Fake Διακόσμηση Χιόνι

Εάν προγραμματίζετε να φιλοξενήσετε ένα συμβαλλόμενο μέρος χιονιού, κάντε μια γυάλινη σφαίρα με χιόνι ή να διακοσμήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, είμαι βέβαιος ότι θα είναι επικεφαλής της αγοράς να αγοράσουν ψεύτικο χιόνι. Αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε ψεύτικο χιόνι στο σπίτι? Αναρωτιέστε πώς να κάνει ψεύτικο χιόνι στο σπίτι? Είναι απλό και δεν θα είχατε να ανησυχείτε για έξοδα εμπλέκονται στην ψεύτικο διακόσμηση χιόνι για κόμμα σας. Δεν είναι εκπληκτικό! Τα παιδιά που απολαμβάνουν τεχνών και χειροτεχνίας, θα έχετε έναν μεγάλο χρόνο με ψεύτικο χιόνι διακόσμηση. Παρόλο πραγματική χιόνι είναι διασκέδαση όταν πρόκειται να καθιστώντας αγγέλους χιόνι ή άνδρες χιόνι και πάλες χιονοστιβάδας. Αλλά, σε χώρους όπου δεν χιόνι πολύ, ψεύτικο χιόνι είναι μια μεγάλη επιλογή. Πάρκα ψυχαγωγίας και χιονοδρομικά κέντρα επίσης να χρησιμοποιούν ψεύτικο μηχανήματα χιονιού για δραστηριότητες όπως σκι έλκηθρο και χιόνι ότι το χιόνι χρειάζεται, θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιούν ψεύτικο μηχανή χιονιού, αν θέλετε επεξεργαστεί ψεύτικο χιόνι διακόσμηση για το κόμμα χιόνι σας. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να κάνουν χιόνι.
Fake Συνταγή Χιόνι
Πράγματα επιθυμείτε την? Cotton? Styrofoam μπάλες συσκευασίας? Potato Νιφάδες? Σαπούνια Νιφάδες? Λευκή χαρτί? Πώς να κάνει Fake Snow? Θα μπορούσατε χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε των προϊόντων αυτών για καθιστώντας ψεύτικο χιόνι. Θα μπορούσατε να κόβετε σε μικρά κομμάτια και ανακατέψτε το με το άμυλο και την κυτταρίνη. Χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο χιόνι σε σκόνη ή σπρέι μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση του χιονιού. Άλλη μέθοδος θα μπορούσατε δοκιμάσετε είναι λυσσασμένο βαμβακιού στο μικροσκοπικά κατακερματιστεί. Προσθέστε λάμψη σε αυτή και σκέδασης γύρω, θα ήταν μια μεγάλη ιδέα για διακόσμηση ψεύτικο χιόνι. Που θα μπορούσατε να προσθέσετε και κόλλα για να τα τεμαχισμένα βάμβακος να δημιουργήσει ένα σωρό. Μια άλλη επιλογή στη διάθεσή σας χρησιμοποιεί νιφάδες σαπουνιού ή πολυακριλικό νατρίου για την κατασκευή ψεύτικο χιόνι. Πρέπει ακριβώς να προσθέσετε νερό στην κρύσταλλοι μέχρης ότου πάρετε μια συνέπειας επιθυμείτε. Φροντίστε να είναι στην κατάψυξη για λίγο και νιφάδες χιονιού σας είναι έτοιμα! Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πει να μην τα παιδιά σας να το φάει. Αποφύγετε αυτό αν μικρούς αυτούς σας είναι κακό, σίγουρα δεν θα θέλατε να πέφτει άρρωστος.
Fake Snow Διακόσμηση? Με το χειμώνα γύρω, όλα τα παιδιά ανυπομονώ για να χιόνι. Πολύ λίγοι θα ήταν σε θέση να αντισταθεί στον πειρασμό των παλών χιονοστιβάδας, αλλά εάν δεν χιόνι, δεν είναι θλιβερή. Χρησιμοποιήστε το ψεύτικο χιόνι, μια μεγάλη ιδέα του σκάφους για τα παιδιά. Εάν σχεδιάζετε ένα κόμμα χιόνι, μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας όμορφα με ψεύτικο χιόνι. Απλά πρέπει να είναι καινοτόμες να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για κόμμα χιόνι σας.
Κάντε Snow Άγγελοι με ψεύτικο χιόνι? Παιδιά που απολαμβάνουν crafts θα κάνει έρωτα αγγέλους χιονιού ή των ανδρών χιονιού με ψεύτικο χιόνι. Use τεμαχισμένα βαμβάκι και αγοράσετε τόξα, κασκόλ και άλλα αξεσουάρ για αυτό. Αν με πραγματική χιόνι είναι πολύ πιο ευχάριστο, αλλά γιατί σταγόνα σχέδια σας, επειδή δεν χιόνισε. Προχωρήστε και χαιρετίζω τη χειμερινή περίοδο. Αφήστε το καλλιτεχνικό ράβδωση σε σας καθοδηγήσει να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικο χιόνι για την κατασκευή χιονάνθρωπος ή χιόνι άγγελοι. Η προσθήκη χρώματος σε χιόνι, θα το κάνει το βλέμμα ακόμα καλύτερο. μια μεγάλη ιδέα της χειροτεχνίας για παιδιά. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να οικοδομήσουμε έναν χιονάνθρωπο.
Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο? Με τα Χριστούγεννα γύρω από τη γωνία, θα πρέπει να αναρωτιούνται σχετικά με τους τρόπους για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ψεύτικο χιόνι που ετοιμάσατε στο σπίτι. Επιτρέψτε μου σας πω, είναι ένας μεγάλος τρόπος να ομορφύνεται χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Αν κονσέρβες ψεκασμοί είναι διαθέσιμοι για το σκοπό αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεφάνια, τα παράθυρα και για χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, αλλά να είναι προσεκτικοί κατά τη χρήση του σπρέι, και να λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα που κανείς δεν καταναλώνει. Αποφεύγετε επαφή με δέρμα και μάτια. Αποκτήστε πολύχρωμες τόξα, κορδέλες και άλλα στοιχεία για διακοσμώντας δέντρο χριστουγεννιάτικο σας. Κάνουν μικρές χιονάνθρωπους και της Σάντα χρησιμοποιώντας ψεύτικο χιόνι και αφήστε τους να προσκολλώνται στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Είμαι βέβαιος ότι με χιόνι φορτίο δέντρο Χριστουγέννων σας θα φαίνεται πανέμορφο. Επίσης, αν χιονίζει της δεν τα Χριστούγεννα, η χρήση ψεύτικο χιόνι να έχει ένα χιονισμένο Χριστούγεννα. Προσθέστε τον τεμάχισε ασημί μεταλλικό χαρτί μεμβράνη και τα τεμαχισμένα βαμβάκι και κάνουν ψεύτικο χιόνι. Scatter την κοντά στο τζάκι, μαζί με άλλες διακοσμητικά αντικείμενα. Χρησιμοποιήστε το ψεύτικο χιόνι για διακοσμώντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης, προσθέστε χρώμα δι 'απαγχονισμού άλλα αξεσουάρ, οι άνδρες χιόνι και Σάντα. Αφήστε λευκό και ασημί να το χρώμα καθεστώς. Πραγματικά, θα δώσει μια παγωμένη αισθάνονται στο κόμμα χιόνι σας.
Read more on? Χριστούγεννα Διακόσμηση? Σπιτική Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Διακοσμητικά? Ελπίζω να σας άρεσε αυτές τις ψεύτικες ιδέες διακόσμησης χιόνι. Τους χρησιμοποιήστε για τη διακόσμηση του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ή μέρος χιονιού ή ένα πάρτι γενεθλίων. Είστε λοιπόν έτοιμοι για μια χιονοπόλεμο; Διασκεδάστε!