Καλύτερο Ιδρύματος για Λιπαρό Δέρμα

Βρίσκοντας το τέλειο ίδρυμα που δεν είναι μόνο ταιριάζει χρώμα του δέρματός σας, αλλά είναι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας είναι πραγματικά δύσκολο. Αυτό γίνεται κατά μείζονα λόγο, όταν έχετε λιπαρού δέρματος. Εάν επιλέξετε μια υγρή βασίζεται θεμέλια για το δέρμα σας, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη λάμψη και την εμφάνιση των breakouts. Και αν επιλέξετε μια σκόνη που βασίζονται ίδρυμα, έχει την τάση να ξύνω πολύ γρήγορα και δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα ή δύο. Έτσι που είναι το καλύτερο θεμέλιο για λιπαρό δέρμα; Λοιπόν, για να δοθεί απάντηση στο ερώτημα, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε πώς τον τύπο του δέρματός σας είναι διαφορετική από την κανονική και ξηρό δέρμα και μερικά κόλπα, ενώ επιλέγοντας την καλύτερη βάση για το λιπαρό δέρμα.
Επιλέγοντας το καλύτερο θεμέλιο για Λιπαρό Δέρμα
Τι είναι το θεμέλιο μακιγιάζ; It is μακιγιάζ που είναι υγρό ή σκόνη που βασίζονται που σας βοηθά να να δώσει την εμφάνιση ενός ακόμα δέρματος και κρύβει τις ατέλειες. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξεταστεί αγοράζοντας ένα ίδρυμα είναι το ποσό κάλυψης που θα έχουν ανάγκη. Εάν έχετε ένα σχετικά απαλό δέρμα που είναι απαλλαγμένο από στίγματα και κηλίδες, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ελαφρύ φιμέ moisturizer για την καθημερινή φθορά. Σας παρέχει κάλυψη, ενώ θα αφήσουμε αναπνέει δέρμα σας. Αλλά αν δέρμα σας απαιτεί περισσότερη κάλυψης και είστε σχεδιάζουν να μεταβούν στις ένα σημαντικό γεγονός ή μέρος, τότε χρειάζεστε σίγουρα ένα καλό θεμέλιο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν πάτε για ψώνια για ίδρυμα είναι ο τύπος του δέρματός σας. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα κατόπιν επιλέξτε ένα ίδρυμα που είναι πετρέλαιο ελεύθερος που είναι μη comedogenic. Σκόνη βασίζεται ιδρύματα που έχουν ματ αποτέλεσμα είναι πολύ αποτελεσματικά για τον έλεγχο λάμψη σε άτομα με λιπαρό δέρμα. For ατόμων που έχουν επιδερμίδες με ένα λιπαρό ζώνη Τ, είναι καλύτερο να επιλέξει ίδρυμα που έχει μια κρέμα σε σκόνη βάσης. Δεδομένου ότι τα περισσότερα μακιγιάζ για λιπαρό δέρμα τείνει να πάρει πιο σκούρο από την πορεία της ημέρας, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα ίδρυμα που είναι μια σκιά ελαφρύτερο από τον τόνο δερμάτων σας.
Μην εφαρμόζετε το ίδρυμα απευθείας στο δέρμα σας. Εφαρμόστε πρώτα ένα φως βάση στο δέρμα σας έτσι ώστε το ίδρυμα δεν έχει cakey εμφάνιση και μπορεί να γλιστρούν σε πιο ομαλά στο δέρμα σας. Εφαρμόστε ίδρυμα με τη βοήθεια σφουγγάρι για τα μεγαλύτερα κάλυψη και να κρύψει τις ατέλειες. Μην έχει κίνητρα ώστε να εφαρμόζεται μεγάλη dollop του ιδρύματος on σφουγγάρι σας και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Λιγότερο είναι πιο. Πάρτε ένα μικρό ποσό θεμελίωσης και συνδυάσουν μέσα ανοδικές κινήσεις μήκος της σαγόνι και μάγουλα. Μια ελαφρά κάλυψη δεν θα είναι μόνο σας κάνουν να δείχνετε πιο φυσικό αλλά και θα διαρκούν περισσότερο. Μετά την εφαρμογή το θεμέλιο, απαλά ισχύουν πιέζεται σκόνη στο πρόσωπό σας με τη βοήθεια μια ριπή σκόνη να θέσουν τα θεμέλια. Αυτό δεν θα σας δώσει μια φρέσκια ματιά, αλλά η πίεση σε σκόνη που θα βοηθήσει στην απορρόφηση του πλεονάζοντος πετρελαίου. Εάν έχετε πολλές φακίδες ή δυσχρωμιών στο δέρμα σας, ο καλύτερος τρόπος να τα κρύψει είναι η χρήση ενός καλό concealer ποιότητα. Το καλύτερο θεμέλιο για λιπαρό δέρμα μετάλλευμα makeup, καθώς παρέχουν μια καλή φυσική κάλυψη με κανένας του cakiness που εμφανίζεται σε παραδοσιακές βάσεις. Use κοκκινίζει σκόνη και αυστηρά αποφεύγουν να χρησιμοποιούν υγρά και κοκκινίζει κρέμας που τείνουν να γίνουν πανσέτα. Read more on? Make Up για λιπαρό δέρμα? Καλύτερο Μακιγιάζ λιπαρό δέρμα? Πώς να επιλέξει το τέλειο Ίδρυμα? Ορισμένες από τις καλύτερες βάσεις για το λιπαρό δέρμα είναι Clinique Stay True Μακιγιάζ, Lancome Adaptive Συνεχής Skin Balancing μακιγιάζ, σεμινάρια Sheer Ματ Ιδρύματος, Maybelline Pure Ορυκτών Ίδρυμα, Revlon Ίδρυμα Ορυκτών Colorstay, Lauder Estee Φοράτε Double Light Makeup Stay-in-Place και Diorskin Icone Τέλεια Φωτογραφία Makeup Creme-to-Σκόνη. Θυμηθείτε ότι το καλύτερο θεμέλιο για λιπαρό δέρμα και τους μεγάλους πόρους είναι εκείνο που σας δίνει φωτεινή τελειώσει χωρίς κανένα ίχνος λάμψη και διαρκεί για περισσότερο από έξι έως οκτώ ώρες.