Κιβώτιο ταχυτήτων Προβλήματα

Ένα όχημα είναι μια μηχανή και όπως κάθε άλλη, είναι επίσης επιρρεπείς σε βλάβες ή προβλήματα. Το σύστημα μεταφοράς ενός αυτοκινήτου ή φορτηγού έχει ένα από τα πιο πολύπλοκων μηχανισμών. Ανώτερο την πολυπλοκότητα, μεγαλύτερη είναι οι πιθανότητες να δυσλειτουργίες και προβλήματα. Κιβώτιο προβλήματα είναι ένα από συναντώνται συνηθέστερα προβλήματα αυτοκίνητο. Μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος, ως κόπο κιβώτιο μπορεί να παραλύσει στο αυτοκίνητο, μέχρι να είναι απολύτως σταθερή. Οποιοδήποτε είδος προβλημάτων με κιβωτίου πρέπει να επιδιορθωθεί με τη βοήθεια ενός επαγγελματία, ως εργασίας μιας συστήματος μεταφοράς είναι περίπλοκη και δεν θα θέλατε να περιπλέξει πράγματα περαιτέρω. Όμως, κάποιες βασικές γνώσεις μπορούν σας βοηθήσουν στην προκαταρκτική αντιμετώπιση προβλημάτων.
Συνήθως Αντιμέτωπες Προβλήματα Gearbox
Συναντώνται συνηθέστερα προβλήματα μετάδοσης παρατίθενται παρακάτω, μαζί με σημεία και συμπτώματα τους. Μαζί με τα θέματα, εμείς θα συζητήσει επίσης τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων κιβώτιο ταχυτήτων.
Διαβίβαση Fluid Διαρροή? Περισσότερα πρόβλημα με μειωτήρα προκαλείται από ρευστή σχετίζονται προβλήματα. Αυτόματη υγρό μετάδοσης είναι, αλλά τίποτα δεν λιπαντικά χρησιμοποιείται για να λιπαίνει τα κινούμενα μέρη του δικτύου μεταφοράς. Λειτουργεί επίσης ως ψύκτρα να απορροφήσει όλες τις ενέργεια εκλυόμενη θερμότητα εσωτερικό του κιβώτιο ταχυτήτων. Συγκεκριμένη διαρροή προκαλείται λόγω διάφορους λόγους όπως σπασμένα φώκιας και κακή τοποθέτηση. Fluid διαρροής αρχίζει γενικά, είτε λόγω η χαλάρωση του σωλήνα πλήρωσης ή εάν η φλάντζα τηγάνι είναι ελαττωματικό. Λόγω του γεγονότος ότι το συστήματος διαβίβασης εκτίθεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, μπορεί εμπειρία πολλή φθοράς και υπάρχει μια ενδεχόμενη κατανείμει που μπορεί να προκαλέσουν διαρροή υγρού. Read more on πώς να ελέγξετε ρευστό μετάδοση.
Gear Γλιστρώντας? Πρόκειται η δεύτερη συναντώνται συνηθέστερα πρόβλημα μετάδοσης αυτοκίνητο. Γλίστρημα συμπτώματα αυτά είναι:? Καθυστέρηση στην μετάδοση - ακόμη και μετά πατώντας το φυσικό αέριο, η απόκριση στην επιτάχυνση του οχήματος έχει καθυστερήσει. ? Αυξημένη RPM - ανώμαλη αύξηση των στροφών του κινητήρα, το λεπτό. ? Απότομη κατέβασμα - ενώ οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα σε υψηλότερη εργαλείων, το όχημα μετατοπίσεις απότομα μια χαμηλότερη ταχύτητα χωρίς Αλλάζετε ταχύτητες. ? Το πρόβλημα αυτό έχει αποδίδονται σε λανθασμένα επίπεδα λιπαντικό μετάδοσης, σπασμένα μπάντες μετάδοση ή εργαλείων. Μερικές φορές αυτό πρόβλημα μπορεί επίσης να εξαιτίας εσωτερικών συμπλέκτη ή μπάντα. Αλλά, η καλύτερη θεραπεία για αυτό το είδος προβλήματος είναι να ελέγχουν τακτικά τις στάθμες υγρών. Διαβάστε περισσότερα για τη διαβίβαση ολίσθηση προβλήματα.
Ογκούμενος Διαχειριστών? Ογκούμενος διαβίβασης σημαίνει ανώμαλη σπασμωδικές κινήσεις έμπειρους ενώ αλλαγή ταχυτήτων. Καθώς η μετάδοση αναλαμβάνει και αποδεσμεύει, μια προβληματική κιβώτιο ταχυτήτων δεν κάνει μια ομαλή μετάβαση στο αλλάξει ταχύτητα, και ο κινητήρας παίρνει το χρόνο να προσαρμοστούν στη νέα αντίσταση που προσφέρονται από τους τροχούς. Το πρόβλημα αυτό παρατηρήθηκε μόνο σε χαμηλότερες ταχύτητες και μπορούν να διορθωθούν με τον έλεγχο των γραμμών κενό και αν βρεθεί βλάβη, αντικατάσταση ή επισκευή τους.
Υπερθέρμανση? Αν η θερμοκρασία παρακολουθεί σας δείχνει πολύ υψηλή θερμοκρασία και βρίσκετε πως το καλοριφέρ αυτοκίνητο κάνει λεπτή, τότε υπάρχει τεράστια πιθανότητα ότι το όχημα έχει πρόβλημα κιβώτιο ταχυτήτων. Η κύρια αιτία υπερθέρμανση μπορεί να οφείλεται βούλωμα στο ρευστό γραμμές ψύκτη. Οποιοσδήποτε τύπος δυσλειτουργίας στην αντλία λάδι ή πτώση στάθμες υγρών μπορεί επίσης να αποτελέσει αιτία για υπερθέρμανση του συστήματος μεταφοράς. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ψυκτικό γραμμές περιφορά της μετάδοσης ρευστά επίπεδα. Βλάβη στο υγρό του κιβωτίου αντλία μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μετάδοση υπερθέρμανση.
Read more on:? Αυτόματη Μετάδοση Προβλήματα? Αυτόματη Μετάδοση Troubleshooting? Αυτά ήταν μερικά από τα κυρίως αντιμετώπισαν προβλήματα κιβώτιο στα αυτοκίνητα με αυτόματη μετάδοση. Στην περίπτωση χειροκίνητη μετάδοση της κίνησης, προβλήματα που είναι μικρότερες και οποιοδήποτε από αυτά αντιμετωπίζουν μπορούν να οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη.