Σκορπιός άνδρας και η γυναίκα Virgo

Τι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του Σκορπιού, μία από τις πιο φόβος ζώδιο? And Παρθένου, ένα of τον γλυκύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου; Του Σκορπιού, ένα ζώδιο του νερού είναι ένας από τους τέσσερις σταθερές σημεία του Zodiac? Ενώ Παρθένος, με γήινα στοιχείο της είναι ένα μεταβλητό σήμα. Του Σκορπιού συμβολίζεται από το νεκρικό σκορπιός, ενώ η Παρθένος είναι συμβολίζεται με ένα παρθενική κόρη. Είναι μια μακρά μόνιμα μια ένωση είναι δυνατόν με τόσες πολλές αρχικές διαφορές υπάρχουν; Ας ρίξουμε μια ματιά.
Σκορπιός Μαν και Παρθένος Woman? Ο άντρας Σκορπιός είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και η μαγνητική προσωπικότητες στον Zodiac. Είναι επίσης ένα παράξενο μίγμα συναίσθημα και πρακτικότητα. Ωστόσο, το πάθος είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα ένα αρσενικό Σκορπιό. Είναι εξίσου πάθος για τη ζωή, τη σταδιοδρομία του, οποιοδήποτε χόμπι, έρωτα, τη θρησκεία, κλπ. Ο άνδρας Σκορπιός, με το δροσερό εξωτερικό του, κρύβει ιδιότητες όπως η αποφασιστικότητα και πείσμα. Από την άλλη μεριά, η γυναίκα Παρθένος είναι πολύ ντροπαλός, συντηρητική και μέτρια. Παρά το γεγονός ότι πολύ επικριτική των άλλων? Που είναι πολύ πρακτική και πιστός. Virgos προτιμά να είναι στο πίσω στάδιο και όχι να στο προσκήνιο. Μολονότι η γυναίκα Παρθένος μπορεί να φαίνεται κρύο και απρόσιτη, έχει μια αγαπώντας φύσης και επίσης ισχυρή επιθυμία να αγαπιέται σε αντάλλαγμα. Τόσο ο άνδρας Σκορπιός, καθώς η γυναίκα Virgo κρύψουν την πραγματική φύση και τα συναισθήματά τους, δεδομένου ότι είναι εξίσου ευάλωτοι. Ας ρίξουμε μια ματιά στην φύση της σχέσης μεταξύ αυτών των δύο σημείων Zodiac.
Scorpio Άνθρωπος και Παρθένος Γυναίκα Αγάπης Συμβατότητα? «Ετερώνυμα προσελκύσουν» και «διαφορές μπορεί σας φέρει στενότερων 'είναι τα δύο κλισέ αρχές που περιγράφουν καλύτερα τη συμβατότητα μεταξύ άνδρα Scorpio και Παρθένος γυναίκα. Επικρατεί ισχυρός αρχική έλξη μεταξύ αυτών δύο σημείων? περισσότερες φορές δεν, είναι η γυναίκα Παρθένος ποιος ερωτεύεται την γοητευτικό και υπνωτιστικός άνθρωπος Scorpio, παρά το αντίστροφο τρόπο. Παίρνει έλκονται ισχυρή προσωπικότητά του και περιπετειώδη και τόλμη φύση. Ο άνδρας Σκορπιός με τη σειρά της αγαπάει Virgo γυναίκα του καθώς είναι πολύ μεθοδική και οργανωμένη. Beneath δροσερό εξωτερικά τους, ο άνδρας Σκορπιός και το Παρθένος γυναίκα μερίδιο αρκετές παρόμοια γνωρίσματα. Και οι δύο είναι βασικά ντροπαλός και επιφυλάχθηκε και θα προτιμούσε τη μοναξιά τους ή της εταιρείας του άλλου σε μεγαλύτερο πλήθος. Δεύτερον, όπως και τα δύο είναι ευφυείς, δεν υπάρχει έλλειψη των θεμάτων για συζήτηση και συνομιλίες (τα δύο αυτά συχνά καταλήγουν απλώς να μιλήσουν στο κρεβάτι την μυριάδες θέματα σε περισσότερες από μία φορές). Η γυναίκα Παρθένος γνωρίζει ότι Σκορπιός άνθρωπος της είναι εξουσιάζοντας κι εκείνη αφήνει ευτυχώς αυτόν το κάνετε και δεν υπάρχουν ποτέ συγκρούσεις ego για εξουσία. Αντιθέτως, η γυναίκα Virgo αφήνει ευτυχώς Σκορπιός άτομό της κυνηγήσει φιλοδοξίες με Ιδεώδη έναν υποστηρικτικό και αξιόπιστος εταίρος.
Έρωτα μεταξύ ενός άνδρα Σκορπιού και Παρθένος, γυναίκα να φανεί περίπλοκη αρχικά. Οι ακραίες παθιασμένη φύση του ανθρώπου Σκορπιού μπορούν να αφήσουν τα ντροπαλά γυναίκα Παρθένος με κομμένη την ανάσα. Ωστόσο, οι δύο χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα επίπεδο άνεσης και της κατανόησης, προκειμένου να έχουν μια επιτυχημένη σχέση στο κρεβάτι. Ο άνδρας Scorpio πρέπει επιβραδύνει ρυθμό του και αφήστε η γυναίκα Παρθένος λάβουν της χρόνο να ανοίξει. Once ότι είναι σίγουροι για την steadiness of σχέσης, αυτή θα ευτυχώς υποκύψει τη γοητεία του Σκορπιού άνδρα της.
Από λιγότερο πλευρά φωτεινότερη, υπάρχει μια βαθιά που σήμερα συναίσθημα στον άνθρωπο Σκορπιός ότι οι επιφάνειες κατά καιρούς. Στις περιπτώσεις αυτές, είναι έντονα ανάγκη από παρηγορητικά λόγια (αν και ποτέ δεν θα παραδεχθεί ανοιχτά), το οποίο η γυναίκα Virgo θα αδυνατούν να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν. Επίσης, η κρίσιμη και κάπως ανηλεώς frank φύση της γυναίκα Παρθένος δύναται βλάψει ο άντρας Scorpio. Κατά καιρούς, η γυναίκα Παρθένος θα μπορέσουν να συμβαδίσει με περιπετειώδες άνδρα Scorpio της που τη σειρά θα εκλαμβάνει ως αδυναμία της. Ο άνδρας Σκορπιός έχει επίσης μια άκρως μυστική φύση και μπορούν να έχουν την τάση να κρατήσει μυστικά από τη γυναίκα Παρθένος. Πρέπει επίσης μάθει να μέλος ελέγχει θρυλική ιδιοσυγκρασία Scorpion του. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες για διαφορές στις απόψεις, αλλά, περιέργως αυτό το ζευγάρι είναι η κατανόηση αρκετό για να αφήσει το άλλο να έχει δικό της τρόπο!
Διαβάστε περισσότερα για:: Χαρακτηριστικά της Παρθένου γυναίκα, Σκορπιός Μαν Αγάπης, αν και οι διαφορές, Σκορπιός άντρας και Παρθένος σχέση γυναίκας είναι γραφτό να διαρκέσει για πάντα. Αμφότερες είναι εξαιρετικά πιστοί και πραγματοποιεί μεγάλο ζευγάρι ως εραστές, στη φιλία καθώς και σε matrimony. Σέβονται αμοιβαία, αλληλοσυμπληρώνονται καλά και μπορούν να μεγάλη γονείς μαζί. Με αγάπη και σεβασμό αυξάνεται με χρόνο, ο άνδρας Scorpio και Παρθένος γυναίκα μπορεί να κληθεί ως πραγματοποιούνται για κάθε άλλο? Για μια ζωή!