυστυχώς, καθώς μεγαλώνουμε, κοσμικές ανησυχίες start λειτουργίας, μέχρι way τους κατά το μυαλό μας. Τελικά, έχουμε γίνει τόσο κατείχαν αυτές οι ανησυχίες που έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει ευτυχία. Τότε, μια μέρα προστίμου, ξημερώνει επάνω μας πόσο δυστυχισμένος είμαστε και σ 'αυτήν, η επιδίωξη της ευτυχίας αρχίζει. Αν έχετε αρχίσει την αναζήτησή σας για το πώς να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή, στη συνέχεια, διαβάστε τις ακόλουθες συμβουλές. Για περισσότερα, διαβάστε: τη μόνη βελτίωση.
Πώς να είναι ευτυχισμένοι στην ζωή σας
Κάντε μια επιλογή? Η ευτυχία είναι θέμα επιλογής. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να είναι ευτυχισμένος ή να επιλέξετε άλλο τρόπο. Είναι τόσο απλό. Ένα άτομο που ξέρει πώς να είναι ευτυχισμένοι, θα είναι πάντα ευτυχισμένος, δεν έχει σημασία τι κατάσταση θα τον βάλει μέσα. Από την άλλη μεριά, ένα πρόσωπο που βρίσκει πάντοτε λάθη με όλους και τα πάντα γύρω του, δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος, δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθεί. Έτσι, αν θέλετε να είστε ευτυχείς, κάνουν την επιλογή τώρα, αυτή τη στιγμή και θα έχετε πραγματικά αισθάνεστε καλύτερα.
Περνάμε ωραία? Όταν χαμογελάτε ή γέλιο, τους μυς στο πρόσωπό σας διεγείρουν τον εγκέφαλο να εκκρίνει «happy χημικές ουσίες." Αυτές οι χημικές ουσίες προκαλούν ένα αίσθημα ευεξίας μέσα σου, που με τη σειρά σας κάνει ευτυχισμένη. Ως εκ τούτου, βρίσκουν χιούμορ τα πάντα γύρω σου. Γέλιο σε σας, κοροϊδεύουν τα προβλήματα, το γέλιο σου σε λίγο τις ανησυχίες σας και στη συνέχεια να δούμε τι διαφορά κάνει στη ζωή σας. Ακούγεται ανόητο, αλλά κάνει δουλειά!
Ξεχνάμε και Συγχωρέστε · εάν πραγματικά θέλετε να είστε ευτυχείς πρέπει να ξεχάσουμε mistakes των άλλων και να τους συγχωρήσει. Κρατώντας μνησικακία ενάντια σε τους θα σας κερδίσουν τίποτα, αντ 'αυτού θα σας κάνει ακόμη πιο δυστυχισμένος. Δεν χρειάζεται να είναι μια άγια εικόνα και να έχουν μια πολύ μεγάλη καρδιά. Απλά να αφήσουν τις αστοχίες των άλλων σε κάθε πότε-πότε σας βοηθά για να είναι ευτυχισμένος. Διαβάστε επίσης την προσωπική ανάπτυξη.
Blast το παρελθόν? Συχνά, οι σκοτεινές σκιές μας από το παρελθόν αργαλειού μεγάλο πάνω μας παρόντος και του μέλλοντος. Καταστρέφουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας και να μετατραπεί σε μια κακή μνήμη, η οποία και πάλι έρχεται να μας στοιχειώσει. Ως εκ τούτου, ας πάει του παρελθόντος σας και τυχόν κακές αναμνήσεις που συνδέονται με αυτό. Κόψτε κάθε σειρές από το παρελθόν που μπορεί να σας κατοχή και σας εμποδίζει να οδηγεί μια ευτυχισμένη ζωή με τη σημερινή. Διαβάστε περισσότερα για την εμπιστοσύνη.
Μάθετε να δίνετε · "δίνει" είναι μια πάρα πολύ ικανοποιητική εμπειρία και τη χαρά της προσφοράς δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια. Δίνοντας κάτι, είτε πρόκειται για τον πλούτο, την τέχνη, τις δεξιότητες, τη σοφία, και ευτυχίας στη ζωή σας. Εκείνος που δίνει σε όλους τη ζωή τελειώνει οδηγεί μια ευτυχισμένη ζωής από αυτόν που επικεντρώνεται μόνο από την χρήματος ή που απορρέουν μεγάλα κέρδη.
Αναπτύξει ένα όραμα? Πώς βλέπετε τα πράγματα γύρω από σας εξαρτάται από τη δική σας άποψη. Αν έχετε μία πολύ θετική προοπτική για τη ζωή, θα αναπτύξει ένα όραμα, όπου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάντα στην εύνοιά σας. Ως εκ τούτου, θα βρείτε τίποτα λάθος να διαμαρτύρονται για. Αυτό θα σας κάνει ευτυχισμένο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Για περισσότερες σχετικά με το πώς να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή, ως εξής:? Πώς να είναι ευτυχής είναι ενιαία, πώς μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με σεαυτον · Πώς θα επιτευχθεί η ευτυχία πρέπει να κατανοήσει πως η ευτυχία είναι κατάσταση του μυαλού. Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχής ή δυστυχής, αν δεν το επιτρέπουν. Έτσι, η απάντηση στο ερώτημα «πώς να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους» αποκλειστικά και μόνο βρίσκεται μέσα σου. Θα ήθελα να κλείσω αυτό το άρθρο ε ένα από τα αγαπημένα μου "πώς να είμαστε ευτυχισμένοι εισαγωγικά» από τον Alexandre Dumas η οποία λέει, Δεν υπάρχει ούτε happiness ουτε δυστυχία στον κόσμο? Υπάρχει μόνο η σύγκριση της ένα κράτος στο άλλο, τίποτα περισσότερο. Αυτός που έχει αισθανθεί τη βαθύτερη θλίψη είναι σε καλύτερη θέση να βιώσουν υπέρτατη ευτυχία. Πρέπει να ένιωσε τι είναι να πεθάνει, ότι θα μπορούν να εκτιμούν τις απολαύσεις της ζωής.