Πώς για την παγίδευση ενός σκίουρου

Οι scurrying ζωάκια με αφράτα ουρές και αξιολάτρευτο αντιμετωπίζει άρεσε από τους περισσότερους από εμάς. Ωστόσο, εκείνοι που είχαν σκίουροι εσωτερικό σπίτια τους, σίγουρα θα είναι δύσκολο να μοιραστώ αυτό το συναίσθημα. Το κύριο πρόβλημα με αυτά τα ζώα είναι ότι από τη στιγμή που μέσα σε ένα σπίτι, θα την αντιμετωπίσει ως δικό τους! Μπορούν φυλή μέσα στο σπίτι, εισβάλλουν στην κουζίνα, βρώμικο το σπίτι με επίστεγο τους ή με ραβδιά που παίρνουν από το εξωτερικό. Μόλις είναι μέσα στο σπίτι, θα είναι δύσκολο να ξεφορτωθεί. Αυτό είναι ο λόγος που οι ιδιοκτήτες σπιτιού μοιράζονται κατοικία τους με αυτά τα ζώα είναι πάντα ανήσυχοι να ξέρετε πώς να παγιδεύουν ένα σκίουρο.
How για την παγίδευση ενός σκίουρου? Ο καλύτερος τρόπος για να παγιδεύσει έναν σκίουρο στο σπίτι σας είναι να ξεκινήσει η άσκηση με κάποιες εργασίες ντετέκτιβ. Θα πρέπει να γνωρίζουν τον τόπο που συχνάζει το πλάσμα ή για τη διαδρομή που παίρνει για να μπαίνουν στο σπίτι σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να ληφθούν με ένα ζευγάρι από προσεκτική watch ημέρες στο σκίουρο. Στην περίπτωση που υπάρχει ένα πουλί τροφοδότη, αυτό θα γίνει σίγουρα ο αγαπημένος τόπος ο σκίουρος. Τώρα αγοράζουν μια ζωντανή παγίδα των ζώων. Ωστόσο, ενώ αγοράζοντας μια παγίδα, είναι σημαντικό να εξεταστεί το μέγεθος του ζώου που θέλετε να πιάσει. Να είστε βέβαιος ότι το παγίδα έρχεται με οδηγίες που σας πει πώς να πιάσει ένα σκίουρο τη χρήση του. Υπάρχουν οι ενιαία πόρτα και το διπλό εκδόσεις πόρτα των παγίδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μολονότι πολλοί ανθρώπους που ευθέως την παγίδα όταν θα έχουν αποφασίσει για τον τόπο που έχει το μέγιστο ποσοστό επιτυχίας, είναι καλύτερα να αφήσει στην παγίδα με τη θύρα ανοικτή στην προτιμώμενη θέση για μια-δυο μέρες. Αυτό επιτρέπει ο σκίουρος για να εξοικειωθώ με τη παγίδα και το αποδεχόμαστε ως μέρος της ρύθμισης.
Τώρα την τελευταία ημέρα, τοποθετήστε το δόλωμά σας στην παγίδα σύμφωνα με τις οδηγίες που το συνοδεύουν. Χρησιμοποιήστε ένα δόλωμα που θα προσελκύσουν σκίουρους εύκολα. Ένα τέτοιο δόλωμα θα δώσει μια μυρωδιά που αγαπούν οι σκίουροι. Φυστικοβούτυρο είναι η καλύτερη επιλογή για το σκοπό αυτό. Κρατήστε τον έλεγχο συχνά για να δει αν υπάρχει σκίουρος έχει αλιευθεί. Αν πετύχει με τη παγίδα, μεταφέρει ο σκίουρος σε ένα πάρκο ή κάπου μακριά από το σπίτι σας. Σήμερα που έχετε παγιδευτεί ο σκίουρος στο σπίτι σας, η καλύτερη επιλογή για τον επανεντοπισμό είναι να την απαλλάξει τουλάχιστον 3 μίλια μακριά από το σπίτι σας. Ή ακόμη καλύτερα, βάλτε ένα φυσικό εμπόδιο, όπως ένα ρυάκι ή λίμνη μεταξύ του σπιτιού σας και το μέρος που θα μετεγκατασταθούν του ζώου.
Περισσότεροι από βασίζονται σε μεθόδους για να παγιδεύουν ένα σκίουρο, προσπαθήστε να ανακαλύψετε αυτό που προσέλκυσε το πλάσμα στο σπίτι σας στην πρώτη θέση. Αφαιρέστε αυτή την πηγή. Είναι συνήθως τα τρόφιμα μέσα στο σπίτι σας ή ότι κατά τη τροφοδότη πουλιών. Use σκίουρος απόδειξη τροφοδότες πουλιών που είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά. Για να αφαιρέσετε κάθε ίχνος ο σκίουρος, πλύνετε την περιοχή όπου ο σκίουρος έχει παγιδευτεί ή τη διαδρομή που χρησιμοποιείται για να μπαίνουν στο σπίτι σας, με την αμμωνία και το νερό.
Πριν από τον καθορισμό από την παγίδα? Πριν πάτε να αγοράσετε μια παγίδα ή επινοήσουν ένα σπιτικό παγίδα σκίουρο, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές σας εάν έχετε την άδεια για να παγιδεύσει ένα σκίουρο. Σε πολλά μέρη, το ένα απαιτεί να αποκτήσει άδεια ή καλέστε επαγγελματίες που έχουν λάβει άδεια για να πιάσει σκίουροι.
Ένα άλλο σημείο που εξετάζει είναι η στιγμή που το σχέδιο να παγιδεύσει ένα σκίουρο. Θηλυκό σκίουροι γεννήσει στις αρχές της άνοιξης, αλλά και πιθανότατα κατά την έναρξη της πτώσης. Σίγουρα δεν θέλουμε να παγιδεύει και να μεταφέρουν έναν σκίουρο μητέρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που θα αφήσει τα παιδιά της έξω από μόνα τους, έτσι; Διαβάστε περισσότερα για chipmunks.
Όλα αυτά ήταν για το πώς να σκίουροι παγίδα. Παγίδευση ένας σκίουρος καθίσταται αναγκαία όταν κάποιος μπαίνει στα σπίτια μας. Ωστόσο, εάν είστε τυχεροί αρκετά για να μην χρειάζεται να τον κόπο για το πώς να παγιδεύουν ένα σκίουρο στη σοφίτα ή οπουδήποτε αλλού εντός του σπιτιού, τότε είσαι τυχερός. Σε πολλές περιπτώσεις μόλις τον κήπο του, τους ότι θέλουν να κρατήσουν μακριά από σκίουρους. Σ 'αυτή την περιπτώσεων χρησιμοποιώντας σκίουρο απωθητικά ή χρησιμοποιώντας φράκτες συρματόπλεγμα με ηλεκτροφόρα περιβλήματα των ματιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, εάν υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα στο σπίτι, να απόσχουν από τη χρήση ηλεκτρικών περιφράξεων. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικό σκίουρος απωθητικό.
Τα άτομα των οποίων τα σπίτια έχουν εισβάλει από αυτά τα ενοχλητικά μικρά όντα, είναι συχνά απεγνωσμένα να ξέρουν πώς να παγιδεύουν ένα σκίουρο. Θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η επιβίβαση σε ένα σκίουρος δεν είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Το τέλος του όλου εγχειρήματος είναι να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, διαθέτοντας αυτά τα πλάσματα έξω από τα σπίτια μας. Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να κάνουμε τις ζωές μας πιο άνετη, πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη σε αυτά τα μικρά αβοήθητα ζώα.