Fake Γυαλιά

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα άτομα με γυαλιά ήταν ανελέητα πείραξε και χλευασμένος. Γυαλιά συνδέθηκαν με τις πιο ξενέρωτος, μελετηρού και nerdy λαοί κάπως. Σύντομα, ο χρόνος άλλαξε και έτσι έκανε προοπτική των ανθρώπων απέναντι στην γυαλιά. Σπασίκλες έγινε το νέο δροσερό αυτά. Εκείνοι που χρειάζονται διόρθωση όρασης ΙΣΤ κομψών πλαισίων, τόσο για το φθόνο εκείνων με άψογη όραμα. Ωστόσο, με την άφιξη του ψεύτικα γυαλιά στην αγορά, ακόμη και τα άτομα με καλή όραση μπορούν να φορέσουν specs. Fake ποτήρια για τους άνδρες και τις γυναίκες είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα μορφές, και μεγέθη. Τι περισσότερο, μπορείτε επίσης να πάρετε χαριτωμένο ψεύτικο γυαλιά για τα παιδιά. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε ενήμεροι για τη φροντίδα των ματιών.
Fake Γυαλιά ή μη γυαλιά;
Φαίνεται να υπάρχει πολλή σύγχυση σχετικά με ψεύτικα γυαλιά και μη γυαλιά. Οι άνθρωποι είναι συχνά αριστερά αναρωτιούνται αν ψεύτικα γυαλιά είναι ίδια με μη γυαλιά. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι δύο, ναι και όχι. Fake γυαλιά είναι όντως μη γυαλιά, αλλά μη γυαλιά δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη ψεύτικα γυαλιά. Είμαι μπερδεμένος Λοιπόν, υπάρχει άλλη μορφή μη γυαλιά που είναι πολύ διάσημο και περιζήτητο από τους νέους, γκάνγκστερ και σταρ του σινεμά ίδια. Το Yup, το μαντέψατε, το δικαίωμα γυαλιά ηλίου!
Γυαλιά ηλίου, τα οποία είναι ένας τύπος μη γυαλιά, καλούνται επίσης «γυαλιά μόδας», όπως. Γυαλιά ηλίου δεν μπορεί να διορθώσει ατέλειες οράματος και χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό μέχρι το στυλ πηλίκο σας. Μπορούν να εκτελεί άλλες λειτουργίες όπως η προστασία των ματιών σας από τη σκόνη και φως του ήλιου. Μερικά από αυτά είναι επίσης εξοπλισμένο με UV προστασία της ταινία, η οποία αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς που οφείλεται στις ακτίνες UV.
Non γυαλιά πλαστή συνταγή, από την άλλη μεριά είναι παρόμοια με τα γυαλιά ή γυαλιά ανάγνωσης, μόνο που δεν έχουμε το functionality να διορθώσει όραμά σας. Είναι καθαρά φοριούνται για την επίτευξη μια έξυπνη, σοφιστικέ ή σε χρόνους, ένα geeky βλέμμα. Πηγαίνουν τις ημέρες, όταν οι άνθρωποι επέλεξαν την λεπτή, λεπτή ή ακόμα και χωρίς σκελετό καρέ. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι πηγαίνουν για τις μεγαλύτερες, chunkier και πιο τολμηρός πλαίσια.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που φορούν γυαλιά πλαστά πιστεύουν ότι, φορώντας ψεύτικα γυαλιά κάνει να φαίνονται έξυπνα. Ωστόσο, αυτό ενδέχεται να μην είναι πάντα αλήθεια, καθώς θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τη δομή του προσώπου σας και τη συνολική προσωπικότητά σας να αποφασίσει κατά πόσον ψεύτικα γυαλιά μπορούν να έχουν επιθυμητό αποτέλεσμα για σας ή μη. Περισσότερα για κορνίζες γυαλιών για σχήματα face.
Πού να βρείτε Fake γυαλιά
Ίσως αναρωτιέστε για το «πού μπορώ να πάρω ψεύτικα γυαλιά», δεδομένου ότι η κανονική φαρμακεία συχνά πωλούν τα φθηνά γυαλιά ανάγνωσης για άτομα με πρεσβυωπία. Optometric καταστήματα χρειάζονται ιατρική συνταγή και να πωλούν μόνο τα γυαλιά για διόρθωση της όρασης. Αλλά υπάρχουν και άλλα καταστήματα, όπου μπορείτε να πάρετε πλαστά γυαλιά που κοιτάζουν εξίσου πραγματικό με γυαλιά. Walmart, Claires, CVS είναι μερικά από τα καταστήματα όπου μπορείτε να αγοράσετε πλαστά γυαλιά. Αυτοί οι φακοί είναι επίσης διαθέσιμα στην αναρίθμητες απευθείας σύνδεση καταστήματα σε ιστοσελίδες όπως το eBay, κ.λπ. Αμαζώνας Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ψεύτικα γυαλιά σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και στυλ σε αυτές τις ιστοσελίδες. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα που θα ανταποκρίνονται πρόσωπό σας πιό πολύ. Επίσης, beware των διπλών κατασκευαστές γυαλιού που μπορεί να σας στείλουμε μια πλαστή έκδοση του αγαπημένου brand σας. Ψεύτικο γυαλιά μπορούν επίσης να βρεθούν στα καταστήματα και τα καταστήματα αστείο παιχνίδι.
Also διαβάστε Γυαλιά Τάσεις έτος 2010.
Πάντα αγοράζουν ποιότητας πλαστά γυαλιά, αλλιώς ο φακός θα μπορούσαν να βλάψουν την όρασή σας. Φακοί κατασκευασμένα από ποιοτικό υλικό αυτό δεν οδηγεί σε δυσάρεστες συνέπειες για την όρασή σας.