How για Περικοπή δικά σας μαλλιά

Την βασική ιδέα του ράμφους είναι να κόψει τις μερίδες τέλος των μαλλιών σας (νεκρές τρίχες), για τα υπόλοιπα μαλλιά να συνεχίσει να αναπτύσσεται περισσότερο. Κοπή βοηθά επίσης αν θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας ένα φρέσκο, νέο look. Όποια και αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να μάθετε πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας και να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι,. Είναι πολύ απλή και γρήγορη μέθοδο που θα σας βοηθήσει επίσης να αποθηκεύσετε τα χρήματα και το χρόνο που ξοδεύετε σε ένα σαλόνι.
Πώς για Περικοπή μακριά μαλλιά των γυναικών · Θα πρέπει να σαμπουάν και προϋπόθεση μακριά μαλλιά σας πριν αρχίσετε κόψιμο. Στεγνώνετε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα ούτως ώστε να παραμείνουν υγρασία. Είναι πιο εύκολο να τελειώματα νωπά μαλλιά. Κρατήστε ένα μπουκάλι νερό ψεκασμού πρακτικό, καθώς μπορεί να χρειαστεί κατά το κλάδεμα, αν στεγνώνει τα μαλλιά σας. ; Χτενίστε τα μαλλιά σας ίσια πλάτη και να εξασφαλίσει ότι είναι μπέρδεμα ελεύθερη. Τώρα, χρησιμοποιώντας μια χτένα, τμήμα από την τρίχα από πάνω προς τα κάτω, για να μπορείτε να κόψετε ένα τμήμα κάθε φορά. ? Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, το σήμα το τμήμα των μαλλιών κάτω από το οποίο θέλετε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, κρατώντας το από το δείκτη και το μεσαίο δάκτυλο. Κόβουμε το τμήμα της τρίχας παρακάτω δακτύλων με τη βοηθήσει ψαλίδι. ? Κάντε το αυτό για όλα τα τμήματα και να είναι προσεκτικοί, ενώ κόβοντάς, όπως τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι σε ευθεία γραμμή μετά την κοπή. Μόλις στολισμένα όλα τα τμήματα, θα είστε έτοιμοι να καμαρώνω μόνος-σου κομμένα μαλλιά. ; Διαβάστε περισσότερα καθεξής? Κουρέματα για το Long μαλλιά · Κούρεμα Ιδέες για το Long μαλλιά · Hairstyles με κτυπήματα για μεγάλες και μεσαίες μαλλιών, πώς να Trim μόνοι σας τα μαλλιά σας με Κλίπερς · θα πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας, είτε και να το πάρετε σκουπισμένα με πετσέτα ή σπρέι λίγο νερό πάνω του με ένα μπουκάλι ψεκασμού ώστε να είναι υγρό. ? Χτενίστε this νωπά μαλλιά πίσω και να το διαιρέσετε σε διάφορα τμήματα, με ψαλίδισμα κορυφή μαλλιά σας με τη βοήθεια του μηχανές. ? Κρατήστε στο τμήμα των μαλλιών που θέλετε να περικόψετε μεταξύ δύο δακτύλων σας και με τη βοήθεια του ψαλίδι, κόψτε στο τμήμα κάτω από τα δάχτυλα. ? Κάντε το αυτό για όλες τις ενότητες των μαλλιών έχουν κάνει σας. Αφαιρέστε την κουρευτικές μόλις σας κάνει και να θαυμάσει κομμένα τα μαλλιά σας. ? Διαβάστε περισσότερα για τον τρόπο χρήσης του κουρέματος.
How για Περικοπή δικά σας μαλλιά Για άντρες? Ένα πολύ καλό μέρος για να τακτοποιήσει τα μαλλιά σας είναι ένα μπάνιο, καθώς είναι ευκολότερο να καθαρίσει την περιοχή έως και μετά την περικοπή. Επίσης, θα απαιτηθούν δύο καθρέπτες, εμπρός και πίσω, για να πάρετε μια καλύτερη εμφάνιση και την κατανόηση της τα μαλλιά σας. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι τελείως στεγνό. ? You τώρα να αρχίσετε να στολίσματα τα μαλλιά σας από την κορυφή. Με τη βοήθεια του αντίχειρα και το δείκτη, διατηρήσει ένα τμήμα της τρίχας δια περιστροφής. Ψαλίδισμα έξω αυτό το τμήμα με τη βοήθεια ψαλιδιού. Κάνετε αυτό καθ 'όλη τη τριχωτό της κεφαλής μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το μήκος των μαλλιών σας. ? Χρησιμοποιήστε την παραπάνω μέθοδο για κόψιμο μαλλιών από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να είστε καινοτόμος σε αυτό το μέρος και κόψτε τα μαλλιά, ακόμη και μικρότερη από αυτές που στο τριχωτό της κεφαλής. ? Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι κόψιμο των τριχών στο λαιμό. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ηλεκτρικό ξυράφι ή κουρευτικών στα τελειώματα τα μαλλιά στο συγκεκριμένο τομέα. Ξεκινήστε κόψιμο από το λαιμό και να κινηθούν σε ανοδική τάση, με αργό ρυθμό. Κρατήστε ένα μάτι στον καθρέφτη για να δει πώς η επένδυση φαίνεται. Μόνο αυτά; Σήμερα κάνουν μπάνιο να καταργήσετε τα επιπλέον μαλλιά και το στυλ που σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. · Πώς να Trim την τρίχα σας: Συμβουλές και προειδοποιήσεις, δεν μπορείτε να πάρετε την επιθυμητή κούρεμα στο πρώτο ζευγάρι των προσπαθειών, αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα. Άσκησή της για λίγες περισσότερες φορές θα σας βοηθήσει να πάρετε το "κολλάει" του και θα δείτε τη βελτίωση μόνοι σας. ? Εάν δεν έχουν την πολυτέλεια των δύο καθρέπτες, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα CD μπροστά σας και να το χρησιμοποιήσετε σαν έναν καθρέφτη. ? Προσέξτε ενώ κόβοντάς hair με ψαλίδι γύρω από τα αυτιά σας, καθώς ενδέχεται να μειώσει στο αυτί σας κατά λάθος. Μην βιασύνη, να είστε υπομονετικοί αντ 'αυτού. ? Τα ψαλίδια χρησιμοποιούνται για την κοπή μαλλιών θα πρέπει να είναι απότομη και κατά προτίμηση εκείνο που χρησιμοποιείται για την κοπή των μαλλιών. Ενώ κόβοντάς τα μαλλιά, διατηρεί το ψαλίδι κινείται σταθερά προς μία κατεύθυνση. Μη λυγίζετε τα δάχτυλά your ή την κλίση τους, δεδομένου ότι μπορούν να καταστρέψουν οι κομμένες τρίχες, καθιστώντας ανομοιογενής. · Σε περίπτωση που δεν είσαι άνετα στο κάνετε μόνοι σας ορισμένα τμήματα, μπορείτε πάντα να πάρετε τη βοήθεια από έναν φίλο ή μέλος οικογένειας. ? Διαβάστε περισσότερα για Κούρεμα Στυλ Ιδέες
Αφού έμαθε πώς να κόψετε την τρίχα σας, σίγουρα θα μπουν στον πειρασμό να το δοκιμάσετε στο σπίτι. Δεν υπάρχει καμία ζημιά με αυτό τον τρόπο μπορείτε πάντα να πάτε σε ένα σαλόνι, αν τα πράγματα να μην υλοποιηθούν σύμφωνα με την επιθυμία σας.