Αναπνευστικές Ασκήσεις για το τραγούδι

Μπορεί να είναι προικισμένος με μια αγγελική φωνή και το ταλέντο τραγούδι, αλλά η ικανότητα να τραγουδήσει tunefully για πολλές ώρες δεν είναι κάτι που έρχεται φυσικά. Θα πρέπει να εργαστούν για να κάνει τον εαυτό σας σε θέση αρκετά για να τραγουδήσουν μελωδικά. Το κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι να εκτελεί ασκήσεις αναπνοής για το τραγούδι. Τούτο θα βοηθήσει να ενισχυθεί η φωνή σας με συνέπεια και να τραγουδήσει με ορθό τρόπο. Πήγαινε μέσω του λογαριασμού του για να μάθουν για κάποια πολύ αποτελεσματική ασκήσεις αναπνοής για τραγουδιστές. Διαβάστε παρακάτω για ασκήσεις τραγούδι.
Σημασία της Αναπνοής Ασκήσεις για το τραγούδι
Όταν αναπνέετε κανονικά, έχετε την τάση να περιλαμβάνουν ένα ρηχό εισπνοής και ένα ακόμη εκπνοής. Υποσυνείδητα You τείνουν να κάνει ένα διάλειμμα, πριν την θέσετε ξανά. Ωστόσο, όταν τραγουδούν οι φράσεις ενός τραγουδιού, θα πρέπει να εισπνέουν γρήγορα και εκπνεύστε αργά. Πέρα όμως από αυτές ένα στυλ αναπνοή, θα πρέπει να διατηρηθεί η κατάλληλη στάση σώματος. Όταν αναπνέετε κατά ελεγχόμενο τρόπο, είστε σε θέση να τραγουδήσει πιο αποτελεσματικά. Αλλά ελεγχόμενη αναπνοή δεν έρχεται σε εσάς φυσικά. Θα πρέπει να ασκήσετε σκληρά για να αναπνεύσει κανονικά για το τραγούδι. Εδώ έγκειται η σημασία της καλής ασκήσεις αναπνοής για το τραγούδι. Ας μάθουμε για κάποια ασκήσεις αναπνοής που μπορούν να σας βοηθήσουν να εισπνέετε, εκπνέετε και θέτει που απαιτούνται για το τραγούδι γρήγορα. Διαβάστε στο τραγούδι συμβουλές για αρχάριους.
Αναπνοή Άσκηση για Εισπνοή: Τραγουδάω ένα τραγούδι απαιτεί τη λήψη πλήρη αναπνοή ή γρήγορα μια γρήγορη εισπνοή, επειδή θα πρέπει να ταιριάζει με τα φωνητικά σας με μουσικά όργανα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διερευνήσει δικό σας τρόπο λήψης αέρα in. Υπάρχει μια απλή άσκηση για αυτό. Νιώστε ότι ο αέρας είναι πραγματικά βαρύ όπως το λάβει in Feel ότι αυτή εμπίπτει κάτω από τον αφαλό σας. Αφήστε την πτώση ανάσα στο εσωτερικό σας γρηγορότερα. Η ιδέα πίσω από αυτές τις δράσεις είναι να απεικονίσει τον αέρα να είναι βαρύ, αλλά πέφτουν γρήγορα στο σώμα σας. Αυτή η αίσθηση πλήρωση των πνευμόνων με τη γρήγορη αέρα είναι πώς είστε υποτίθεται για να εισπνεύσει για το τραγούδι. Μπορείτε να βρεθείτε χασμουρητό πολλά. Πραγματικά, αυτό έρχεται φυσικά όπως το σώμα σας παίρνει συγχέεται με τις διαφορετικές ποσότητες αέρα που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της πρακτικής.
Αναπνοή Άσκηση εκπνοής: Πρέπει να έχουν μια συνεπή και απρόσκοπτη εκπνοής για το τραγούδι. Αναπνοή με τέτοιο τρόπο σας βοηθά να τραγουδήσει διάφορα υψηλά απαιτητικές σημειώσεις και καιρό αργή φράσεις καλά. Η καλύτερη άσκηση της αναπνοής για τραγουδιστές για να εκπνέουν κανονικά είναι να φυσήξει ένα φτερό γύρω από ένα δωμάτιο. Προσπαθήστε να το φυσήξει ψηλά στον αέρα. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο ρεύμα αέρος για να το πάρουν να ανεβάσουμε. Προσπαθώντας να κρατήσει το πούπουλο στον αέρα, ανακοίνωση για ποιο μέρος του κινεί το σώμα σας. Θα αισθανθείτε ότι στην κοιλιά σας έχει αργά επανέλθει στο φυσιολογικό και το στήθος σας έχει μείνει ίδια θέση. Κατά το τέλος αυτής, θα νιώσετε την ανάγκη να ληφθεί αμέσως βαθιές και γρήγορες αναπνοές.
Αναπνοή Άσκηση για Στάση Συντήρηση: Η διατήρηση ενός καλή στάση του σώματος είναι πολύ σημαντικό για το τραγούδι που σας επιτρέπει να έχουν μια βαθιά ανάσα και πλήρες. Διατηρώντας το σώμα σας πάρα πολύ άκαμπτη και διάφραγμα σας κλειδωμένο σας οδηγεί να αναπνέετε σωστά. Έτσι, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είναι σε μια σωστή στάση του σώματος, ενώ το τραγούδι. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσει μια χαλαρή και αβίαστος στάση του σώματος, ενώ το τραγούδι. Ένα από αυτά είναι εν συντομία περιγράφεται εδώ. Ξαπλώστε στο πάτωμα με ένα βαρύ βιβλίο στην κοιλιά σας. Εισπνεύστε και δείτε το βιβλίο ανεβαίνει. Εκπνεύστε και παρατηρήσετε ότι έρχονται πίσω στο αρχικό επίπεδο. Επίσης, προσπαθήστε να αισθανθείτε το αίσθημα στο εσωτερικό του σώματός σας.
Αναπνοή Άσκηση για προθέρμανση: ρολά χείλος είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις αναπνοής για τραγούδι ζεσταθεί. Ο σκοπός αυτής της άσκησης είναι να χαλαρώσει τα χείλη. Για να ξεκινήσετε, τοποθετήστε τα χείλη σας από κοινού. Exhale such that air passes between the lips and causes them to flap. Αναπνοή κανονικά, κάντε το για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Εκτελέστε αυτό το ζεστό-up άσκηση αναπνοής για 3 - 4 λεπτά. Προσπαθήστε να διατηρήσουν τις χείλη ζαριά για όσο σας είναι άνετο για σας.
Διαβάστε σχετικά:? Singing Τεχνικές, πώς να βελτιώσετε την Τραγουδώντας φωνής-Θα πρέπει να ασκήσετε τα παραπάνω δίνεται ασκήσεις αναπνοής για το τραγούδι με πειθαρχία και αποφασιστικότητα για να ενισχυθεί η φωνή σας και να ενισχύσει την ικανότητα τραγούδι. Θα προσέξετε είστε σε θέση να διατηρήσουν τον ήχο καλύτερα και να τραγουδήσεις σαφέστερα. Εδώ θα βρείτε μια εκπληκτική βελτίωση στην τραγούδι παρουσιάσεις σας μέσα σε μερικούς μήνες. Εδώ σας εύχεται μια φανταστική καριέρα της στο τραγούδι!