Σχεδιάστε το δικό παπούτσια σας

Έχω μερικούς φίλους που είναι εμμονή με τα υποδήματα και σχεδόν προδοσία στη θέα του αγαπημένου τους είδος των υποδημάτων. That squealing μην είναι μικρότερη από οποιαδήποτε από αυτές σε μια Αγκάθα Κρίστι or Σέρλοκ Χολμς θρίλερ! Ωστόσο, στο σημείο ότι είναι τρελός για υποδήματα. Έτσι λοιπόν καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα ότι θα σχεδιάσουν το δικό τους παπούτσια κάποια μέρα! Στην περίπτωση συμβαίνει αυτό σε πάρουν την αδρεναλίνη σας rushing, ιδιαίτερα την ανάγνωση κυρίες, σίγουρα δεν θα γνωρίζοντας πώς μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας παπούτσια! Σωστά.
Πώς να σχεδιάσουν το δικό παπούτσια σας
Sole Νο 1: Το σχέδιο ή μια μελέτη ή ένα πλαίσιο είναι εξαιρετικά απαραίτητο να δημιουργηθεί οτιδήποτε. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για παπούτσια, καθώς και. Προτού να κάνετε τα παπούτσια, θα πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο των παπουτσιών σας κατά νου. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να έχουν μια σαφή ιδέα για το τι είδους παπούτσια θέλετε να σχεδιάσετε. Είναι θα είναι πάνινα παπούτσια, τακούνια, μοκασίνια ή τα παιδιά παπούτσια.
Sole # 2: Αφού αποφασίσετε ποια παπούτσια που θέλετε να σχεδιάσετε, αν δεν θέλουμε να το σχεδιασμό τους σε απευθείας σύνδεση, ίσως μπορείτε να αρχίσετε έπειτα από σκιαγραφώντας ένα πιθανό ζευγάρι παπούτσια. Και στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια των δικτυακών τόπων. Αυτή θα είναι πιο ενδιαφέρον και την ικανοποίηση παρά την προσαρμογή της ήδη παπούτσια. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να φτιάξετε το δικό σας παπούτσια.
Sole # 3: Όπως ξέρετε το ύφος του παπούτσια σας, τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε τα απαραίτητα υλικού και τα θέτουν τα παπούτσια σύμφωνα με το σχέδιό σας - τα πιο κοινά πράγματα που θα χρειαστείτε είναι πέλματα, δέρμα, οποιοδήποτε αισθητικά στοιχεία όπως η κορδέλα ή χρώμα και το παπούτσι μέσα λήψης. Είστε έτοιμοι λοιπόν! Ένα βήμα μπροστά, ολοκληρώσετε τη σχεδίαση και καθιστώντας τα παπούτσια!
Να σχεδιάσουν το δικό σας παπούτσια χρειάζεστε φαντασία και τη δημιουργικότητα και την ακριβή εικόνα του εν λόγω υποδήματα. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να σχεδιάσει τα παπούτσια στο διαδίκτυο.
Σχεδιάστε το δικό παπούτσια σας on-line
Ξεκινώντας Off: Για να αρχίσει, ας το γεγονός ότι η ευθεία όταν σχεδιάζετε τα παπούτσια σας σε απευθείας σύνδεση, δεν τους το σχεδιασμό από την αρχή. Έχουν ήδη γίνει, αλλά έχετε πολλές επιλογές παραμετροποίησης, το αποτέλεσμα είναι αυτό καθαυτό ότι έχουν από το μηδέν και είναι πλήρως συγχρονισμένα με την προτίμησή σας.
Το επόμενο βήμα: Σύνδεση στην ιστοσελίδα της εταιρείας που θέλετε να σχεδιάσετε τα παπούτσια από - Nike, Adidas και συμπαθεί. Μπορείτε όνομα αυτό και το στυλ είναι εκεί - τακούνια, αντλίες, διαμερίσματα και ούτω καθεξής και διατίθεται με τον συνηθισμένο παπούτσι λήψης υλικού. Αφού επιλέξετε το παπούτσι, θα υπάρχουν επιλογές για εξατομίκευση και παραμετροποίηση δίπλα από το παπούτσι.
Πλάτος του Παπούτσια: έχουν στενά ή πλατιά πόδια; Λοιπόν, σχεδόν κάθε στυλ που επιλέξατε θα έχουν ένα μέσο, ​​ευρεία και στενή επιλογή σε όλα τα ιστοχώρους μάρκα υποδημάτων. Βλέπε, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι 'αυτό!
Μέγεθος αυτό επάνω: Αναχώρηση το μέγεθος σας, ενώ εσείς σχεδιάζετε το δικό παπούτσια σας στην ιστοσελίδα. Υπάρχει μετά βίας μια πιθανότητα που δεν θα βρείτε μέγεθός σας. Θα βρείτε μια ενότητα συμπεριλαμβανομένων των στυλ που προορίζονταν για μεγάλα μεγέθη. Το φυσιολογικό εύρος είναι μεταξύ μεγέθους 4 και 10 για τα παπούτσια των γυναικών.
Φτέρνα και μόνο Curry: Αυτή η προσαρμογή είναι τόσο υπέροχο να αποκτήσετε την επιλογή για να πάρει ακόμη και το ύψος των τακουνιών σας σε ορισμένες ιστοσελίδες. Εκτός από αυτόν μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα χρώμα, για τις οποίες θα μπορούν να απολαύσουν μια επιλογή. Αυτό ισχύει για το ολόκληρο το παπούτσι, καθώς και. Πάτους είναι επίσης διαθέσιμες online για ένα συμβολικό ποσό.
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές στις επιλογές και διασύνδεση του δικτυακού τόπου, αλλά αυτά είναι τα πρότυπους συντελεστές, όταν το μέγιστο προσαρμογή γίνεται. So βιολί και να παίξουν με αυτά και να πάρετε τα παπούτσια σας ακριβώς περιμένουν με λαχτάρα!
Είστε έτοιμοι στη συνέχεια να σχεδιάσουν τα δικά παπούτσια σου; Happy υποδηματοποιία!