Πράσινη Ιδέες δώρων

Όταν πρόκειται να δώσει κάποιος ένα δώρο, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται για κάποια από τα προφανή χαρίσματα όπως showpieces, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, κλπ. Αν άνθρωποι σαν τέτοια πράγματα, πολλές φορές αυτά ένα τα δώρα βρίσκονται στη γωνία του σπιτιού μόλις το αρχικό ενθουσιασμό πεθαίνει κάτω. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά τα δώρα είναι προϊόντα τα οποία είναι μίας χρήσης και δεν μπορούν να ανακυκλωθούν η οποία προκαλεί στη συνέχεια αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Εδώ, το πράσινο δώρα λειτουργήσει ως σωτήρας τα οποία είναι 100% φιλική προς περιβάλλον. Αυτά τα δώρα είναι οικολογικά, ανανεώσιμες, καθώς και βιώσιμη. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι δεν υπάρχει ποικιλία, όταν πρόκειται για Οικολογικά δώρα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια και μάλλον, υπάρχουν πράγματι άφθονη ποσότητα των πράσινων ιδέες για δώρα που μπορεί κανείς να επιλέξετε. Εδώ είναι μερικές από τις οικολογικές ιδέες δώρων.
Οικολογικές ιδέες δώρων
Το καλύτερο πράγμα για οικολογικές ιδέες δώρων είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κάτι που είναι απτό. Για παράδειγμα, ένα ποίημα ή ένα γράμμα μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα για δώρο green. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε, ενώ επιλέγοντας ένα πράσινο δώρο είναι ότι θα πρέπει να είναι κάτι που ο δέκτης θα ήθελε και θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει. Έτσι, πριν από την επιλογή ενός συγκεκριμένου δώρου, βεβαιωθείτε ότι ο δώρο ταιριάζει με τον ενδιαφέρον του δέκτη. Με αυτό το σημείωμα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια λίστα του πράσινου ιδέες για δώρα.
Green ιδέες δώρων # 01? Μια από τις καλύτερες οικολογικές ιδέες δώρο για την (τις γυναίκες ξέρετε) είναι βιολογικά ρούχα και αξεσουάρ. Αυτά τα πράγματα έχουν γίνει μια οργή μεταξύ των περιβαλλοντολόγων. Την ειδικότητα των βιολογικών ρούχων και αξεσουάρ είναι πως στο ύφασμα και υλικό που χρησιμοποιείται για να κάνει αυτά τα προϊόντα δεν γίνονται χημικά. Ως εκ τούτου, ότι είναι εξαιρετικά ασφαλείς για το περιβάλλον. Αν και οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να πάρουν ποικίλες όταν πρόκειται για βιολογικά ρούχα, αυτό δεν είναι αλήθεια. Μάλλον, έχετε πολλές επιλογές στη βιολογική ένδυσης που περιλαμβάνουν ταφ, σακάκια, παντελόνια, πουλόβερ, κλπ. Όταν πρόκειται για εξαρτήματα, μπορείτε να δώσετε οικολογικά τσάντες, vintage ή παλαιό κόσμημα, κ.λπ. δεδομένου ότι υπάγονται στην κατηγορία των πράσινων δώρα. Διαβάστε περισσότερα για οικολογικά ρούχα.
Green ιδέες δώρων # 02? Άλλο πράσινο δώρο ιδέα θα ήταν να δώρο κάποια δώρα σπιτικά. Εάν είστε καλή μαγείρισσα, μπορείτε να προετοιμάσετε μερικά στοιχεία τροφίμων για το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να. Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε σε οικολογικά τα δώρα σας φαγητό είναι σπιτικά μπισκότα, μαρμελάδες, μπισκότα, ψωμί, σάλτσες, σούπες, κλπ. Αφού έχετε κάνει αυτά τα στοιχεία, συσκευάστε τα σε ένα καλάθι από μπαμπού και δώρο να σας αγαπούσε ένα . Εάν δεν είστε πολύ καλοί στο μαγείρεμα, ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να δώρο κάποια καλή βιολογική ξύλο. Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα μεγάλο μπαμπού με βιολογικά λαχανικά, φρούτα, σοκολάτα, κρασί και τυρί. Περισσότερα για οικολογικά δώρα για τις γυναίκες.
Green ιδέες δώρων # 03? Αν ψάχνετε για κάποιο χρήσιμο οικολογικές ιδέες δώρων για τους άνδρες και τις γυναίκες, αλλά δεν μπορώ να βρω μια καλή, μια δωροεπιταγή θα ήταν μια καλή ιδέα. Εάν το άτομο που θέλετε να δώσετε ένα δώρο προς έχει θέλουν να μάθουν κάποια νέα δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντας του / της ένα πιστοποιητικό δώρων της κατηγορίας αυτής χόμπι θα είναι μια φανταστική ιδέα. Για παράδειγμα, εάν φίλος σας θέλει να μάθει κιθάρα, να του δώσει ένα πιστοποιητικό δώρο μια τάξη κιθάρας, όπου μπορούν να μάθουν να το παίξει. Πέρα από αυτό μπορείτε να δώσει τα δώρα, όπως μια συναυλία ή ταινία εισιτήρια, πιστοποιητικό δώρων για ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο ή ένα δεύτερο κατάστημα βιβλίων χέρι. Αυτές είναι μερικές από τις καλές οικολογικές ιδέες δώρων για τον ίδιο και την. Διαβάστε περισσότερα για οικολογικά δώρα για τους άνδρες.
Green ιδέες δώρων # 04? Το καλύτερο πράσινο δώρο θα ήταν gifting χρόνο ή την υπηρεσία σας κάνοντας κάτι που πρόσωπο χρειάζεται πλέον. Αν θέλετε να δώσετε ένα δώρο στους γονείς σας ή τους παππούδες για τα γενέθλια ή την επέτειό τους, το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε αυτό είναι να περάσετε μια ολόκληρη μέρα μαζί τους. Αυτό το δώρο, θα είναι πολύ μεγαλύτερη αξία από την απλή αποστολή ενός ακριβού δώρου. Εκτός από αυτόν, μαγειρέματος των τροφίμων για ένα πρόσωπο που είναι ήδη άρρωστος για λίγο χρόνο ή μπορεί να κάνει τη δουλειά κηπουρικής για έναν φίλο που έχει έναν σκληρό χρόνο διαχείριση του σπιτιού και της εργασίας μπορούν επίσης να είναι υπέροχο καταπράσινο δώρο.
Ελπίζω ότι αυτή η λίστα των πράσινων ιδεών δώρων σας έχει βοηθήσει στην επιλογή ενός για σας αγαπούσε ένα. Εκτός από αυτές τις ιδέες, μπορείτε επίσης να καταλήξει σε κάποια πιο πράσινη δώρα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού δίνει το δώρο είναι ότι θα πρέπει να είναι κάτι που είναι χρήσιμο για τον δέκτη και δεν προκαλεί καμία βλάβη στο περιβάλλον.