Τι να κάνουν για ένα πρώτο ραντεβού

Όταν το κορίτσι ή τύπος απλά ρώτησε έξω λέει ναι, είστε πληγεί από ένα αίσθημα δολοφόνος. Θα μπορούσατε να δαγκώσει μια τίγρη εάν έπρεπε να. Και όμως, λίγες μόνο στιγμές αργότερα, βρεθείτε να τρέχει γύρω-γύρω σαν ένα σκίουρο που προσπαθεί να βρει πληροφορίες για το τι να κάνετε σε μια πρώτη ημερομηνία.
Γιατί είναι η πρώτη ημερομηνία είναι τόσο σημαντική; Διότι, αν πραγματικά πραγματικά όπως και το πρόσωπο, θέλετε να σιγουρευτείτε ότι η πρώτη ημερομηνία δεν είναι η τελευταία. Θες να πας πάλι, ως εκ τούτου, υπάρχει αυτή η αναζήτηση της τελειότητας. Πρέπει να είσαι τέλειος. Κι αν εσείς δεν είστε, νομίζετε ότι το άτομο θα σκεφτεί βλάκας σας, χωματερή σας και πάρετε το πράγμα ξανά με. Περισσότερα για χρονολόγηση και χρονολογείται συμβουλές.
Τι να κάνετε σε μια ημερομηνία
Δεν είναι αλήθεια. Μπορείτε να είστε απολύτως φυσικό, μιλάμε συνήθως, δεν δείχνουν μακριά και ακόμη κερδίσει μια δεύτερη ημερομηνία. Αν δεν, φυσικά, εσείς είστε ένας από εκείνους τους τύπους που κατέχει το 3 tarantulas ή ένα από εκείνα τα κορίτσια που βλέπει φαντάσματα έξω από το παράθυρό τους. (Kidding!) Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι την πρώτη ημερομηνία είναι εκείνη η οποία περιλαμβάνει μεγάλο έλεγχο. Καλά είναι, αλλά τότε έτσι είναι το υπόλοιπο της σχέσης. Έτσι χαλαρώστε και πηγαίνετε με αυτό το μικρό οδηγό για το τι να κάνετε σε μια πρώτη ημερομηνία. Διότι, καλά, εσείς πρέπει να σχεδιάσουν ένα μικρό!
Τι να Κάνετε επί Ημερομηνία Πρώτης με Girl? Λοιπόν, επειδή αισθάνομαι περισσότερα αγόρια ζητούν την ερώτηση τι να κάνουν για μια πρώτη ημερομηνία, κάνει μόνο περισσότερο νόημα να αντιμετωπιστούν ανησυχίες τους πρώτα! Μην πηγαίνετε πέρα ​​από την κορυφή. Μην πηγαίνετε για προστίμου αυτού χαβιάρι τραπεζαρία και την ουσία, εκτός βεβαίως, αυτό είναι όπου πηγαίνετε όλο το χρόνο! Είναι φυσιολογική. Πάρτε ένα καλό καθαρό μπάνιο και φόρεμα αρκετά καλά. Μην δοκιμάσετε ένα νέο πουκάμισο ή ένα νέο hairstyle οποίο δεν προσπάθησαν ποτέ πριν. Πάρτε μια καλή σκληρή ματιά στον καθρέφτη πριν από την αναχώρηση. Περισσότερα για το τι να φορέσει κατά μια πρώτη ημερομηνία.
Σήμερα μόλις είστε σε μια ημερομηνία, ενεργεί φυσιολογικό. χρονολόγηση σύστημα ιπποσύνη μας απαιτήσεις, ανοιχτές, ώστε κάθε πόρτες και τραβήξτε μέχρι τις καρέκλες που η κοπέλα μπορεί να συναντήσει. Μετά από όλα, έχετε πιθανώς γνωστό αυτό το άτομο για λίγο. Έχεις τουλάχιστον είχαν ότι ένα από συνομιλία που ζητήσατε από έξω. Ζητήστε της σχετικά με το τι κάνει, ποιες είναι οι προτιμήσεις και αντιπάθειες της. Είναι δροσερός. Σκεφθείτε το, σαν να πας με τους φίλους σας. Και το σημαντικότερο, άκου. Πολλοί τύποι αρχίσει να ψάχνει αλλού, fidgeting και χασμουρητό όταν το κορίτσι μιλάει. Τι είναι αυτό; Σταματήστε το και ακούστε! Πίσω στην θέμα σχετικά με ιπποσύνη, παιδιά πληρώσει για την πρώτη ημερομηνία. Μη με ρωτάς γιατί. Εμείς απλά κάνουμε.
Τι να κάνετε σε μια πρώτη ημερομηνία σινεμά; Πολλοί από εμάς τύποι με αχαλίνωτο λίμπιντο θα μπορούσε να προσπαθήσει λίγο την τύχη τους στο σκοτάδι, αφού φαίνεται ότι όλα ρομαντικά. Ξέχνα το. Δεν την οικειότητα για την πρώτη ημερομηνία. Μη βάζετε καν το χέρι σου γύρω της. Στην πραγματικότητα, δεν πηγαίνουν για ταινίες φρίκης καθώς είναι μια συνταγή για την εγγύτητα. Μην καν δει ρομαντικές ταινίες αφού μπορείτε να δώσουν το σήμα που θέλετε να λάβει τη σχέση προς τα εμπρός. Αυτό είναι τα δύο πράγματα που θέλετε να αποφύγετε σε μια ημερομηνία: φυσική οικειότητα και τα σημάδια που θέλετε να λάβει η σχέση προς τα εμπρός. Στην πραγματικότητα, μην πηγαίνετε για μια ταινία καθόλου. Πιστεύω ότι είναι μία από τις χειρότερες πρώτες ιδέες ημερομηνία. Πήγαινε κάπου μπορείτε να μιλήσετε και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους. Ίσως θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν χρονολογείται συμβουλές για τους άνδρες.
Τι να κάνετε σε ένα πρώτο ραντεβού με έναν τύπο? Αν θέλω υπήρχαν περισσότερες από αυτές τις κοπέλες που πήραν την προσπάθεια αυτή για μένα, υπάρχουν πράγματι πολύ λίγα κορίτσια που θα δούμε μέχρι τι πρέπει να κάνουμε σε μια πρώτη ημερομηνία. Αλλά και πάλι, μπορώ μόνο να ονειρεύονται ότι θα συμβεί μια μέρα και γράφουν αυτά τα βασικά κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το τι έχω, ή κάθε άλλος τύπος θα περίμενε κανείς από μια κοπέλα!
Πρώτη συμβουλή ημερομηνία για τα κορίτσια: φορεμα καλά. Και από καλά, δεν θέλω να πω φορούν αποκαλυπτικά ρούχα. Πολλά κορίτσια προσπαθείτε πολύ σκληρά και θα στείλει πολλά λάθος μηνύματα. Dress up αξιοπρεπώς, αλλά φαίνονται αρκετά. Κάνει τα μαλλιά σας πραγματικά καλά. Δυστυχώς φαίνεται ζήτημα πολλά για μας παιδιά, και αν μπορούμε να δοκιμάσουμε τα χέρια μας στο να είναι ιπποτικός, θα έπρεπε να δοκιμάσετε το καλύτερό σας στο να είναι πολύ πάρα πολύ! Ένα άλλο πράγμα, μην προσπαθήσετε να είναι αυτό που δεν είσαι. Παιδιά δεν είναι τόσο χαζός. Εάν γνωρίζετε την ημερομηνία σας είναι σε μπάσκετ, και νομίζετε ότι μπορείτε να τον εντυπωσιάσει διαβάζοντας ένα μικρό αλλά σχετικά με το παιχνίδι στο διαδίκτυο, ξεχάστε το. Επειδή θα δούμε δεξιά μέσω σας. Συζητήστε για σας συμπαθεί, και σας ενδιαφέροντα, γιατί αυτό είναι πιθανώς αυτό που ο άνθρωπος θέλει να ξέρει. Μη μας πείτε πως οι Σέλτικς έχουν πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ήδη ότι. Ίσως θα θέλατε μερικές ακόμη συμβουλές σχέσης για τις γυναίκες?
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι πρέπει να μιλήσουμε για την πρώτη ημέρα; Διαβάστε παρακάτω. · Πρώτον Ημερομηνία Συνομιλία Θέματα · πρώτον Ερωτήσεις ημερομηνία · Ημερομηνία πρώτης ιδέες και οι ερωτήσεις, οι καλές αυτό είναι λίγο πολύ όλες τις συμβουλές που μπορώ να δώσω τα παιδιά και τα κορίτσια σχετικά με το τι να κάνετε σε μια πρώτη ημερομηνία. Θυμηθείτε, δεν είναι μια δοκιμή. Είναι απλώς δύο άνθρωποι που τους αρέσει ένας τον άλλο, για να γνωρίσετε περισσότερα για το ένα το άλλο. Έτσι να είστε φυσικά, και δεν είναι απαιτητικός.