Κάρτα Κάνοντας Ιδέες

Πας σε ένα μαγαζί κάρτα και να κοιτάξουμε γύρω και να βρείτε την τέλεια κάρτα σας, μόνο για να το flip και να συνειδητοποιήσουν ότι η τιμή είναι τρόπος πέρα ​​από τον προϋπολογισμό σας. Ακούγεται σαν μια γνωστή ιστορία; Λοιπόν, γιατί να μην δοκιμάσετε κάποια απλή κάρτα κάνοντας ιδέες που δεν είναι μόνο εύκολο, αλλά διασκεδαστικό να κάνει πάρα πολύ. Έτσι δίνοντας παρακάτω είναι μερικές ιδέες για την κατασκευή καρτών για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.
Creative Card Κάνοντας Ιδέες
Γενέθλια Card Κάνοντας Ιδέες για παιδιά? Γενέθλια αποτελεί την πιο συνηθισμένη περίπτωση ότι οι άνθρωποι κατάστημα για. Κατ 'αρχάς, γιατί να μην κάνει αυτή τη φορά ειδικά κάνοντας μια χειροποίητη κάρτα; ? Μπορείτε να κρατήσετε στο θέμα της κάρτας με αυτή του ζώδιο του ατόμου. Έτσι, μπορείτε να υπαινιγμό σε ορισμένα πράγματα, όπως η χρησιμοποίηση του ζωδιακού πέτρα, ή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που έχουν τα πρόσωπα τυχεροί αριθμοί, κλπ. Μπορείτε να διαμορφώσει ακόμη την κάρτα ως το σύμβολο του ζωδιακού, όπως μπορείτε να κάνετε ένα καβούρι shaped κάρτα για ένα Cancerian και μια κάρτα με τη μορφή της ζύγισης τηγάνια για Libran, κ.λπ.? Μπορείτε να κάνετε την κάρτα, με τη μορφή ένα μικρό φυλλάδιο, με τις προοδευτικές τους αριθμούς σε κάθε σελίδα, ώσπου τα πρόσωπα ενδεχόμενη γενέθλια. Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο έχει γυρίσει δέκα τρία, μπορείτε να κάνετε μια κάρτα που έχει δεκατριών σελίδων αριθμημένων 1 - 13. Μπορείτε να κολλήσετε, είτε φωτογραφίες, σε κάθε σελίδα που δείχνει τους εορτασμούς γενεθλίων για το έτος αυτό, ή μπορείτε να στυλό κάτω λεπτομέρειες για σημαντικές εκδηλώσεις για το έτος αυτό. · Εάν είναι οι παππούδες σας ή γιαγιάδες γενέθλια, τότε μπορείτε να πάρετε ένα μικρό κομμάτι χαρτί γραφήματος και θέτει όλα τα μέλη της οικογένειάς σας γράφω μικρές σημειώσεις πάνω στην κάρτα, για το πόσο τον αγαπούν και πώς είναι να τους επηρέασε. Αυτό είναι υποχρεωμένη να κάνει τα μάτια του καλά επάνω. ? Περισσότερα σχετικά με:? Γενέθλια Card Ideas? Σπιτική γενεθλίων καρτών Ideas? Get Well Soon Card Κάνοντας Ιδέες? Όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, πνεύματα του δεν αγγίζουν ακριβώς τον ουρανό. Ο μπορούσατε πάντα να χρησιμοποιήσετε κάποια πανηγυρίζουν μέχρι. Α πάρτε καλά σύντομα κάρτα είναι εύκολο να γίνουν. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα σύννεφο πάνω στην κάρτα κάλυψη και βάλτε μια γραμμή εκεί λέγοντας «Ακούει έχετε κάτω από τις καιρικές συνθήκες» και στη συνέχεια να δείξει ένα μικρό αρκουδάκι που κατέχουν να στέκεται ομπρέλα κάτω από το σύννεφο λέγοντας «Αλλά θα είμαι ακόμη εδώ για εσάς πάντα! ». Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μικρό φιαλίδιο στο εξώφυλλο της κάρτας σας που λέει «Βιταμίνη Me» στο εξώφυλλο του φιαλιδίου. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα απλό κομμάτι λευκό χαρτί και κολλήστε το στο εξώφυλλο της κάρτας και να γράφουν «Rx - πολλή αγάπη και στοργή», για να φανεί σαν μια συνταγή.
Διαβάστε περισσότερα για:? Περαστικά μηνυμάτων? Περαστικά Αποσπάσματα και ρήσεις? Ντους μωρών Card Κάνοντας Ιδέες? Η είδηση ​​κάποιος περιμένει πάντα μας κάνει να πηδήξει από χαρά! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δίνει "κάρτες συγχαρητηρίων» δημιουργικά ή κάρτες σε ένα μωρό ντους. Μπορείτε να σχεδιάσετε τέσσερις κάθετα τοποθετημένα δομικά στοιχεία και να γράψει «Baby τα γράμματα τους. Μπορείτε να κόψετε, επίσης, την κάρτα με τη μορφή ενός μικρού μωρού και να γράψει κάποια χαριτωμένα εισαγωγικά για ένα μωρό είναι στον τρόπο. Μπορείτε να κάνετε έστω και μια μικρή beaded βραχιόλι με το «μωρό» ή «δέσμη της χαράς» σπείρωμα έξω και να κολλήσει στο εξώφυλλο της κάρτας. Κι ύστερα, φυσικά, με βάση έναν πελαργό που μεταφέρουν ένα άσπρο πακέτο στο ράμφος του είναι όλα τα αγαπημένα του χρόνου.
Διαβάστε περισσότερα για:? Χειροποίητο Κάρτα Ιδέες για παιδιά? Χειροποίητα Κάρτα Ιδέες για άντρες? Αυτά ήταν μερικά απλά αλλά γεμάτο διασκέδαση κάρτα κάνοντας ιδέες για άνδρες και για τα παιδιά. Έτσι την επόμενη φορά που θα μπείτε σε ένα κατάστημα κάρτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο σε αναζήτηση ιδεών, δεν τις κάρτες!