Επίτοιχες Βιβλιοθήκες

Ο τοίχος συναρμολογημένα βιβλιοστάσια πληροφορίες παρέχονται παρακάτω είναι χρήσιμο στην εγκαθιστώντας εξοικονόμηση χώρου και εύχρηστος δομές για την τήρηση βιβλία. Ας καταλάβουμε, πώς να οικοδομήσουμε ένα απλό βιβλιοθήκη και πάρτε συναφείς πληροφορίες σχετικά διάφορα σχέδια.
Επίτοιχες Βιβλιοθήκες
Ο τοίχος-mounted ράφια σχέδια και προϊόντα δίνονται παρακάτω είναι χρήσιμοι για αποθήκευσης και είναι επίσης ελκυστικά στην εμφάνιση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι σχεδίων ράφια διαθέσιμων στην αγορά. Κάποιος θα μπορούσε χτίζουν επίσης βιβλιοστάσια στο σπίτι, εάν σκέφτεστε επιδιδόμαστε στην εσωτερικό διακοσμώντας το σπίτι.
Πώς να κάνω μια Bookshelf Απλή? Εδώ είναι ένας από επιτοίχια βιβλιοστάσια σχέδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν να κάνει ένα απλό δομή. Κάποιος θα απαιτήσει 2 κομμάτια ξύλινων σανιδών με μήκους 4 πόδια και 2 πόδια σε πλάτος. Τα κομμάτια τέλος used για την πραγματοποίηση αυτής βιβλιοθήκης πρέπει να είναι 2 μέτρα πλάτος. Τόσο τις βίδες και κόλλα πρέπει να χρησιμοποιηθούν να καθοριστεί η τέλος κομμάτια σταθερά. Ένα τμήμα κοντραπλακέ πρέπει να κοπεί και επισυνάπτονται στο κύριο τμήμα / καρέ σε έχτισε αυτό έπιπλο. Το ράφι μπορεί να ζωγραφισμένα προκειμένου να ενισχυθεί εμφάνισή του. Read more on πώς να οικοδομήσουμε ένα βιβλιοθήκη.
Conceal Επιτοίχια στήριξη Βιβλιοθήκες? The conceal τοίχο-mount τα ράφια είναι κατασκευασμένα από σκόνη επικάλυψη από χάλυβα και να έχουν μια μοναδική δομή. Αντίθεση την τακτική ράφια βιβλίο, αυτές είναι απλές στο σχεδιασμό και πάρτε κρυμμένη κάτω από το σωρό των βιβλίων. Το μέγιστο βάρος υποστηρίζεται από αυτό το ράφι είναι 10 λίβρες. This bookshelf είναι κατάλληλο για βιβλία με βάθος μεταξύ 6,5 και 9 ίντσες. Το προϊόν διατίθεται στην τιμή σε $ 22.00.
Multipurpose One-Tier Book Ραφιού? Αυτό το τείχος-mounted bookshelf κατασκευάζεται από ατσάλι και έχει σκόνη υμένιο φινίρισμα. Προσθέτει μόνο μία tier και μπορεί να τοίχο-mounted καθώς διατίθεται στην ένα γραφείο. Black είναι το κοινώς διαθέσιμο χρώμα στο παρόν προϊόν. Τιμή αυτού επιτοίχιων προϊόν είναι 66,64 δολάρια.
Helix Wall Βιβλιοθήκες Mounted? This βιβλιοθήκη έχει μια σκάλα που μοιάζει με το σχήμα με την ράφια από καπλαμά δρυός. Τα κουφώματα κατασκευάζονται από σίδερο και επιστρώνονται με το νικέλιο. Μηροί αυτής bookshelf έχει οικοδομήσει-in ισοπεδωτήρες. Ο συνολικός αριθμός ράφια στην παρούσα προϊόν είναι τέσσερις. Ο τοίχος helix-mounted bookshelf διατιμάται σε 199,99 δολάριο.
Πέντε-shelf Επίτοιχες Bookshelf? Εν ράφι, βιβλία τοποθετούνται σε όρθια θέση αντιδιαστολή στην κοινή τρόπο οποίο είναι στοιβάζονται ένα επάνω στο άλλο. Η βασική πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο, ενώ οι κάτοχοι πλεξιγκλάς επιτρέπουν την προβολή των βιβλίων εύκολα. Το ύψος, πλάτος και βάθος αυτής επιτοίχια bookshelf είναι 37 ιντσών., 34 ίντσα. και 7 ίντσα. αντίστοιχα.
Circle Επίτοιχες Bookshelf? This bookshelf φαίνεστε πολύ ελκυστική, λόγω μοναδική σχεδίαση. Ο Κύκλος Επίτοιχες Bookshelf μοιάζει περισσότερο ένας τροχός having τμήματα να κρατήσει βιβλία στην περιφέρεια. Κοντραπλακέ παρασκευασμένα από wenge λεκιασμένο βελανιδιάς χρησιμοποιείται να κάνει αυτό bookshelf.
Book-σπίτι? Είναι μια ωραία τοίχος-ράφι αναρτάται με την σχήμα ενός σπιτιού. Εκτός από βιβλία, άλλα στοιχεία όπως ρολόγια cellphones,, πλήκτρα κλπ. μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε αυτό ράφι. Το μικρό μέγεθος καθιστά ένα από τα καλύτερα επιτοίχιων ράφια για παιδιά.
Ο τοίχος συναρμολογημένα ράφια, οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ιδέα ντεκόρ τοίχων, βοηθήσει στην τακτοποίηση βιβλία σωστά και δεν αποκτούν διάστημα πατωμάτων άσκοπα. Οι διαφορετικές σχέδια ράφια παρέχονται παραπάνω, θα βοηθούσε στην επιλογή των κατάλληλη ένα όπως ανά ανάγκες μας.