Ζευγάρια ανακοίνωση Ασκήσεις

Η βάση κάθε υγιείς σχέσεις είναι επικοινωνία. Ωστόσο, η επικοινωνία δεν αφορά μόνο σημαίνει expressing γνώμες του καθενός, αλλά και να ακούσουμε και να κατανοήσουμε σημείο στο άλλο πρόσωπο του άποψη. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που τα περισσότερα ζευγάρια δεν αντιλαμβάνονται και αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που οδηγούν τα επιχειρήματα, όταν συζητούν ορισμένα ευαίσθητα ζητήματα στις σχέσεις τους. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, διότι κακή επικοινωνία και η έλλειψη κατανόησης μπορεί να προκαλέσει ρήγμα μεταξύ ζευγαριών και μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε διαζύγιο ή χωρισμό. Για να αποφευχθούν τέτοια πράγματα, είναι σημαντικό για αυτούς να αναγνωρίσουν ζευγάρια προβλήματα επικοινωνίας και να εργαστούν για τη βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας τους. Ένα από τα καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι, με τη βοήθεια ζευγαριών επικοινωνίας ασκήσεων. Έτσι, αν βρείτε την έννοια αυτή ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, εδώ είναι μερικές συμβουλές επικοινωνίας ζευγάρια και ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση σχέση ή ο γάμος σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον λόγο της επικοινωνίας σημαντικές και σημασία των δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι.
Couples Επικοινωνίας Ασκήσεις
Εάν εσείς και ο σύντροφός σας έχει πάρα πολλά επιχειρήματα και παλεύει λόγω ολιγάριθμων ευαίσθητα θέματα, είναι σημαντικό να βρεθεί ένας τρόπος για την επίλυσή τους. Πολλά ζευγάρια κάνει ένα λάθος διακοπή για να μιλήσουν μεταξύ τους ή απλά αγνοώντας το θέμα εντελώς και να οδηγεί τη ζωή τους κανονικά. Ωστόσο, αυτό δεν λύνει το πρόβλημα και υπάρχουν υψηλές πιθανότητες ότι το ζήτημα θα ερπυσμού επάνω κάποτε ή άλλο. Δεδομένου ότι αυτές οι καταστάσεις που προκύπτουν λόγω των πολύ λιγότερα ή έλλειψη επικοινωνίας, αυτά μπορούν να επιλυθούν με τη βοήθεια των ζευγαριών εργαστήρια επικοινωνίας. Τα εργαστήρια αυτά εισάγουν τα ζευγάρια να ασκήσεις επικοινωνίας που έχουν στην πράξη κατά τη διάρκεια των συνόδων, καθώς και στο σπίτι για να φέρει μια βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν μεταξύ τους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα επικοινωνίας ζευγαριών ασκήσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Περισσότερες πληροφορίες τον τρόπο βελτίωσης των δεξιοτήτων επικοινωνίας.
Επαφή με τα μάτια? Οι περισσότεροι από εμάς έχουν επίγνωση του παιχνιδιού, όπου καθόμαστε σε ένα άλλο πρόσωπο και κοιτάζω στα μάτια ο ένας του άλλου και το πρόσωπο που αναβοσβήνει πρώτος χάνει. Τώρα, εδώ εσείς και ο σύντροφός σας δεν πρόκειται να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο κάποιος κερδίζει ή χάνει. Αντιθέτως, δεν υπάρχει ανταγωνισμός Εδώ και έχετε ακριβώς να θέσει σε όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας για να κάνετε αυτή την άσκηση της επικοινωνίας. Εδώ, επικοινωνίας θα δεν πραγματοποιείται μέσω λόγια ή πράξεις, αλλά μόνο μέσω της μάτια. Τοποθετήστε δυο άνετες καρέκλες σε μια αίθουσα με αμυδρό φωτισμό και να κάθεται απέναντι στο άλλο. Κοίταξε στα μάτια του άλλου και να συνεχίσουν να το πράττουν με χαλαρό τρόπο. Μη κοιτάτε σκληρά, μάλλον είναι ήπια και να επιτρέψει στις σκέψεις σας να κυλούν ελεύθερα. Κι αν δεν μιλάνε μεταξύ τους ή σε επαφή μεταξύ τους, η άσκηση αυτή θα βοηθήσει σίγουρα στην ενοποίηση αισθήσεις του σώματός σας συναισθήματα και.
Active Listening? Οπως είπα και προηγουμένως, για τους περισσότερους από μας η επικοινωνία είναι μόνο να μιλάμε και θέτουμε τη δική σημείο την άποψή μας. Ωστόσο, η ακρόαση είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της επικοινωνίας και δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί. Έχει παρατηρηθεί ότι τα ανθρώπινα όντα είναι επιλεκτικά ακροατές και μόνο θα ακούσει με προσήλωση, όταν κάτι που τους ενδιαφέρει λέγεται. Η στάση αυτή πρέπει να εγκαταλειφθεί και θα πρέπει να μάθουν να γίνει ένας καλός και ενεργός ακροατής, αν θέλετε να λύσει τα προβλήματα επικοινωνίας με το σύντροφό σας. Για να γίνει αυτό το εγχείρημα, κάθονται αντιμετωπίζει σύντροφό σας και να επιλέξετε ένα ουδέτερο κάτι δηλαδή θέμα που δεν θα προκαλέσουν ανάφλεξη επιχείρημα ανάμεσα τους δυο σας.
Ένα ασφαλές θέματος για αυτό το εγχείρημα είναι τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο ομιλητής και ποιος θα είναι ο ακροατής. Μόλις γίνει αυτό, ο ομιλητής να αρχίσουμε να μιλάμε και να πω μερικά πράγματα σχετικά με τον τρόπο της την ημέρα του ή πήγε. Όταν τελειώσει ομιλητής, αντί να σχολιάσει σχετικά με το τι ο ίδιος είπε, ο ακροατής θα πρέπει να επαναλάβω αυτό που ο ίδιος άκουσε. Μετά την ακροατής τελειώνει επαναλαμβάνοντας αυτό που είπε και ο συνάδελφος αυτός, / αυτή θα πρέπει να επιβεβαιώσει με τον ομιλητή ως προς το εάν αυτός μίλησε σωστά. Αν ο ομιλητής πιστεύει ότι ο ακροατής έκανε κάποιο λάθος ή αναπάντητες μερικά πράγματα, αυτός / αυτή πρέπει να το επαναλάβει ξανά και ο ακροατής πρέπει να το ξαναπώ. Όταν ο ομιλητής πιστεύει ότι ο ακροατής έχει πει σωστά, θα πρέπει να συνεχίσει αυτή τη διαδικασία 3 με 4 φορές και, στη συνέχεια, εναλλαγή ρόλων. Διαβάστε περισσότερα για την ενεργό δραστηριότητες ακρόασης.
Ρόλος Αντιστροφή? Ρόλος αντιστροφή είναι μια άσκηση που είναι συνήθως ασκείται σε εργαστήρια επικοινωνίας. Εδώ, τα ζευγάρια πρέπει να στραφούν ρόλους μεταξύ τους, δηλαδή η σύζυγος γίνεται η σύζυγος και το αντίστροφο. Μόλις άλλαξαν ρόλους τους, θα πρέπει να υιοθετήσει τις συνήθειες, τις ιδιομορφίες του άλλου και να μιλάει στυλ. Λέγεται ότι με το να είναι στο ρόλο του άλλου προσώπου, ζευγάρια είναι σε θέση να κατανοήσουν σκέψεις τους καλύτερα. Όταν αυτό γίνεται, η ζευγάρια θα πρέπει να αρχίσουν να μιλάνε μεταξύ τους σε νέους ρόλους τους, δηλαδή γυναίκα να μιλήσετε με τον άντρα με τον ίδιο τρόπο μιλά γενικά της και η σύζυγος θα πρέπει να γίνεται λόγος για the τρόπο την talks σύζυγος του. Τούτο θα βοηθήσει τα ζευγάρια να συνειδητοποιήσει πώς η άλλη άτομο αισθάνεται όταν αυτός / αυτή συνομιλεί με τον / τη θέση της, ένα συγκεκριμένο τρόπο.
Για παράδειγμα, αν ο σύζυγος μιλάει πάντα σε μια υψηλή φωνή στη σύζυγο και είναι αγενής όταν δεν ολοκληρωθεί δουλειές της, η γυναίκα θα πρέπει να μιλήσετε με τον ίδιο τρόπο που μιλάει. Από την άλλη, αν ο σύζυγος έχει τη συνήθεια να γκρίνια του συζύγου όλο το χρόνο, θα πρέπει να αναλάβουν τις ιδιομορφίες and dialogs της και να την κάνει να συνειδητοποιήσει πώς αισθάνεται όταν ασβοί τον ολόκληρη την ημέρα. Αυτή η άσκηση των αντιστροφή ρόλων ήταν επωφελής για πολλά ζευγάρια όταν συνειδητοποιήσουν λάθη τους και να καταβάλουν μια προσπάθεια για να αλλάξει. Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους βελτίωσης των δεξιοτήτων επικοινωνίας.
Ίσως ήθελα να διαβάσετε περισσότερα για:? Ανακοίνωση Αποτελεσματική Συμβουλές? Ανακοίνωση Στυλ στο Σχέσεις? Ζωτικό παράγοντα για την ανακοίνωση? Ακριβώς όπως οι εν λόγω ασκήσεις επικοινωνίας ζευγάρια βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, ελπίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει για να αποθηκεύσετε γάμου ή της σχέσης σας. Ένα σημαντικό πράγμα ότι τα ζευγάρια θα πρέπει να κατανοήσουν, ενώ σε μια σχέση είναι ότι οι δυο τους έχουν έρθει από διάφορες οικογένειες και υπόβαθρα και ως εκ τούτου, θα έχουν διαφορετικές εμπειρίες στη ζωή που καλούπια συμπεριφορά και την προσωπικότητά τους. Μόλις ένα ζευγάρι κατανοήσουν και να δεχθεί αυτή την διαφορά, θα είναι ευκολότερο γι 'αυτούς να επικοινωνούν με καλύτερο τρόπο μεταξύ τους.